Crypto Masterclass Review + Ervaringen

De Crypto Masterclass Review (AllesOverCrypto.nl)

In deze Crypto Masterclass review zal ik mijn ervaringen delen en je laten weten of deze Cryptocurrency Cursus de moeite waard is.

✅ De Crypto Masterclass is inmiddels de bekendste cursus van Nederland en België op het gebied van digitaal geld. Maar waar dankt deze cursus zijn bekendheid aan en is dit wel terecht?

De makers van de Crypto Masterclass zijn geen onbekenden in de wereld van het digitale geld, namelijk Patrick Suiker en Derek Westra van AllesOverCrypto.nl.

👉 Wil jij weten of de Crypto Masterclass iets voor jou is? Lees dan verder want in deze review zal ik je mijn advies geven.

Alleen zo weet je of deze Crypto cursus ook voor jou iets toevoegt en je je kan begeven op de Cryptomarkt en je binnenkort gaat handelen in cryptocurrencies zoals de Bitcoin.

Ik behandel de positieve kanten van deze cursus maar zeker ook de negatieve, want ja die zijn er ook.

✨ Laten we beginnen met de review zodat ik mijn ervaringen met je kan delen. Je wilt immers weten of Patrick Suiker en Derek Westra van allesovercrypto.nl te vertrouwen zijn en of de cursus zijn geld waard is.

Na het lezen van deze review over de Crypto Masterclass weet je het onderstaande:

 • Wat deze Crypto Masterclass exact inhoudt
 • Voor wie deze Crypto cursus geschikt is
 • Wie de makers Patrick Suiker en Derek Westra zijn
 • Wat je krijgt als je de Crypto Masterclass koopt
 • En wat de kosten voor de Masterclass zijn

Wie zijn Patrick Suiker en Derek Westra?

Patrick Suiker en Derek Westra zijn de mannen achter de website AllesOverCrypto.nl en hebben de Crypto Masterclass bedacht en uitgewerkt tot wat het nu is.

Derek Westra Patrick Suiker

Patrick Suiker
Patrick is de ondernemer van het stel en heeft Ondernemerschap gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam.

Derek Westra
Derek studeerde aan de Vrije Universiteit Amsterdam en weet veel van de psychologie achter onze economie. Vanaf 2013 is hij bezig met cryptocurrency en blockchain.

Derek en Patrick doorliepen met goed gevolg de universiteit en zijn vanaf 2013 bezig met alles wat met cryptocurrency te maken heeft.

Naast Patrick Suiker en Derek Westra is er nog een persoon die het team ondersteunt en dat is Robin Westra. Robin zal je niet tegenkomen in het lesmateriaal. Hij is verantwoordelijk voor het technische gedeelte.

✨ Bij het opstarten van deze Masterclass was het streven van Patrick en Derek om de beste beginnerscursus van Nederland en België te maken. Of de Crypto Masterclass dit ook is dat lees je verderop in deze review.

De heren zijn ook eigenaren van de website allesovercrypto.nl. Op deze website kun je alles vinden over de laatste ontwikkelingen in de cryptowereld.

De website heeft een groot bereik en is een begrip onder handelaren in cryptocurrency.

De ervaringen die Derek en Patrick hebben opgedaan willen ze overbrengen naar iedereen die zich bezig wil houden met digitaal geld. Want laten we eerlijk zijn dit heeft de toekomst.

Zijn Derek Westra en Patrick Suiker te vertrouwen?

Zoals we met alle reviews op onze website doen kijken we even of de makers van het product wel een goede reputatie hebben. Het zou voor jou als koper maar ook voor ons niet fijn zijn als je iets koopt wat uiteindelijk niet voldoet.

Zonder er een lang verhaal van te maken kan je ik je zeggen dat deze mannen zijn te vertrouwen. Als ze namelijk niet te vertrouwen waren dan had ik niet de moeite genomen om hier zo een uitgebreide review over te schrijven.

