In 10 stappen succesvol beleggen – Review

Wat heb je aan het boek “in 10 stappen succesvol beleggen” van Harm van Wijk?

✅ Wil jij succesvol leren beleggen in aandelen en opties? Dan is het goed dat je deze review over het boek In 10 stappen succesvol beleggen van Harm van Wijk gaat lezen.

Je wilt natuurlijk weten wat de ervaringen met het boek zijn. Ik ga je er alles over vertellen dus voordat je het boek gaat bestellen doe je er verstandig aan om deze kritische review te lezen.

Het boek GRATIS downloaden
 

Wat is het boek “in 10 stappen succesvol beleggen” van Harm van Wijk?

Zoals de titel van het boek al doet vermoeden ga je in 10 stappen leren om succesvol te worden in het beleggen. Harm van Wijk de auteur van het boek is een beleggingsexpert die al meer dan 27 jaar succesvol is in alles wat met beleggen te maken heeft.

👉 In het boek wordt op een heldere manier uitgelegd hoe Harm via een wetenschappelijk bewezen methode handelt op de beurs.

Als je het boek hebt uitgelezen weet je hoe je moet kopen en verkopen op een succesvolle manier. Harm zal je uitleggen hoe jij jouw risico zo laag mogelijk kunt houden om zo meer winst te behalen.

Het boek “in 10 stappen succesvol beleggen” is een praktisch boek waar je vanaf het begin tot het eind met behulp van praktijkvoorbeelden duidelijk wordt uitgelegd welke stappen jij moet ondernemen om winstgevend te beleggen.

Ook zullen de valkuilen worden besproken zodat je leert van de fouten die andere al hebben gemaakt.

In 10 stappen succesvol beleggen
in 10 stappen succesvol beleggen Wij jij In 10 stappen succesvol beleggen? Download het GRATIS E-book en doe je voordeel met de 10 stappen om een succesvolle belegger te worden.

Het boek is geschikt voor iedereen die:
✅ Een passief inkomen wil verdienen
✅ Wil leren beleggen
✅ Duidelijk uitgelegd wil krijgen hoe te handelen in aandelen en opties

Download direct

Wie is Harm van Wijk?

Harm van WijkHarm van Wijk is een beleggingsexpert die al meer dan 27 jaar ervaring heeft in het beleggen en het begeleiden van particuliere en professionele beleggers. Harm heeft inmiddels meer dan 13000 mensen geholpen te leren beleggen.

Harm van Wijk heeft ook de Trading Navigator Software ontwikkeld. Een beleggings-tool die zijn waarde inmiddels heeft bewezen. Harm houdt zich hoofdzakelijk bezig met aandelen en opties en was betrokken bij het opstarten van de belegging sites van de SNS Bank en DFT.nl van de Financiële Telegraaf.

Harm wordt ook geregeld uitgenodigd in financiële radio en TV programma’s zoals EenVandaag, Businessclass of op de radio in BNR nieuwsradio en in verschillende financiële programma’s.

De Slimste Belegger.nl en mijn.beleggen.com
Online heeft Harm van Wijk verschillende platformen waar hij actief mee is. Op de De Slimste Belegger.nl en mijn.beleggen.com komen particuliere en professionele beleggers bij elkaar om informatie uit te wisselen.

Beleggen.com

Een ander groot beleggingsproject is de website beleggen.com. Hier deelt Harm veel informatie over verschillende beleggings methodes. Je kunt er gratis E-books downloaden en hij houdt je op de hoogte van het laatste nieuws omtrent beleggen. Voor meer informatie lees je mijn Beleggen.com review.

Ook heeft Harm van Wijk de websites optionalert.nl en beursbulletin.nl opgezet en als je denkt dat dit alles is dan heb je het mis. Want naast het boek “in 10 stappen succesvol beleggen” waar je nu de review over leest heeft hij ook het boek De meest gestelde vragen over de Bitcoin” geschreven.

Wat ga je leren?

Na het lezen van het boek “in 10 stappen succesvol beleggen” weet je hoe je jouw geld voor je kan laten werken.

❎ Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk zal je op een duidelijke manier worden uitgelegd waar je op moet letten als je gaat beginnen met beleggen.

