Trading Navigator Methode Review 2021

REVIEW + ervaringen met de Trading Navigator Methode (Harm van Wijk) [2021]

Met de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk kan jij in 6 weken alles leren over beleggen in aandelen en opties. Of dit echt zo is en wat mijn ervaringen zijn dat lees je in deze review.

Harm van Wijk wie is het en hoe goed is de Trading Navigator Methode? Harm kan met 32 jaar ervaring een beleggingsexpert genoemd worden. Deze doctorandus in de economie heeft in het verleden bij grote bedrijven zoals Telegraaf, SNS Bank, ABN AMRO, Alex, Citi, ING Bank en BinckBank zijn geld verdiend.

👉 Inmiddels begeleidde hij meer dan 11.000 beleggers en is hij een regelmatig terugkerende gast op TV in programma’s zoals EenVandaag, Netwerk, Rondom10, Businessclass en op Radio 1, Radio 2 en BNR.

20 procent meer winst met de Trading Navigator Methode?

Mijn eerste kennismaking met Harm van Wijk was op YouTube. Hij vertelt daar in een video dat je helemaal geen verstand van beleggen hoeft te hebben om meer dan 20% rendement te behalen. Je hoeft alleen de groene en rode pijltjes in zijn software te volgen. Dat ging er bij mij niet in.

👉 Hij zegt dus eigenlijk dat je met de Trading Navigator Methode 3 keer meer winst behaald dan de gemiddelde belegger op de beurs… Ongelofelijk dacht ik en ik ging op onderzoek uit.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina toe!

Heeft Harm met zijn Trading Navigator Methode goud in handen waar jij ook gebruik van kan maken of gaat het hier om oplichterij? Je leest het in mijn review waar ik mijn ervaringen eerlijk openbaar maak.

Wil je Harm beter leren kennen? Maak dan kennis met hem in het gratis webinar over beleggen. Meld je direct aan voor het webinar van deze week.

Wie is Harm van Wijk?

👉 Ik begin deze review met het voorstellen van het grote brein achter de Trading Navigator Methode.

Harm van Wijk is een van de bekendste experts op het gebied van beleggen in aandelen en opties. Hij volgde aan de universiteit van Tilburg een universitaire opleiding Commerciële Economie. Al zijn kennis heeft hij gebundeld in zijn cursus over beleggen in aandelen en opties en de beleggingssoftware.

Trading Navigator Methode Review Harm van WijkDe jarenlange ervaring en het feit dat Harm van Wijk succesvol is in de beleggingswereld hebben ervoor gezorgd dat hij de Trading Navigator Methode heeft ontwikkeld.

👉 Maar is de Trading Navigator Methode te vertrouwen en voldoet het aan de verwachtingen? Want ondanks dat inmiddels al duizenden mensen deze software gebruiken duik ik graag zelf even in deze trading methode. Uiteraard kan jij met de uitkomst van mijn recensie jouw voordeel doen.

Doctorandus
Harm is doctorandus in de Economie. Verder is Harm getrouwd en wordt hij veelvuldig uitgenodigd in financiële TV en radio programma’s. Wat Harm van Wijk verder doet en waar veel mensen hem van kennen dat lees je allemaal op deze pagina.

Is Harm van Wijk scam?

Voor ik deze review ging schrijven wilde ik weten of Harm van Wijk en zijn bedrijf betrouwbaar zijn. Het bedrijf wat hij sinds 2004 runt staat netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

 • Handelsnaam: BeursBulletin Alerts B.V.
 • KvK nummer: 34244390
 • Adresgegevens: Rokebrandlaan 2, 1261 WV, Blaricum
 • Telefoonnummer: 035 737 0440

Ik heb direct contact gezocht met het bedrijf en ik kreeg snel en vriendelijk antwoord van een van de servicemedewerkers. Inmiddels heb ik ook regelmatig contact met Harm zelf. Mijn ervaringen zijn erg positief te noemen en van scam is dan ook absoluut geen sprake.

Beleggen.com

Harm van Wijk is oprichter van beleggen.com een website waar je veel informatie kunt vinden over alles wat met beleggen te maken heeft. Ook kun je er gratis E-books downloaden en wordt er een betaald programma aangeboden waar we later nog uitvoerig op terug komen.