✅ Derek en Patrick geven een 14 dagen niet goed geld terug garantie. Dus mocht je niet tevreden zijn met de cursus dan kan je altijd je geld terug krijgen.

Eerste indruk Crypto Masterclass

Cryptocurrency cursusAls ik een cursus aanschaf en volg dan wil ik dat als je ingelogd bent alles er overzichtelijk en professioneel uit ziet. Ik moet zeggen dat toen ik voor de eerste keer inlogde er nog al veel informatie op mij afkwam. Maar door dat alles overzichtelijk in hoofdstukken is ingedeeld is het een fijne omgeving om in te leren.

Alles in de leeromgeving is netjes geordend en dat werkt voor mij tenminste erg prettig. In een oogopslag zie je wat je gaat leren en waar je gebleven bent nadat je weer inlogt.

Cryptocurrency beginnerscursus

De voorloper van de Crypto Masterclass was de cryptocurrency beginnerscursus. Derek Westra en Patrick Suiker hebben de cursus niet zo lang geleden vernieuwd waardoor deze nu ook interessant is voor mensen die al gevorderd zijn in de cryptocurrency.

De Crypto cursus is nu dus bedoeld voor twee doelgroepen:

 • Beginners
 • Semi-gevorderden

Al moet daar wel aan toegevoegd worden dat er op het moment gewerkt wordt om de cursus verder uit te breiden en deze ook voor gevorderden interssant te maken.

Leer geld te verdienen met cryptocurrencies

👉 Uiteraard krijg je levenslang toegang tot de opleiding dus je krijgt alle updates mee.

Wat ga je leren als je de Crypto Masterclass koopt?

Zodra je eenmaal gaat beginnen met de masterclass dan leer je al snel hoe je je moet begeven in de cryptocurrency wereld. Daarbij hoort natuurlijk de kennis over de Bitcoin, de blockchain-technologie en altcoins.

➡️ Niet alleen het aankopen van cryptocurrency maar ook het beveiligen van je digitale geld komt aan de orde.

Na alle in- en outs over de verschillende cryptocurrency te leren is het leukste natuurlijk het laten uitbetalen van je winst.😀 Ook dit komt uitgebreid aan de orde.

Al zal je wel merken dat als je op een gegeven moment winst gaat maken je ook belasting moet gaan betalen en ook hier over leer je alles wat je moet weten in deze cursus.

Wat is de Crypto Masterclass?

De Crypto Masterclass is een cursus voor iedereen die wil beginnen met cryptocurrency. In deze Crypto cursus wordt niet alleen in gegaan over alles wat met digitaal geld te maken heeft maar je leert ook te handelen en winsten te maken.

Onderdelen die de behandeld worden:

 • Het aankopen van cryptocurrency
 • De veiligheidsmaatregelen die je moet treffen
 • Hoe jij jouw winst moet laten uitbetalen

✨ De cursus is zo samengesteld dat je geen voorkennis nodig hebt om aan deze cursus te beginnen. Alles zal duidelijk en begrijpelijk worden uitgelegd. In het begin zal je veel over de basis van de Cryptowereld gaan leren.

Naarmate je langer bezig bent zal er dieper ingegaan worden op de details en de fijne kneepjes van het vak. In de Crypto Portfolio leer je welke munten nu de meeste waarde zullen behouden.

Omdat ik zelf al jaren meeloop in de Crypto wereld moest ik wel even terug schakelen toen ik begon met de cursus. Voor deze Crypto Masterclass review heb ik mijn eigen kennis niet gebruikt maar ben helemaal op de kennis van Patrick Suiker en Derek Westra afgegaan.

Doormiddel van duidelijke video’s, lesmateriaal via tekst en ebooks laten Patrick Suiker en Derek Westra alles stap voor stap zien zodat jij klaar gestoomd wordt om te beginnen met de handel in cryptocurrency.