👉 Een passief inkomen opbouwen met het kopen en verkopen van aandelen en opties.

👉 Welke software je het beste kunt inzetten om een zo hoog mogelijk rendement te behalen en welke valkuilen je beslist moet omzeilen.

Je leert niet alleen om in 10 stappen succesvol te beleggen, maar ook leer je om je geld zo effectief mogelijk in te zetten en veel geld te besparen.

Kort samengevat krijg je antwoord op onderstaande vragen:

✨ Wanneer moet je aankopen?
✨ Wanneer moet je verkopen?
✨ Hoe schat je de risico’s in?
✨ Welke beleggingsdoelen stel je?

Iets wat meerdere keren terug komt, is dat je gedisciplineerd en consequent moet handelen.

Zoals met veel dingen in het leven en zeker als je iets wilt bereiken is dat je consistent te werk moet gaan. Harm geeft je de handvatten om hierin succesvol te worden.

Voor wie is dit boek geschikt?

in 10 stappen succesvol beleggenJe zult je waarschijnlijk afvragen voor wie is het boek “in 10 stappen succesvol beleggen” geschikt? Ik heb je in deze review al duidelijk proberen te maken wat je gaat leren en wie de schrijver Harm van Wijk is.

Het boek is geschikt voor iedereen die:

✅ Een passief inkomen wil verdienen
✅ Wil gaan beginnen of net is begonnen met beleggen
✅ Duidelijk uitgelegd wil krijgen hoe te handelen in aandelen en opties

Het boek GRATIS downloaden

Ervaringen met het boek “in 10 stappen succesvol beleggen”

Voor deze review ben ik op internet gaan zoeken naar ervaringen van andere lezers van het boek “in 10 stappen succesvol beleggen”.

De reviews op internet geven bijna allemaal een positief beeld over het boek en de persoon Harm van Wijk.

Harm van Wijk boek

Review en ervaringen met het boek “in 10 stappen succesvol beleggen”

Over Harm van Wijk zijn veel positieve ervaringen te vinden. Ook over de Trading Navigator Methode. Mensen die het boek “in 10 stappen succesvol beleggen” hebben gelezen, ervaren het als een goede leidraad om succesvol te worden in het beleggen.

✨ De kneepjes van het vak worden stap voor stap uitgelegd. Kleine dingetjes waar je als belegger niet direct aan denkt legt Harm met zijn jarenlange ervaring aan je uit.

✨ Alles wat je in het boek leest en leert is direct toe te passen in de praktijk.

✨ Na het boek gelezen te hebben kan ik je zeggen dat het een complete gids is die zeker op financieel gebied voordeel gaat opleveren.

Wat kost het boek van Harm van Wijk?

Als je het boek wilt kopen dan heb je nu mazzel want tijdelijk hoef je alleen de verzendkosten te betalen.

Normaal betaal je €17,50 maar met deze actie alleen de verzendkosten.

👉 Bestel hier en betaal nu alleen de verzendkosten.

Als je dus stap voor stap de juiste route wilt belopen om winstgevend te gaan beleggen in aandelen en opties dan is dit het moment om het boek “in 10 stappen succesvol beleggen” te bestellen.

Conclusie

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik zeer positief over het boek “in 10 stappen succesvol beleggen” van Harm van Wijk. Ik kan je dan ook zeker aanraden om het boek te bestellen en te gaan lezen.

✅ Mijn oordeel is dat het eigenlijk een Must read is als je wilt beginnen met beleggen of als je al bent begonnen en je verder wilt verdiepen in het beleggen in aandelen en opties.

➡️ Je loopt nu geen risico omdat je tijdelijk alleen de verzendkosten hoeft te betalen. Dus waar wacht je nog op?

Met deze review van het boek “in 10 stappen succesvol beleggen” heb ik de onderstaande vragen beantwoord:

  • Wat is het boek “in 10 stappen succesvol beleggen van Harm van Wijk”?
  • Wie is Harm van Wijk?
  • Voor wie is dit boek geschikt?
  • Wat kost “in 10 stappen succesvol beleggen”?
  • Wat is mijn ervaring met het boek?

Het boek GRATIS downloaden