Beleggen.com Review & Ervaringen

Beleggen.com hoe goed is het? Lees mijn ervaringen in deze review

Als je al wat langer aan het beleggen bent dan heb je vast weleens van de website Beleggen.com gehoord. Als dit niet het geval is dan kun je in deze Beleggen.com review mijn ervaringen over dit beleggingsplatform lezen.

👉 Veel mensen die beleggen in aandelen en opties zullen Beleggen.com geregeld raadplegen doordat er erg goede informatie op staat. Zowel de beginner als de gevorderde belegger kan hier bruikbare info vinden.

Wat is Beleggen.com voor website?

Beleggen.com is opgezet door beleggingsexpert Harm van Wijk met als doel om de beginnende belegger zo goed mogelijk op weg te helpen winstgevende resultaten te laten behalen.

✅ Doordat beleggen een passie is van Harm van Wijk en hij graag zijn waardevolle kennis overbrengt is veel informatie op het platform gratis te raadplegen. Je kunt je bijvoorbeeld aanmelden voor een gratis webinar wat erg nuttig is en er zijn gratis e-books te downloaden.

Schrijf je in voor het gratis webinar over meer rendement behalen op de beurs.

boek Beleggen.com➡️ Een boek als “in 10 stappen succesvol beleggen” en “Ontdek hoe je binnen 5 minuten 30 winstgevende aandelen selecteert” zijn zeker voor de beginner bijna onmisbaar. Je haalt hier zeer nuttige informatie uit die jou op weg helpen een goede belegger te worden.

Download het het gratis e-book In 10 stappen succesvol beleggen.

Uiteraard is er naast de vele gratis content ook een betaalde beleggings cursus te bestellen. In deze cursus duikt Harm veel dieper in de materie en zul je echt de fijne kneepjes gaan leren.

📍 Je hebt op Beleggen.com meerdere opties die jou naar succes kunnen leiden. Zo kan je boeken downloaden, coaching aanvragen, Podcast’s beluisteren, vragen stellen in de community, er worden events georganiseerd en er is een softwaretool (Trading Navigator Methode) die jou helpt veel betere resultaten te behalen.

Trading navigator methode

Dat de Trading Navigator Methode zijn doel bewijst dat blijkt wel uit het feit dat bij normale indexfondsen tussen de 5% en 8% aan rendement behaald wordt en dit met de Trading Navigator Methode gemiddeld tussen de 18% tot 22% ligt.

✅ Ik gebruik de software zelf ook al geruime tijd en ben er zeer positief over. Het heeft bij mij de investering al binnen korte tijd terug verdient. Maar goed als je meer wilt weten dan kan je mijn Trading Navigator review lezen waarin de hele software beschreven wordt.

Buiten dat je met het kopen van de Trading Navigator een enorm goed stuk beleggings gereedschap in huis haalt krijg je er ook nog eens een complete beleggings cursus bij. Doordat Harm voor meer dan 100% achter zijn producten staat geeft hij ook nog eens een niet goed geld terug garantie.

👉 Bekijk hier wat de Trading Navigator Methode voor jou kan betekenen.

Beleggingsexperts
Op het platform zul je naast Harm van Wijk ook andere beleggers aantreffen die net als jij op een winstgevende manier willen beleggen. En dit is de grote kracht van Beleggen.com omdat gelijkgestemden elkaar motiveren om meer resultaat te behalen.

Doordat de beginners en de professionals elkaar treffen op het platform is het voor mensen die net starten met beleggen de ideale stap om meer kennis op te doen.

✨ Beleggen.com ervaringen

Beleggen.com reviewAls je nog nooit gehoord hebt van Beleggen.com dan kan je jezelf de vraag stellen, is Beleggen.com wel betrouwbaar? Een vrij logische vraag als startende belegger zijn er zoveel bronnen en cursussen waar je tegenwoordig je informatie vandaan kunt halen dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Het beleggen in het algemeen maakt de laatste jaren een enorme vlucht en steeds meer Nederlanders kiezen er dan ook voor om hun spaargeld te beleggen. Het internet staat vol met blogs over beleggen, op YouTube kan je er heel veel over bekijken en de vele Podcast’s maken het er allemaal niet overzichtelijker op.

