Beste crypto cursussen

Beste crypto cursus – Wat is de beste voor beginners en traders?

Op zoek naar de beste crypto cursus? Het aantal mensen die handelen in crypto neemt snel toe, geld verdienen met cryptocurrency begint een steeds normalere zaak te worden.

Met crypto is veel geld te verdienen en dat zien we terug in het aantal cursussen die worden aangeboden. Met het handelen in cryptocurrency loop je ook kans om je inleg te verliezen.

Omdat risico te beperken is het verstandig om een crypto cursus te volgen. Zonder het volgen van een goede crypto training zal je niet snel verder komen. Het aanbod van cursussen is groot maar wat is nu de beste crypto cursus?

Er zit een behoorlijk verschil tussen de cursussen in de verschillende prijsklasse. Ik heb voor deze Top 3 een goedkope en twee minder goedkope cursussen beoordeeld.

beste crypto cursus

De crypto trainingen die ik heb beoordeeld zijn allemaal online te volgen. Het handelen in cryptocurrency doe je tenslotte ook online dus daarom is het volgen van een online crypto course de meest logische stap.

De beste crypto cursussen van 2021

In deze review hebben we de volgende cursussen geselecteerd:

Beste Crypto Masterclass: De Crypto Masterclass
Beste Crypto community cursus: Crypto Community
X10 beste crypto cursus: X10 met Crypto

Voor je aan een cursus gaat beginnen wil je weten voor wie deze bestemd is. Ben jij een beginner of loop je al wat jaren mee en ben je inmiddels al een trader?

👉 Ik heb al enkele reviews geschreven over de betere crypto cursussen maar in dit artikel zie je de cursussen in één overzicht.

Wat is een crypto training?

Een crypto training is bedoeld om jou als beginner of als semi-gevorderde wegwijs te maken in de crypto wereld. Je leert de gevaren die het handelen in crypto met zich meebrengt te herkennen en je zult op een winstgevende manier leren te investeren.

Je gaat onder andere winstgevende altcoins leren herkennen, je leert wat swingtraden, daytraden en een blockchain is en hoe je van Pump and Dump coins weg moet blijven.

Waarom zou je een crypto cursus volgen?

De reden waarom je een crypto cursus gaat volgen ligt eigenlijk wel voor de hand. Veel mensen starten met het kopen van cryptomunten omdat ze de succesverhalen over Bitcoin hebben gehoord van vrienden, kennissen of collega’s.

Enthousiast geworden beginnen ook zij met het kopen van cryptocurrency om er al snel achter te komen dat er toch wel meer komt kijken dan even een account bij een broker aan te maken en maar crypto’s blijven kopen.

Het volgen van de juiste crypto cursus kan zeker voor beginners uitkomst bieden. De meeste cursussen zijn niet goedkoop maar degene die wij hebben getest zijn hun geld zeker waard. Het is een investering voordat je echt gaat investeren.

Hoe crypto cursussen vergelijken?

Om de voor jou beste crypto cursus te vinden is het verstandig om de cursussen te vergelijken.

Bij het vergelijken van de crypto trainingen heb ik rekening gehouden met de kwaliteit van het lesmateriaal, de prijs, het contact met de cursusbegeleider, het niveau van het lesmateriaal en met de beoordelingen van cursisten.

Als je een crypto training wilt gaan volgen dan is het goed om zelf ook het aanbod aan cursussen te vergelijken. Alleen zo kom je er achter wat voor jou de beste crypto training is.

Welke crypto cursus is de beste?

In dit artikel laat ik je kennis maken met 3 crypto cursussen waarvan ik de eigenschappen zal bespreken.

In dit artikel:

 • 3 crypto cursussen nader toegelicht
 • Welke crypto cursus is de beste voor jou?
 • Waar moet je op letten om de beste crypto cursus te bestellen?

Beste crypto cursussen Top 3

De lijst van beste crypto cursussen kan voor iedereen anders zijn. Ik heb op nummer 1 de Crypto Masterclass staan maar dit wil niet zeggen dat dit ook voor jou de beste crypto cursus zal zijn. Wat voor jou de beste cursus is dat ligt ook aan je ervaring die je al hebt opgedaan met cryptocurrency.