De Cryptocurrency cursus is opgebouwd uit:

 • Een inleiding
 • 7 modules
 • Bonuslessen
 • Eindexamen

Na iedere module moet je een online examen afleggen. Zodra je 70 procent van de gestelde vragen goed hebt beantwoord krijg je toegang tot de volgende module. Dit is een mooie stok achter de deur om ook echt te gaan leren.

Doordat de hele cursus online te volgen is kan je alles leren over cryptocurrency wanneer en waar het jou uitkomt. Dit ligt in de lijn van het handelen, ook dit kun je doen wanneer en waar ter wereld je maar wilt. 😀

Uiteraard krijg je nadat je bent aangemeld levenslang toegang tot al het lesmateriaal.

Crypto Masterclass

Wat ga je leren met de Crypto Masterclass?

Je leest deze review omdat je wilt weten hoe en wat je gaat leren als je begint aan deze Masterclass. De hele cursus is opgebouwd uit 7 modules. Je moet rekening houden dat je per module een dag bezig bent om al het lesmateriaal in je op te nemen. De laatste module neemt de meeste tijd in beslag.

Het lesmateriaal van de Crypto Masterclass

 • De Cryptocurrency cursus video training
 • Crypto Portfolio van 2020
 • 6 Cryptocurrency E-books
 • De Million dollar template

Zoals we al eerder beschreven bestaat het lesmateriaal uit 7 modules en bonusmateriaal. Laten we de 7 modules even verder doorlopen.

 • Module 1: Het geld van de toekomst
 • Module 2: Je eerste crypto kopen
 • Module 3: Bouw je onbreekbare kluis
 • Module 4: De verdiende beloning
 • Module 5: Wees de eerste investeerder
 • Module 6: De toekomst – Crypto Trading
 • Module 7: The Winning Mindset

Inleiding
Voordat je aan module 1 begint is er ook nog een inleiding die je door moet nemen. Hierin wordt uitgelegd over wat je zoal tegen gaat komen bij het handelen in digitaal geld.

De Crypto Masterclass bestaat uit 29 video’s. Dit videomateriaal is goed voor 9,5 uur lesmateriaal.
Doordat de cursus niet alleen uit tekst bestaat maar ook met videomateriaal zal je zien dat je de leerstof veel makkelijker in je opneemt.

Als je alle modules met goed gevolg hebt doorlopen dan zul je van AllesOverCrypto.nl een certificaat ontvangen.

Module1: Het geld van de toekomst
De eerste module is een uitgebreide les over alles wat met crypto en blockchain te maken heeft. Je krijgt hier alle benodigde informatie over de Bitcoin, blockchain en altcoins. Zo wordt alles uitgelegd achter de blockchain technologie en hoe dit samenwerkt met de Bitcoin.

Alle cryptocurrencies zullen worden besproken en je leert welke het meest interessant zijn.

Je zult je even door de stapel leesvoer moeten worstelen maar het is zeker leerzaam. Nadat je het lesmateriaal hebt doorgenomen zal je worden getest doormiddel van enkele vragen. 70 procent van de vragen moet je goed beantwoorden om door te gaan met de volgende module.

Samengevat bevat module 1 de volgende onderwerpen:

 • Wat is geld en hoe is dit ontstaan?
 • Wat is Bitcoin?
 • Wat is blockchain?
 • Wat zijn smart contracts en hoe werken ze?
 • Wat zijn cryptocurrencies en welke soorten kennen we?

Module 2: Crypto kopen
In deze module begint het leuk te worden. Je gaat namelijk leren hoe je cryptocurrency kunt kopen. Alles wordt uitgelegd in de video’s. Na iedere uitleg zal via een quiz je kennis getest worden.

Je gaat leren cryptocurrency te kopen bij Bitvavo. Het systeem van Bitvavo is overzichtelijk en zeker voor een beginner goed te begrijpen. Je kunt al instappen voor 1 euro en betalen kan via iDeal.