Lees ook mijn review over Beleggen.com.

Deslimstebelegger.nl – Mijn.beleggen.com

Projecten waar Harm van Wijk veel energie insteekt is De Slimste Belegger en Mijn.beleggen.com. Dit zijn online communities waar beleggers ervaringen met elkaar uitwisselen. Zowel de particuliere als de professionele beleggers maken gebruik van deze platformen.

X10 Met Crypto
Op het gebied van cursussen heeft Harm samen met Jan Robert Schutte de cursus X10 Met Crypto opgezet.

✨ Andere websites welke Harm heeft opgezet zijn Optionalert.nl en Beursbulletin.nl. Ook dit zijn platformen waar Harm de belegger zoveel mogelijk waardevolle kennis bij brengt.

Harm van Wijk overleden?

Op internet circuleren verschillende berichten dat Harm van Wijk zou zijn overleden. De persoon in dat artikel is niet de belegger waar wij hier over schrijven.

Gratis leren beleggen? Meld je aan voor de Exclusieve Online Training!

Boeken van Harm van Wijk

Dat Harm van Wijk een beleggingsexpert is dat mag duidelijk zijn als je kijkt hoeveel online platformen hij heeft opgezet. Maar Harm heeft ook nog enkele boeken uitgebracht.

1. In het boek “in 10 stappen succesvol beleggen” wordt uitgelegd hoe je in 10 stappen jouw geld in waarde kan laten stijgen. De methode is wetenschappelijk bewezen en wordt al lang door Harm zelf toegepast.

2. Het boek “De meest gestelde vragen over de Bitcoin” neemt alle onduidelijkheden omtrent de Bitcoin weg. In dit boek komen 5 Bitcoin experts aan het woord die de meeste gestelde vragen over deze digitale munt beantwoorden.

3. In het boek Geld verdienen met Opties leer je alle technieken die ervoor zorgen dat je vooral geen geld verliest. Zodra je namelijk precies weet wat je doet is het beleggen in opties een goede inkomstenbron. Wat je hiervoor moet weten en vooral niet moet doen lees je in dit boek.

Download het Gratis E-book!

Trading Navigator Methode Review
Download het GRATIS E-book en doe je voordeel met de 10 stappen om een succesvolle belegger te worden.

Het boek is geschikt voor iedereen die:

✅ Een passief inkomen wil verdienen
✅ Wil leren beleggen
✅ Duidelijk uitgelegd wil krijgen hoe te handelen in aandelen en opties

Download het Gratis E-book!

Wat is handelen in aandelen en opties

Als je gaat handelen in aandelen en opties moet je eerst het verschil tussen beide weten.

Een aandeel is een eigendonmsbewijs van een onderneming. Bij een N.V. kunnen de aandelen anoniem verhandeld worden op de beurs. Je kunt kopen wanneer je wilt en de prijs hoeft niet van te voren besproken te worden.

Een optie is het recht om een hoeveelheid effecten, zoals bijvoorbeeld aandelen, binnen een bepaalde periode tegen een vooraf bepaalde prijs te kopen of te verkopen. Opties worden net als aandelen op de beurs verhandeld.

Hoe geld verdienen met handelen in aandelen en opties?

De eerste manier om geld te verdienen met aandelen en opties is de long-term. Je koopt hierbij aandelen en wacht tot deze in prijs zijn gestegen zodat je ze bij die hogere prijs verkoopt. Het verschil tussen in- en verkoop is de winst.

Een andere optie om te handelen en geld te verdienen is short-term. Bij deze manier van handelen ga je niet wachten tot het aandeel in waarde stijgt maar zodra je merkt dat deze in waarde kan dalen ga je verkopen. Als het aandeel de lagere waarde heeft bereikt koop je deze terug voor een lagere prijs.

Dit lijkt allemaal erg makkelijk maar om dit winstgevend te kunnen doen zal je meer kennis moeten hebben of slimme software moeten gebruiken. De Trading Navigator Methode kan jou helpen om op de juiste manier te handelen in aandelen en opties.