1#. Crypto Masterclass van AllesOverCrypto

Crypto Masterclass
De Crypto Masterclass is voor beginners een goede crypto cursus. De reden is dat de oprichters van deze opleiding Patrick Suiker en Derek Westra alles in begrijpelijke taal en goed verzorgde video’s weten over te brengen.

Het lesmateriaal van de alles over crypto cursus ziet er echt goed uit en er komen geregeld updates uit. Zo blijf je altijd up-to-date.

Deze crypto cursus is bestemd voor beginners en semi-gevorderden. Patrick Suiker en Derek Westra zijn continue bezig de cursus uit te breiden omdat de cryptowereld nooit stilstaat. Met de levenslange toegang tot de Crypto Masterclass zal je dus van alle updates profiteren.

In deze alles over crypto cursus ga je leren over:

 • Het aan- en verkopen van cryptocurrency
 • Het beveiligen van jouw cryptomunten
 • Hoe en wanneer je het beste je winst kunt laten uitbetalen

Over de opbouw van de cursus is goed nagedacht en de leerstof verveeld geen moment. Het lesmateriaal is er in lees- en videomateriaal. Door de combinatie van beide blijf je continue gefocust.

Als je de Crypto Masterclass gaat kopen dan krijg je het volgende:

 • De Bitcoinbijbel
 • Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin
 • Crypto Belastinggids
 • Bitcoin en Cryptocurrency begrippenlijst
 • 12 waardevolle crypto tips voor beginners
 • De juiste cryptocurrencies kopen en verkopen op de juiste momenten

En verder krijg je nog enkele ebooks als bonus.

Bekijk hier de beste Gratis online Bitcoin Training

Lees hier de uitgebreide Crypto Masterclass review

Een echt toegevoegde waarde is het forum waar je toegang toe krijgt als je de cursus koopt. Er zijn veel beginnende maar ook ervaren leden actief op het forum waar je terecht kunt met vragen en die hun ervaringen met je delen.

Ik ben zelf erg te spreken over de Crypto Masterclass en als je hier meer over wilt lezen dan heb ik een review geschreven waarin de hele cursus wordt behandeld.

Mocht je na het bestellen toch denken dat dit niet de beste crypto cursus is voor jou dan kan je altijd gebruik maken van de 14 dagen niet goed geld terug garantie.

Als je Patrick Suiker en Derek Westra nog niet kent en meer wilt weten over hun dan kan je je inschrijven voor de gratis Bitcoin training. Dan krijg je vast een idee wie zij zijn en op welke manier er les gegeven wordt.

Wat kost de Crypto Masterclass?

➡️ De kosten zijn normaal €1997,- voor het hele lespakket. Op het moment loopt er een kortingsactie.

Ja, ik wil toegang tot de tijdelijke kortingspagina!

AllesOverCrypto

Als je meer wilt leren na het volgen van de gratis Masterclass kun je ook terecht bij AllesOverCrypto, het bedrijf van Patrick en Derek. Hier zijn enkele online producten te vinden die je echt verder helpen bij het handelen in cryptocurrency.

1. Crypto Portfolio

Als je op zoekt bent naar veelbelovende cryptomunten dan zul je merken dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Patrick en Derek hebben dankzij hun jarenlange ervaring en expertise de laatste jaren ontzettend veel winst gemaakt door de juiste munten op het goede tijdstip te kopen.

Om jou ook de mogelijkheid te geven om op het goede moment in te stappen hebben ze de Crypto Portfolio opgezet.

In het Crypto Portfolio zie je welke cryptomunten nu winstgevend kunnen zijn. Dit scheelt jou een hoop tijd en bovendien is de kans dat je direct winst gaat maken aanmerkelijk groter. In het Crypto Portfolio staan alleen cryptomunten die de potentie hebben om flink te groeien.

✅ Voor iedereen die wil investeren in altcoins zonder enorm veel tijd in het vinden van winstgevende munten te steken, is het Crypto Portfolio een must.