Harm heeft met zijn website Beleggen.com een uniek platform online staan waar iedere beginner ontzettend veel voordeel mee kan doen. Als je niet continue de hierboven beschreven media af wilt struinen naar beleggings tips dan is de website van Harm een ideaal middel.

Harm van Wijk

Harm van Wijk is een beleggingsexpert die al bijna 30 jaar actief is in het beleggen. Na zijn universitaire opleiding Commerciële Economie aan de universiteit van Tilburg mocht Harm zich doctorandus in de Economie noemen.

Bekend van radio & TV

Door zijn expertise wordt hij geregeld uitgenodigd in radio en TV programma’s zoals Radio 1, Radio 2, BNR Nieuwsradio, EenVandaag, Rondom 10 en Business Class.

➡️ Verder was hij werkzaam voor bedrijven als SNS bank, Fortis, de Volkskrant, Telegraaf, ABN Amro en BinckBank.

Naast zijn werk wat alles te maken had met beleggen, opties en aandelen had Harm een goede functie bij de Financiële Telegraaf. Voor deze krant schrijft hij nog steeds blogs en dit doet hij ook voor beurs.nl en beursplaza.nl.

Harm van Wijk is als financieel expert een topper in wat hij doet. Met een rendement van zo een 20 procent op jaarbasis kan ik je zeggen dat het geen kleine jongen is in het beleggingsvak.

✅ Zijn expertise wil hij overbrengen aan de beginnende belegger en de resultaten mogen er zijn. Het gemiddelde rendement van zijn leerlingen ligt tussen de 7,3% en de 20,7%!

Door de populariteit van het beleggen in het algemeen heeft Beleggen.com de laatste maanden een enorme toeloop gekregen van startende beleggers.

Ik ben zelf ook geregeld op het platform te vinden en in de loop der jaren heb ik veel starters zien opklimmen naar professionals. En dit is dus de kracht van Beleggen.com en de reden dat ik eens een review wilde schrijven om mijn ervaringen met jou te delen.

👉 Dat ik enthousiast ben dat heb je inmiddels kunnen lezen in deze review maar wat zijn de ervaringen van andere beginnende beleggers? Ik ben gaan zoeken naar reviews over Beleggen.com en ik moet zeggen dat deze meer en deel positief zijn.

Beleggen.com review & ervaringen

De ervaringen met Beleggen.com van de gebruikers zijn erg positief en dat is op zich ook niet vreemd. Bovendien krijgen de mensen die niet tevreden zijn hun geld terug dus je koopt de leerstof zonder risico.

De community van Beleggen.com

Op Beleggen.com is ook een actieve community te vinden waar je gratis mee kunt lezen over alles wat met beleggen te maken heeft. Als je actief wilt deelnemen op het forum dan zul je een lidmaatschap moeten nemen of de cursus moeten kopen.

Door deel te nemen op het forum kom je niet alleen in aanraking met beginnende beleggers maar er zijn ook meerdere experts actief. Je zult begrijpen dat er geen betere leerschool is dan door vragen te stellen aan experts.

Beleggen.com de podcasts

Wil je de meest waardevolle nieuwtjes en tips over beleggen horen? Dan zijn er via Beleggen.com interessante podcast’s te beluisteren. Er worden geregeld beleggingsexperts uitgenodigd die de laatste trends bespreken en hun expertise met jou delen.

Blog en de koersen

Gratis op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan via het blog van Beleggen.com wat vol staat met goede artikelen. Er worden hier veel tips gegeven maar ook de laatste trends zodat je gratis kunt leren van wat te doen en wat absoluut niet als je gaat beginnen met beleggen.

De AEX koers volgen ook dat kan via het platform. Als beginner is het natuurlijk niet direct duidelijk waar je naar moet kijken en wat belangrijk is maar ook dat wordt allemaal op een begrijpelijke manier aan je uitgelegd.