Trading Navigator Methode review

Voor deze review ben ik enkele maanden bezig geweest om alle ins en outs over de cursus en de software te leren kennen. De belangrijkste punten komen aanbod zoals:

 • Wat is de Trading Navigator Methode precies?
 • Voor wie is het geschikt?
 • Wat zijn de voor- en nadelen
 • Wat ga je leren en wat kun je ermee?
 • Wat krijg je als je het gaat bestellen?
 • Je weet straks wie Harm van Wijk is en of hij betrouwbaar is

Wat is de Trading Navigator Methode?

De Trading Navigator is een 6-weekse cursus en een software pakket die is ontwikkeld door Harm van Wijk. Harm neemt jou bij de hand tijdens deze cursus beleggen in aandelen en opties.

De software analyseert de trends op de financiele markt. Door de slimheid van de tool zal deze jou aanbevelingen doen zodat jij op een verstandige en veilige manier geld kunt investeren.

Met de Trading Navigator Methode loop je weinig risico tijdens het beleggen. Mits je je aan de adviezen houdt. Slim beleggen is met deze software voor iedereen mogelijk. Bovendien zal je een hoger rendement op je investering gaan behalen.

Waar er bij normale indexfondsen tussen de 5% en 8% aan rendement behaald wordt is dit met de Trading Navigator Methode gemiddeld tussen de 18% tot 22%.

Trading software en leerzame trainingen

Buiten de trading software krijg je ook nog de zeer waardevolle en leerzame trainingen die jou alles op een duidelijke manier over het beleggen leren. Doordat je de trainingen online volgt kun je leren waar en wanneer het jou uitkomt.

Kort samengevat helpt de Trading Navigator jou met navigeren door de financiële markt. Uiteraard neemt de tool altijd de kortste en meest winstgevende weg om jou naar een winstgevende investering te helpen.

👉 Verder zul je met het pakket aan trainingen ongelofelijk veel leren over alles wat met winstgevend beleggen te maken heeft. Door de vele jaren ervaring van Harm is de training op een zo effectief mogelijke manier opgesteld. Het brengt jou op een luchtige manier naar het doel wat jij behalen wilt.

Bekijk hier hoe de software werkt

Waarom een review over de Trading Navigator Methode?

Ik ben zelf al vele jaren actief in de beleggingswereld en heb daarin ook ruimschoots mijn sporen verdient. Toch wil ik de Trading Navigator Methode eens goed beoordelen omdat de populariteit van deze methode van Harm van Wijk een enorme vlucht neemt.

Voordat je de Trading Navigator gaat kopen wil je er toch wat meer over weten. Je gaat reviews en de ervaringen van andere gebruikers lezen.

✅ Toen ik voor het eerst hoorde over de Trading Navigator en las dat je maar 10 minuten per dag hoeft te spenderen aan deze methode kreeg ik twijfels. Maar nu ik dagelijks gebruik maak van de tool ben ik overtuigd. Zoals Harm zelf zegt je gaat de beurzen verslaan met deze methode.

Lees hier meer informatie over de Trading Navigator Methode

Is de Trading Navigator Methode geen oplichting (scam)?

De laatste maanden heb ik dikwijls de vraag gekregen of de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk geen oplichting is. De reden voor deze vraag is dat mensen wantrouwend zijn om extra geld te moeten betalen buiten het beleggen om.

👉 Op deze vraag kan ik een kort en duidelijk antwoord geven: Nee de Trading Navigator Methode is geen oplichting! Mijn ervaringen met deze belegger zijn zeer positief.

Harm van Wijk heeft ook een profiel op Linkedin

Trading Navigator Methode

De Trading Navigator Methode om winstgevend te investeren

Door te betalen voor deze tool zorg je ervoor dat je op termijn veel meer rendement uit je investeringen zult halen en het zal jouw vermogen laten stijgen. Je kunt de Trading Navigator Methode dus zien als een investering om goed en winstgevend te kunnen investeren. Deze tool zal zijn geld in een korte tijd terug verdienen.