✅ Het Crypto Portfolio wordt continue geupdate en laat jou alle crypto parels zien. Het gaat hier om cryptomunten die een potentie hebben om x 100 te gaan.

Het Crypto Portfolio bestaat uit 3 onderdelen:

 • Het Crypto Portfolio met de absolute top cryptomunten
 • De Aankoopinstructies
 • Drie bonus video’s

Normaal betaal je 200 euro om inzicht te krijgen in het Crypto Portfolio maar nu loopt er een actie waardoor je eenmalig 97 euro hoeft te betalen.

➡️ Je kunt het Crypto Portfolio hier bestellen.

2. Crypto Mastery

AllesOverCrypto heeft in samenwerking met Martijn Houttuin de Crypto Mastery uitgebracht om jou voor een bedrag van 27 euro per maand een passief inkomen te laten generen door winstgevende crypto-trends te spotten.

Met het behaalde rendement kun je vervolgens weer investeren om het rendement verder te laten groeien. Deze manier van investeren is voor iedereen te volgen ook als je geen kennis hebt van het handelen in cryptocurrency.

Je ontvangt koop- en verkoopsignalen waarmee jij op het juiste moment kunt toeslaan. Je hoeft hierdoor zelf niet urenlang achter je computer door te brengen om winstgevend te kunnen handelen. Je zet jouw stilstaande crypto aan het werk om winstgevend te worden. Je gaat met deze manier niet traden maar je volgt de trends op.

Om de trends, de koop- en verkoop signalen te kunnen volgen krijg je persoonlijke begeleiding en toegang tot leerzame video’s.

Je ontvangt het volgende bij de Crypto Mastery:

 • Signalen
 • Educatie
 • Livestreams
 • Toegang tot de community

De Crypto Mastery kost 27 euro per maand en is maandelijks opzegbaar. Niet goed – geld terug!

➡️ Je kunt de Crypto Mastery hier bestellen.

3. Crypto Signals

Een uitgebreidere versie van de Crypto Mastery zijn de Crypto Signals die ook door AllesOverCrypto wordt aangeboden. Hierbij kan je een maximale winst behalen met een minimale inzet. Ook hierbij ontvang je de koop- en verkoop signalen en zul je nooit meer kansen om winstgevend te handelen hoeven te missen.

Als je Crypto Signals besteld zal je meer kennis worden bijgebracht als bij de Crypto Mastery. Je zal een tradingexpert worden dankzij de begeleiding van professionals. De kosten zijn 47 euro per maand en je kunt maandelijks opzeggen.

Je ontvangt het volgende bij de Crypto Signals:

 • Signalen
 • Educatie
 • Toegang tot de community
 • Begeleiding van professionals

➡️ Je kunt de Crypto Signals hier bestellen.


2#. Crypto community

cryptocommunity review
Een vrij nieuwe crypto cursus is de cursus van Maarten Oostland, Max Kruisbrink en Abe Dijkstra. Alle drie de heren zijn al weer enige tijd bezig met cryptocurrency en daarom vonden ze het tijd om hun kennis te delen via een crypto cursus.

De Crypto community is anders van opzet dan de Crypto Masterclass. Het leuke van deze cursus is de tijdlijn waarin je net als op Facebook allerlei cryptonieuws voorbij ziet komen. Je blijft zo op de hoogte van het laatste crypto nieuws waarmee jij je voordeel kunt doen.

Deze cursus bestaat uit 8 modules die jou wegwijs maken in de wereld van de cryptocurrency. Bovendien krijg je ook met deze opleiding toegang tot de community waar ervaren en beginnende cryptofanaten elkaar treffen.

Het forum is opgedeeld in 8 categorieën:

 • Nieuwe leden
 • Cryptocurrency
 • Cryptocurrencies mining
 • Leden groepsforums
 • Succeslounge
 • Cursussen
 • Feedback
 • Off-topic

De cursus van de Crypto community is opgedeeld in meerdere modules met duidelijk lesmateriaal in de vorm van tekst en video’s.