Een andere grote partij waar je gaat leren inkopen is Binance. Ook dit is net als Bitvavo een cryptocurrency exchanges, alleen is Bitvavo wel wat meer op de beginner gericht.

Ook de decentrale exchange IDEX komt aan de orde, net als de werking van BitMex. Je leert eveneens te handelen met Litebit in de tweede leermodule.

Module 3: Bouw je ontbrekende kluis
Deze module staat helemaal in het teken van veiligheid. Hoe beveilig jij je aangekochte cryptocurrency. Je wilt namelijk niet dat iemand toegang tot je wallet krijgt en dat je al je cryptocurrency kwijt raakt. Je gaat leren welke wallets er bestaan en hoe je ze gebruikt.

De wallets die aan de orde komen zijn:

 • Software wallets
 • Hardware wallets

Bij een beveiliging denk je natuurlijk aan 2FA Authenticator. Hoe je dit toepast wordt uitgelegd in een van de instructievideo’s.

Module 4: De verdiende beloning
Misschien wel de leukste module gaat over het uitbetalen van je winsten. Hoe verkoop je Bitcoin voor euro’s en hoe verkoop je andere cryptocurrency? Dit alles komt aanbod in deze module.

Onderdelen welke je geleerd worden zijn:

 • Makkelijk je winsten uitbetalen (Bitvavo)
 • Snel over je geld beschikken (Bitonic)
 • Goedkoop winst binnenharken (Kraken)

Module 5: Wees de eerste investeerder
Het kan aan mij liggen maar dit is een module die er wat mij betreft niet in hoorde. Het gaat namelijk over ICO’s en in het verleden zijn deze nooit succesvol geweest. Er zijn ICO’s die niet eens meer bestaan. De IEO begon in 2019 aan een opmars maar heeft nooit voor een hoog rendement gezorgd.

❌ Deze module is dan ook een minpunt van de Crypto Masterclass.

Je moet module 5 wel doorlopen en weer 70 procent van de vragen goed beantwoorden anders stroom je niet door naar de volgende module.

Module 6: De toekomst – Crypto Trading
Beschreven we net dat module 5 de minst interessante is en kan ik je nu meedelen dat module 6 wat mij betreft een van de meest interessantste is. Je gaat de werking van een exchange leren en hoe je grafieken kunt uitlezen.

Hoe je kan inspelen op de markt en de verschillende marktcyclussen leer je in deze module. Je ziet Derek en Patrick een live trade maken op de Kraken exchange. Dit is erg leerzaam zo zie je wat je hebt geleerd in praktijk gebracht door de professionals.

Module 6 behandeld de volgende onderwerpen:

 • Hoe werkt een crypto exchange? (12 minuten)
 • Bubbels, emoties en marktcyclussen (14 minuten)
 • Crypto op de juiste momenten kopen en verkopen dankzij support en resistance (10 minuten)
 • Begrijp de koers dankzij candlesticks (22 minuten)
 • Kijk mee met een live trade! (14 minuten)

Hoofdstuk 7: The Winning Mindset
Een goede mindset is onmisbaar bij het traden. Module 7 staat dan ook helemaal in het teken van mindset. Deze module is nieuw en erg waardevol.

De onderstaande onderwerpen worden in module 7 behandeld:

 • Je droom – Wat motiveert jou in het leven?
 • De gemiddelde crypto trader – Het gevaar van je emoties
 • De grootste angsten – Wat zijn de gevolgen en hoe overkom je ze?
 • De duurste fouten – Leer ze herkennen en vooral voorkomen
 • Emoties overwinnen – De belangrijkste trucs om je emoties onder controle te krijgen
 • De tegenstander – Leer profiteren van andermans fouten
 • Emotionele skills – De 5 belangrijkste skills om succesvol te worden als crypto trader
 • Het zit allemaal tussen je oren – Word bewust van je zwaktes en maak er je krachten van
 • Zo blijven winnaars winnen – Hoe jij jezelf maximaal motiveert
 • Jij bent belangrijk – Durf jezelf op plek #1 te zetten in je leven

Bonusmateriaal en bonuslessen

Zodra je de Crypto Masterclass gaat kopen dan worden er ook bonusmateriaal en bonuslessen bij geleverd. Extra videomateriaal, teksten en ebooks.