👉 Naast dat je gebruik gaat maken van deze slimme tool krijg je ook een intensieve training in beleggen en nog veel meer extra’s.

✅ Doordat Harm van Wijk 100% zeker weet dat de Trading Navigator Methode jou ook gaat helpen geeft hij een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Dit betekent als jij kan aantonen dat jouw investeringen zijn verslechterd je het betaalde geld voor de software retour zult ontvangen.

Voor wie is de Trading Navigator Methode?

Deze tool is er voor zowel de beginnende belegger, de gevorderde belegger als de zeer ervaren belegger. Kortom voor iedereen die slim wil beleggen.

✨ Harm van Wijk onderbouwd dit door aan te geven dat hij zelf in zijn beginperiode verschillende beleggings trainingen heeft gevolgd. Keer op keer kwam hij er achter dat deze trainingen hem niet verder brachten en alleen maar een hoop geld kosten.

👉 Dit bracht Harm op het idee om een eerlijke en vooral leerzame en winstgevende tool op de markt te brengen. Zo gezegd zo gedaan en zo is de Trading Navigator Methode ontstaan.

De voor- en nadelen van de Trading Navigator Methode

Voordelen

 • Door het volgen van de trends is het makkelijker om niet tegen de trends in te beleggen en handelen.
 • De software signaleert de kleinste schommelingen zodat jou niets zal ontgaan.
 • De Trading Navigator Methode laat jou beleggen op ratio in plaats van emotie.
 • Harm van Wijk is zeer betrokken bij zijn beleggingssoftware en cursus waardoor je snel en vakkundig antwoord op je vragen krijgt.
 • Het door laten lopen van winsten en het afkappen van verliezen is simpel in te stellen met de tool.
 • Beperk jouw risico door de winsten te beschermen en verliezen te maximeren.
 • Het spreiden van je geld over tientallen aandelen is kinderspel.
 • Door de duidelijke pijlen in de tool is het voor iedereen mogelijk om op een simpele manier te beleggen. Groene pijl betekent kopen en de rode pijl geeft aan dat het beter is te verkopen.
 • Trading Navigator 2 geeft je de mogelijkheid om met optie-posities te werken zonder na te denken.

Nadelen

 • Als je begint duurt het best even voor je alle basistechnieken zult begrijpen
 • Beleggen op de beurs blijft onvoorspelbaar
 • Je hebt wel een startkapitaal nodig

➡️ Gratis leren beleggen? Meld je aan voor het gratis webinar!

Trading Navigator Methode ervaringen

Ik ben erg positief over de Trading Navigator Methode en heb gezocht naar de ervaringen van andere gebruikers. Ik heb er enkele voor je in deze review geplaatst.
Trading Navigator Methode ervaringen

Ervaringen met Harm van Wijk

Wat zijn de ervaringen met de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk? Ik heb de Trading Navigator Methode getest en ik werk er inmiddels ruim een half jaar mee en begin er steeds enthousiaster van te worden.

Al moet ik wel zeggen dat doordat ik zelf al tientallen jaren actief ben in de beleggingswereld deze tool mij wel lui maakt. Uiteraard vertrouwde ik in het begin de tool niet voor de volle 100 procent maar inmiddels weet ik dat ik er blind op kan varen.

Al blijf ik wel eigenwijs genoeg om af en toe voor de lol mijn eigen koers te volgen.

Buiten dat ik erg positief ben zijn duizenden andere beleggers dit inmiddels ook. Harm van Wijk wordt omschreven als deskundig en duidelijk in zijn communicatie.

✅ Hierdoor is het leren van de Trading Navigator Methode erg prettig en leerzaam.

Bekijk hier of de software en het lesmateriaal ook voor jou interessant is.

Wat leer je als je de Trading Navigator Methode besteld?

De Trading Navigator Methode is verreweg de meest uitgebreide tool en handleiding om te leren beleggen op een winstgevende en bovendien leuke manier. Punten welke je onder andere zult leren zijn:

 • Welke kansen heb je en waar liggen de valkuilen?
 • Hoe ga jij geld verdienen i.p.v. geld verliezen
 • Leer te leven van het beleggen en leef een vrij en onbezorgd leven
 • Laat jouw geld voor jou werken i.p.v. jij voor je geld

Nadat je de Trading Navigator Methode hebt besteld ga je Slim Leren Beleggen en ga je investeren op een manier die weinig tijd en geld gaat kosten.