Bekijk hier het beste Gratis crypto webinar

Lees hier de uitgebreide Crypto Community review

Een erg interessant onderdeel van de cursus vond ik het crypto spotten. Waar je gaat leren te zien in welke crypto’s je het beste kunt investeren. Hierbij komen de minder bekende cryptomunten aanbod.

Bij deze cursus krijg je ook de handige portfolio tracker waar je al jouw crypto’s in een oogopslag kunt inzien. Je hebt zo maar 1 tool nodig om te zien hoe winst- of verliesgevend je in een bepaalde periode bent.

Aan alles aan deze crypto cursus merk je dat de oprichters ervan erg gedreven zijn en de opleiding met vol enthousiasme hebben ontwikkeld.

De cursus is voor zowel de beginner als de semi-professional erg interessant. Voor de laatst genoemde groep is zeker de community een toegevoegde waarde.
Voordelen:

 • Het lesmateriaal is duidelijk opgesteld
 • Buiten het lesmateriaal heb je de mogelijkheid om waardevolle content te downloaden
 • Voor beginners en gevorderden
 • In de community kan je veel leren van andere cryptofanaten

Nadeel:

 • Doordat de cursus nog vrij nieuw is moet het aantal leden in de community nog groeien

Ook voor deze cursus geldt weer dat als je niet tevreden bent je 14 dagen bedenktijd hebt. Je koopt de cursus dus zonder risico.

Wat kost de Crypto Community?

Bij de Crypto Community heb je meerdere opties:

 • Levenslang toegang tot de community van 497,- naar 97,-
 • Levenslang toegang tot de community en de cursus van 997,- naar 497,-

Alleen lid worden van de community kan voor 15,- per maand.

Claim je korting op de Crypto Community!

Bekijk eerst de gratis Bitcoin training


3#. X 10 met crypto

software wallet
De laatste crypto cursus die ik in deze lijst plaats is X 10 met crypto van Harm van Wijk. Deze 6-weekse crypto opleiding is van een andere opzet dan de andere twee cursussen.

Harm van Wijk

De maker van deze cursus is beleggingsexpert Harm van Wijk die bekend is van onder andere: Een vandaag, BNR Nieuwsradio, Beleggersfair, NPO 1 en 2 en nog meerdere radio en TV programma’s. Harm heeft met zijn Trading Navigator Methode en beleggingswebsite beleggen.com al veel beleggers leren winstgevend te beleggen.

Buiten deze software en Beleggen.com heeft Harm van Wijk meerdere websites en brengt hij geregeld e-boeken uit over alles wat met beleggen te maken heeft.

De X 10 met crypto cursus heeft Harm opgezet met Jan Robert Schutte. Als je geld wilt verdienen met crypto trading dan is Jan Robert Schutte de man die jou daarbij kan helpen. Jan Robert is expert in het tegenwoordig erg populaire automatisch traden met bots.

Verder geeft Jan Robert Crypto Trading Seminars en is keynote spreker/moderator op Crypto Currency Trading en ICO’s en Blockchain events.

De twee oprichters van deze cursus hebben dus samen het beste van twee beleggingswerelden samengebracht. Het leek beide heren dan ook een goed idee om samen een opleiding in de markt te zetten waar cursisten echt de diepte mee in gaan.

En ik moet zeggen dat laatste is zeker gelukt. Ik kende de cursussen van Harm al en ben daar ook erg enthousiast over. Zeker de Trading Navigator software gebruik ik zelf dagelijks.

Wat krijg je bij de X 10 met crypto?

 • Een 6-weekse beginnerscursus over crypto
 • Live Q&A’s door een van de experts
 • Trading updates en kansen van een ervaren crypto expert
 • 12 maanden Premium Crypto Coaching Service voor Elite Traders
 • 2 jaar VIP toegang tot mijn.beleggen.com
 • 12 maanden toegang 3 Crypto Portefeuilles (Trading & Staking)
 • Toegang tot CryptoAcademy Membershipsite

Dit zijn slechts enkele onderdelen van de cursus. Ik heb het internet afgezocht naar reviews van andere cursisten en deze zijn eigenlijk allemaal zeer positief. Ik moet zeggen dat ondanks ik zelf al tientallen jaren actief ben in de beleggingswereld ik erg veel geleerd heb van de X10 met crypto cursus. Lees mijn review over de X10 Met Crypto Challenge.