✨ Beleggen met Harm van Wijk

Op Beleggen.com heb je ook een mogelijkheid om mee te liften op het succes van Harm. Je doet dit door jouw rekening aan die van Harm te koppelen waardoor jij het zelfde rendement als de expert zult behalen.

❌ Deze optie is overigens niet gratis je moet hier een abonnement voor afsluiten.

✅ Het voordeel van deze optie is dat je waarschijnlijk een goed rendement gaat behalen.

❌ Er zit ook een nadeel aan deze optie omdat je weinig tot niets leert en dat is jammer. Als je het abonnement stopt dan zal je ook geen rendement meer behalen.

Als je echt wilt leren beleggen en voor de lange termijn wilt gaan dan is het investeren in de Trading Navigator software een betere optie. Je leert zo ontzettend veel en bovendien heb je een effectief stuk software waar je veel rendement mee kunt behalen in huis.

✨ Gratis training

Als je Harm van Wijk van Beleggen.com nog niet kent dan is een mooie eerste stap om het gratis webinar te gaan bekijken. Harm zal hierin uitleggen hoe je op een eenvoudige wijze gemiddeld 20,6% rendement behaalt door 5 minuten per week te investeren. Dit webinar is helemaal gratis dus je kunt er alleen maar mee winnen!

Gratis training door Harm van Wijk

 • Hoe je rendement maakt met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt.
 • Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week.
 • Hoe kan je met €250 beleggen en een mooi rendement behalen?

Tools

Op Beleggen.com staan ook nog enkele tools die het jou als belegger makkelijker maken. Zo is er de optiecalculator waarmee je constructies van 4 opties en 1 aandeel kunt berekenen. Dus geen eindeloos gereken meer maar via deze tool kan je snel zien wat de waarde van de constructie op afloopdatum zal zijn als functie van de koers en hoe de waarde als functie van de tijd zal verlopen.


✨ Hoe selecteer je 30 aandelen in 5 minuten?

boek Beleggen.comEen absolute aanrader die je gratis kunt downloaden is het e-book “Hoe selecteer je 30 aandelen in 5 minuten?”. Harm laat je hierin zien hoe je jouw vermogen op een simpele manier kan laten groeien door 30 winstgevende aandelen te selecteren.

 • Je gaat de dure van de goedkope aandelen leren onderscheiden
 • Je zult leren op welke sites je de aandelen kan screenen
 • Hoe je op een effectieve manier je rendement verhoogt en het risico verlaagt
 • Je gaat leren van de beste beleggers

Met dit gratis te downloaden e-book ga je inzien dat beleggen buiten dat het heel effectief kan zijn ook erg leuk is.

Het ebook “Hoe selecteer je 30 aandelen in 5 minuten?” staat vol met waardevolle informatie die jou als startende belegger zeker verder zal brengen. Bovendien is deze informatie gratis te downloaden dus je kunt er niets mee verliezen!


✨ Geld verdienen met Bitcoin en Ethereum

geld verdienen met Bitcoin en EthereumWil jij geld verdienen met de populaire cryptomunten de Bitcoin en Ethereum? Download dan de gratis handleiding die Harm van Wijk hierover geschreven heeft. Dit is ook weer een product van Beleggen.com dus je zal een kwalitatief goed e-book downloaden.

 • 5 handleidingen en een gratis online training!
 • Ontdek in de training hoe je portefeuille rendeert
 • NIEUW e-book: “Expert kansen voor 2024“

✨ 7 geheimen van succesvol beleggen

7 geheimen van succesvol beleggenNog zo een top beleggingstip het gratis te downloaden e-book “7 geheimen van succesvol beleggen”. Zoals de titel al doet vermoeden zal Harm hierin 7 geheimen onthullen die je normaal niet snel zult vinden. In dit boek zul je leren hoe je winst maakt op de beurs zonder veel risico. Dit is iets wat we toch allemaal willen?

Je krijgt antwoorden op de volgende vragen:

 • Waardoor beginnende beleggers vaak veel geld verliezen?
 • Hoe stop je onnodige verliezen?
 • Wat werkt er wel en wat werkt er niet op de beurs?