Met deze methode zal je niet continue met beleggen bezig hoeven zijn om toch het maximale uit jouw investeringen te halen.

Doordat Harm van Wijk zelf geen voorstander is om 8 uur per dag met cijfers bezig te zijn heeft hij de methode zo ontwikkeld dat jij daar nu van kan profiteren.

De Trading Navigatie Methode is tijdbesparend en bovendien het geld meer dan waard!

Trading Navigator Methode review

Wat ontvang je bij aanschaf van de Trading Navigator Methode?

Als je de Trading Navigatie Methode van Harm van Wijk besteld dan krijg je een hele hoop materiaal en een goede tool.

 • De Trading Navigator Training kost normaal 1997 euro

Nu tijdelijk met de volgende bonussen GRATIS

 • + Trading Navigator software (Waarde € 1997)
 • + 2 jaar VIP toegang MBC (Waarde € 696)
 • + 2 jaar alerts via Telegram (Waarde € 1994)
 • + Handleiding Geld verdienen met Opties (€ 47)
 • + Geld verdienen met Aandelen (Waarde € 47)
 • + Speeders, Sprinters en Turbo’s (Waarde € 47)
 • + MeXem transactietegoed (Waarde € 500)
 • + 2 jaar LIVE coaching (Waarde € 4888)

Totale waarde: € 12.213

 • Levenslang toegang, 7 dagen per week, op elk apparaat.
 • Risicovrij proberen met de 30 dagen 100% geld terug garantie.

Bekijk hier de actuele prijs met korting!

Doordat de methode uit nogal wat onderdelen bestaat zullen wij hier de belangrijkste voor je beschrijven.

✅ 1. Trading Navigator voor aandelen

Met deze software zul jij je geld gaan verdienen. Geheel op de automatische piloot ga jij je winst behalen doordat de software jou laat weten wanneer je moet aankopen en wanneer je beter kunt verkopen. Door de slimheid van de tool loop je altijd een fractie voor op de mensen die dezelfde aandelen willen kopen en verkopen.

✅ 2. Trading Navigator 2 voor opties

Trading Navigator 2 is identiek aan de eerste versie alleen deze navigator helpt je met het beleggen in opties. Ook met deze versie zal je merken dat de snelheid van de software je veel tijdswinst, gemak en geld zal opleveren.

✅ 3. Een cursus beleggen van 6 weken

Als je Trading Navigator 1 en 2 besteld wil je er natuurlijk alles uit halen wat erin zit. Om deze software zo goed mogelijk onder de knie te krijgen kan je een 6 weekse training volgen.

✅ 4. Toegang tot het platform De Slimste Belegger

Zodra je de methode van Harm van Wijk aanschaft krijg je ook toegang tot het online platform De Slimste Belegger. Hier komen andere beleggers die ook het programma hebben aangeschaft samen om tips & trucs te delen. Je kunt hier terecht met vragen die je aan mede beleggers kunt stellen. Iedereen is hier met één doel… het maken van winst doormiddel van beleggen.

✅ 5. Handleiding geld verdienen met aandelen en opties

Je ontvangt de E-books “Geld verdienen met aandelen en opties”. In deze E-books zal je stap voor stap worden uitgelegd hoe jij met behulp van Trading software op een verantwoorde manier geld kunt verdienen.

✅ 6. Transactietegoed bij MeXem

Mexem is een online platform voor beleggers. Mexem is uitermate geschikt voor beginnende beleggers. Als je gaat beleggen dan heb je een broker nodig en MeXem is jouw broker. Een bijkomend voordeel van Mexem is dat de klantenservice Nederlands is.

✅ 7. Tickets voor een event voor 2 personen

Altijd al eens naar een event gewild waar je allemaal mensen ontmoet die net als jij geïnteresseerd zijn in beleggen? Je krijgt bij het hele pakket een ticket voor 2 personen om zo een event te gaan bezoeken.