In een van de bonuslessen wordt uitgelegd hoe je een Bitcoin kan shorten op de BitMEX. In de 26 minuten durende cursus wordt je uitgelegd hoe je moet handelen in geval van een dalende koers.

Leer geld te verdienen met cryptocurrencies

⭐ Extra bonussen: De Ebooks

Bij de Crypto Masterclass zul je ook meerdere bonussen in de vorm van ebooks ontvangen. Volgens Derek en Patrick vertegenwoordigen de ebooks een waarde van 230 euro. Waar je bij de meeste cursussen bonussen krijgt omdat dat nu eenmaal zo hoort. Moet ik zeggen dat de gratis bonussen van deze cursus echt iets toevoegen.

✅ Tip: lees de digitale boeken zeker allemaal door en gebruik ze daarna als naslagwerk. Alles waar je mee te maken gaat krijgen tijdens het handelen in digitaal geld staat beschreven in deze gratis ebooks.

Cryptocurrency ebooks

De digitale boeken zijn van goede kwaliteit en zeker een aanvulling op de hele cursus.

Na aanmelding bij de Crypto Masterclass krijg je de volgende 6 boeken:

 • De Bitcoinbijbel
 • Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin
 • Crypto Belastinggids
 • Bitcoin en Cryptocurrency begrippenlijst
 • 12 waardevolle crypto tips voor beginners
 • De juiste cryptocurrencies kopen en verkopen op de juiste momenten

Om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen heb ik voor deze review over de Crypto Masterclass alle 6 de digitale boeken gelezen.

Zelf vond ik de Bitcoinbijbel, de Crypto Belastinggids en de 12 waardevolle crypto tips voor beginners het meest interessant.

❎ De digitale boeken zijn dus zeker een aanvulling op al het lesmateriaal van de Masterclass.

Ik zou je dan ook aanraden als je echt alle kneepjes wilt leren om buiten de video’s te bekijken ook de 6 ebooks door te lezen.

⭐ De bitcoin bijbel (t.w.v. €50,-)

De bitcoin bijbel is maar liefst 132 pagina’s groot en hierin wordt ook nog eens uitgelegd waarom crypto en blockchain de toekomst zijn. In deze bitcoin bijbel heb je alle info die je nodig hebt beknopt in een naslagwerk.

⭐ Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin (t.w.v. €35,-)

Geld verdienen zonder verlies te maken dat wordt je uitgelegd in “Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin”. 5 tips verdeeld over 7 pagina’s leren je winst te maken.

⭐ Crypto Belastinggids (t.w.v. €50,-)

Zodra je geld gaat verdienen zal je ook belasting moeten afdragen en dit is niet anders met cryptocurrency. Dit onderwerp is voor jou niet leuk maar ook voor de Belastingdienst is de handel in Crypto nieuw.

Voor jou is het daarom moeilijk uit te zoeken wat je moet afdragen en aan welke regels je je moet houden. Maar gelukkig hebben Derek en Patrick voor jou research gedaan en al hun bevinden gebundeld in de 9 pagina’s tellende Crypto Belastinggids.

⭐ Bitcoin en cryptocurrency begrippenlijst (t.w.v. €15,-)

Bitcoin en altcoin begrippen worden allemaal uitgelegd in deze 9 pagina’s tellende begrippenlijst. Een handig naslagwerk.

⭐ 12 tips voor beginners (t.w.v. €40,-)

Met deze 12 tips loop jij niet in de meest voorkomende valkuilen. Dit ebook is helemaal gericht op de beginner en kan je een hoop geld besparen maar ook zeker meer rendement opleveren.