Als bonus krijg je ook nog toegang tot het ledengedeelte waar beleggingsexperts hun visie met jou delen.

Dit ebook is overigens niet alleen nuttig voor de beginnende belegger maar ook de ervaren belegger kan hier nog wat van opsteken. Dus ik zou zeggen download het book “7 geheimen van succesvol beleggen” want ook dit boek is gratis dus er is niets te verliezen!


✨ Investeren in gouden en zilveren munten

Valkuilen bij het investeren in gouden en zilveren muntenHet investeren in gouden en zilveren munten is de laatste tijd enorm winstgevend. Wat de valkuilen zijn en waar je echt op moet letten dat lees je in dit e-book.

Je krijgt antwoorden op de volgende vragen:

 • Wat zijn de valkuilen bij het investeren in goud en zilver?
 • Hoe werkt het investeren in gouden en zilveren munten?
 • Hoe winstgevend is het investeren in goud en zilver?

Dit ebook is voor iedereen die wil gaan beleggen in gouden en zilveren munten maar ook voor de startende belegger die nog weinig ervaring heeft in het beleggen in het algemeen.


Beleggen.com FAQ

Wat is Beleggen.com voor website?

Beleggen.com is van beleggingsexpert Harm van Wijk en heeft als doel om de (startende) beleggers te helpen en antwoord te geven op vragen. Er zijn gratis handleidingen te downloaden en er worden gratis webinars aangeboden.

Wie is Harm van Wijk?

Harm van Wijk is beleggingsexpert die bekend is van radio en TV en al bijna 30 jaar beleggers helpt hun doelen te behalen. Naast Beleggen.com heeft Harm nog enkele beleggingssites en heeft hij de Trading Navigator ontwikkeld.

Wat voor e-boeken kan ik downloaden?

De gratis e-boeken die je kan downloaden zijn boeken over de Bitcoin en Ethereum, Investeren in zilver en goud, In 5 minuten 30 winstgevende aandelen selecteren en 7 geheimen van succesvol beleggen.

Wat is de Trading Navigator?

De Trading Navigator is een cursus en software die jou op een eenvoudige manier een hoger rendement helpt te behalen tijdens het beleggen.

✨ Conclusie Beleggen.com review

Het is geen verassing zoals je hebt kunnen lezen in deze Beleggen.com review ben ik erg positief. Het mooie aan Beleggen.com is dat er veel gratis content en erg leerzame stof te lezen is. Voor een beginnende belegger is dit onmisbaar doordat je niet overal je laatste nieuws vandaan hoeft te halen.

👉 Alles wat je nodig hebt als beginner in het beleggen is te vinden op dit beleggingsplatform van Harm van Wijk.

Voor de mensen die zich nog steeds afvragen of Harm van Wijk en/of beleggen. com betrouwbaar zijn is het aan te raden om het gratis webinar of de gratis e-books te downloaden. Je zult zien dat dit een betrouwbare partij is waar veel over beleggen te leren is.

Als je het echt goed wilt aanpakken dan is de Trading Navigator Methode ideaal. Deze software met bijbehorende cursus zal jou winstgevend leren beleggen. En het mooie is dat door de software je er zelf minimale moeite voor hoeft te doen.

✅ Kortom als je als beginnende belegger het maximale uit jouw geld wilt halen dan is het aan te raden om een bezoek te brengen aan Beleggen.com. Download de gratis e-books en bekijk het gratis te volgen webinar. Je zult zien dat de manier van uitleggen en de kennis die over gedragen wordt jou veel goeds zal brengen.

 

 

Wil jij ook leren geld te verdienen met beleggen en gebruik maken van zeer geavanceerde software?
Klik dan op onderstaande button om direct te starten met de Trading Navigator en ontvang een flinke korting.
Ga Direct naar de tijdelijke Kortingspagina!


 

Download de gratis handleiding met de 30 meest winstgevende aandelen!

Lees ook mijn review over de X10 Met Crypto Challenge.