Is Harm van Wijk betrouwbaar?

Je hebt inmiddels een beeld van de persoon Harm van Wijk maar je wilt weten of hij betrouwbaar is of niet.

Ik ben tot de conclusie gekomen dat Harm van Wijk een zeer ervaren en kundig persoon is die je op een heldere en inzichtelijke manier kennis laat maken met winstgevend beleggen.

✅ Hij deelt waardevolle content op zijn website en Youtube kanaal en is daarop ook zeer actief.

Veel van zijn waardevolle informatie geeft hij gratis weg. Dit heeft als doel om de Trading Navigator Methode te verkopen.

Harm van Wijk is dus buiten een ervaren belegger ook een ondernemer die weet hoe hij zijn producten op een eerlijke manier aan de man brengt.

Trading Navigator Review de conclusie

Harm van Wijk weet met zijn jarenlange ervaring in de beleggingswereld waar hij het over heeft. Doordat ik de software ook gebruik en de training heb gevolgd weet ik dat Harm zijn kennis op een heldere en leuke manier weet over te brengen. En dat de software voor mij geld verdient!

✅ Het feit dat ik Trading Navigator Methode dagelijks voor mij winstgevende beslissingen laat nemen zegt eigenlijk alles wat hierboven staat beschreven. De ervaren belegger zal merken dat als hij of zij de software enige tijd gebruikt je er misschien wat lui van wordt 😉

Voor de beginnende belegger is het een onmisbare tool die je in een veel kortere tijd brengt waar je naar toe wilt. Namelijk winstgevend beleggen zonder onnodig geld te verliezen aan allerlei leermomenten. Waarom zou je het wiel nog een keer uitvinden als je direct winstgevend kunt investeren?!

Ga naar de Exclusieve Online Training

Deze training is 100% GRATIS!

✅ Kortom de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk is een absolute aanrader als je een cursus beleggen wilt volgen die zijn geld dubbel waard is en bovendien na een korte tijd je vermogen laat groeien.

Met deze review hopen we dat je antwoord op de volgende vragen hebt gekregen:

 • Wie is Harm van Wijk?
 • Harm van Wijk ervaringen?
 • Is Harm van Wijk scam of te vertrouwen?
 • Wat zijn de ervaringen met de Trading Navigator Methode?
 • Wat kost de Trading Navigator Methode?
 • Deze cursus plus de software wel of niet kopen?

Als je zelf naar aanleiding van deze review over de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk nog aanvullingen of vragen hebt, laat ze achter in de reacties.

 

Trading Navigator Methode Bestellen

Wil jij ook leren geld te verdienen met beleggen en gebruik maken van zeer geavanceerde software?
Klik dan op onderstaande button om direct te starten met de Trading Navigator en ontvang een flinke korting.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina toe!

Download de gratis handleiding met de 30 meest winstgevende aandelen!

5 gedachten over “Trading Navigator Methode Review 2021”

 1. Erg blij dat ik de trading software heb gekocht. Nu alle producten van Harm van Wijk in mijn bezit 😉 Ik ben nu 2 weken bezig met de software en nu al een beetje meer rendement dan ik ervoor behaalde.

  Beantwoorden
 2. Ik heb nu 2 weken geleden de Trading Navigator gekocht en nu al ontzettend veel resultaat. Ik zie nu dingen die mij voorheen niet bekend waren. Lang getwijfeld om de Trading navigator te kopen maar ik heb er geen moment spijt van. Alles ook helder uitgelegd door Harm van Wijk.

  Beantwoorden
 3. Goede review over de Trading navigator van Harm v Wijk. Zojuist de software besteld dus ik ben benieuwd wat ik ga leren en of het mij ook echt geld gaat opleveren.

  Beantwoorden
 4. Goede trading software lijkt mij zo te lezen in deze review. Ik ga eerst het webinar even bekijken. Wel al de gratis e-boeken van Harm van Wijk gedownload. De boeken zijn duidelijk geschreven dus ik verwacht dit ook van de cursus die bij de Trading Navigator is inbegrepen.

  Beantwoorden

Plaats een reactie