⭐ De juiste cryptocurrencies kopen en verkopen op de juiste momenten (t.w.v. 50,-)

Wat is de beste tijd om te investeren en hoe hou je jouw emoties onder controle? Je leert hoe je aanvoelt wat de beste timing is om te handelen.

Onderwerpen welke beschreven worden zijn:

 • Wanneer kan ik het best cryptocurrencies kopen?
 • Wanneer kan ik ze het best weer verkopen?
 • In welke cryptocurrency kan ik het best investeren?
 • Hoeveel geld dien ik dan in te leggen?

Het 58 pagina’s tellende ebook geeft je antwoord op deze vragen. Met de templates voor jouw inkoop- en verkoopstrategieën wordt het handelen in cryptocurrency er alleen maar makkelijker op.

⭐ Million dollar template (t.w.v. €100,-)

Deze template rekent precies uit hoeveel geld je mag inleggen per trade. Zo weet je hoeveel risico je mag nemen per trade. Een stuk gereedschap wat je zeker moet gaan gebruiken, het zal je geld gaan opleveren.

⭐ Het Crypto Portfolio

Buiten de cursus en de hierboven beschreven ebooks bestaat de Masterclass ook nog uit de Crypto Portfolio. Deze portfolio met een waarde van 150 euro geeft je inzicht in de 15 beste crypto’s om in te investeren. Derek en Patrick leggen je haarfijn uit welke crypto’s de meeste potentie hebben. Zij spreken zelf over de ‘Crypto Parels’.

✨ Met deze ‘Crypto Parels’ kan jij je rendement verhogen. Omdat de crypto wereld aan verandering onderhevig is wordt de Crypto Portfolio regelmatig geupdate.
Als er nieuwe cryptocurrency op de markt komen dan zullen deze aan de Crypto Portfolio worden toegevoegd.

De Crypto Portfolio moet overigens niet gezien worden als een investeringsadvies maar meer als een informatief product.

⭐ De Crypto Community – The Zone

Zodra je eenmaal enthousiast bent over cryptocurrency is er natuurlijk niets leuker om jouw resultaten te delen met andere liefhebbers. Dat kan in de Crypto Community oftewel The Zone waartoe je toegang krijgt nadat je de Crypto Masterclass hebt aangeschaft.

In deze community zitten honderden mensen met dezelfde passie voor cryptocurrency als jij. Je kunt hier ook je vragen stellen en sparren met andere cursisten.

👉 Mijn bevinding is dat iedereen erg behulpzaam is en je terecht kunt met al je vragen. Uiteraard kun je jouw kennis ook weer overbrengen op andere cursisten.

Leer geld te verdienen met cryptocurrencies

Wat vinden andere cursisten van de Crypto Masterclass?

Ik heb mijn mening over de Crypto Masterclass hier en daar al door laten schemeren maar wat vinden andere cursisten van deze masterclass?

Daarvoor ben ik gaan zoeken op het internet en de reviews en beoordelingen die ik tegenkwam waren over het algemeen allemaal positief.

Ik las positieve verhalen van cursisten die dankzij gestart te zijn met de masterclass inmiddels een flink vermogen hebben opgebouwd. Bij dit soort berichten staat dan helaas niet wat men al geïnvesteerd heeft om dit te bewerkstelligen.

crypto masterclass ervaringen

Wat kost de Crypto Masterclass?

Wil jij nu ook een inkomen verdienen naast je huidige baan? Of na enkele jaren je baan opzeggen en je helemaal bezig houden met cryptocurrency?

Dan is de Crypto Masterclass wellicht ook iets voor jou. De cursus, de e-books, het portfolio en de community brengen je naar een hoger niveau wat je zeker geld gaat opleveren.

❎ De kosten zijn normaal €967,- voor het hele pakket. Op het moment loopt er een kortingsactie waardoor de prijs voor de Crypto Masterclass nu €467,- is.

Naar de tijdelijke Kortingspagina
Volg de Gratis training

AllesOverCrypto doet daar nu ook nog eens voor €700,- aan bonusmateriaal bij. De kosten zijn als je kijkt wat je er voor terug krijgt niet al te hoog. Je investeert in jezelf en met een beetje inzet heb je jouw geld al snel terug verdient.

Niet goed geld terug garantie

De Cryptocurrency Cursus heeft een 14 dagen niet goed geld terug garantie. Mocht je na het kopen van de cursus niet tevreden zijn dan kun je dit in een mail kenbaar maken en zal je je geld terug ontvangen.

Het investeren in deze cursus is dus geheel risicovrij.

Levenslang toegang tot de cursus en updates
Als je de Crypto Masterclass gekocht hebt dan krijg je levenslang toegang tot het platform, het videomateriaal en de community.

De cursus wordt regelmatig ge-update en ook daar profiteer jij van. Voor een eenmalig bedrag blijf jij dus voor altijd bij op het gebied van de laatste ontwikkelingen in de wereld van het digitale geld en alles wat daarmee te maken heeft.

Conclusie Crypto Masterclass review

Voordat ik deze Cryptocurrency Cursus aanschafte dacht ik, weer zo een cursus er zijn er al zoveel van. Maar nadat ik aan de slag ging met de Crypto Masterclass was ik snel van gedachte veranderd. Deze cursus is namelijk voor de beginner in de cryptowereld uniek.

Doordat het lesmateriaal duidelijk is geschreven en de video’s alles op een heldere manier visualiseren is dit een complete cursus. Verder zijn de ebooks die je ontvangt een goede aanvulling en een waardevol naslagwerk voor alles wat je dagelijks nodig hebt als je je gaat bezig houden met cryptocurrency.

👉 In de community werd ik begripvol geholpen op een manier zoals ik tegenwoordig ook andere cursisten met vragen help.

Mijn eindoordeel in deze review van de Crypto Masterclass is dat het het geld zeker waard is. Het is even een bedrag wat je investeert maar je zult zien als je er serieus mee aan de slag gaat dat je het binnen de kortste keren weer hebt terug verdient. En met de de kortingsactie die nu loopt moet dat binnen een heel korte tijd al het geval zijn.

De Crypto Masterclass is de beste cursus voor iedereen die wil beginnen met cryptocurrency. Derek en Patrick leren je van A tot Z alles over crypto. Door de goede opbouw van het lesmateriaal merk je dat je in een korte tijd van een beginner al snel uitgroeit tot een expert.

Derek en Patrick nemen je stap voor stap mee de cryptowereld in en laten je aan het einde van de cursus zien dat je op eigen benen kunt staan. Je gaat zelf je eerste aankopen doen en zien wat voor jou het beste werkt. Uiteraard kan je altijd terecht met vragen bij je mentoren.

Twijfel je nog? Volg de gratis training!

Als je nog twijfelt of deze Cryptocurrency Cursus wel iets voor jou is dan kan je gebruik maken van de gratis training.

Crypto training

Derek en Patrick geven iedere maandag t/m woensdag van 20:00 tot 21:30 uur een training. Zo maak je kennis met de cursus en met de mentoren.

✅ Je kunt je hier gratis aanmelden.

Met deze review hopen we dat je antwoord op de volgende vragen hebt gekregen:

 • Wat de Crypto Masterclass precies is?
 • Wie Patrick Suiker en Derek Westra zijn?
 • Of Patrick Suiker en Derek Westra betrouwbaar zijn?
 • Wat je gaat leren met de Crypto Masterclass?
 • Wat de kosten zijn van deze Cryptocurrency cursus?

Als je zelf naar aanleiding van deze review over de Crypto Masterclass nog aanvullingen of vragen hebt, laat ze achter in de reacties.

Plaats een reactie