Ik kan concluderen dat deze cursus zeker de moeite waard is om te gaan volgen. Ook als je al ervaring hebt opgedaan in het investeren in cryptocurrency is dit een aanrader. Harm en Jan Robert gaan net even verder dan dat je zou verwachten van een beginnerscursus.

Wat kost de X10 met crypto?

➡️ De kosten zijn normaal €1997,- voor het hele pakket. Op het moment loopt er een kortingsactie waardoor de prijs voor de X10 met Crypto nu €997,- is.

Claim je korting op X 10 met crypto!

Onze belegging keer 10 in slechts een jaar!


Wat is de beste crypto cursus voor mij?

Nu je een korte review hebt kunnen lezen van de bovenstaande cryptocurrency cursussen vraag je je misschien af wat is de beste cryptocurrency cursus voor mij? Daar kan ik geen goed antwoord opgeven. Factoren als ervaring en waar je interesse precies in ligt spelen een grote rol.

✅ Je zult dus zelf moeten bepalen wat voor jou de beste crypto cursus is.

Wat is de beste crypto cursus voor beginners?

Wat de beste crypto cursus voor beginners is? Ik kan je adviseren als je gaat investeren als dummy dat de Crypto Masterclass en de Crypto community de beste cursussen zijn. Wil je als beginner wat meer de diepte in dan zou ik voor de X 10 met crypto cursus gaan.

Wat is de beste cursus crypto traden?

Wil je echt alleen leren crypto traden dan is de Crypto Masterclass misschien net iets te uitgebreid. De beste cursus voor crypto traden is naar mijn idee de X 10 met crypto. Je gaat hier ook leren om automatisch te traden met bots. Als je dit onder de knie hebt, beperk je het risico met deze manier van traden tot een minimum.

Cursus Bitcoin handelen

De meest populaire cryptocurrency is natuurlijk Bitcoin. Het aantal Bitcoin cursussen schieten dan ook als paddestoelen uit de grond. Je leert in deze cursussen handelen met Bitcoin. Maar ook hoe je een goede broker kiest om Bitcoin te kopen en te verkopen.

Veel betaalde cursus aanbieders bieden ook een gratis Bitcoin cursus aan. Als je op het punt staat om een crypto cursus te gaan volgen dan is dat meteen een goede optie om een indruk te krijgen van een aanbieder.

Gratis versus betaalde crypto trainingen

Het aanbod aan crypto trainingen is groot zowel in de gratis- als in de betaalde crypto cursussen heb je een ruime keuze. Als je net komt kijken in de cryptowereld dan kan je prima beginnen met het volgen van een gratis crypto cursus.

Als je meer van de techniek achter het handelen in crypto wilt weten en analyses wilt maken en grafieken wilt kunnen lezen dan is het volgen van een goede betaalde crypto training een must.

Je hoeft bij het volgen van een betaalde training niet direct duizenden euro’s te betalen. Doe eerst onderzoek en vergelijk de verschillende crypto cursussen voordat je er aan begint.

Waar kan ik de beste crypto cursus bestellen met korting?

Als je een goede crypto cursus met korting wilt bestellen dan kan je deze terug vinden in dit artikel. Via de links in het artikel kom je op de website van de aanbieder van de cursus terecht waar je direct de actuele korting ziet staan.

Conclusie: Wat is de beste crypto cursus?

Als ik echt op mijn ervaring af ga met alle drie deze cursussen dan is er 1 cursus die wat mij betreft de beste is en dat is de Crypto Masterclass van Patrick Suiker en Derek Westra. Dit is een complete crypto cursus waar alle facetten van het investeren in crypto aanbod komen.

Je gaat hier alles leren over Bitcoin en andere cryptocurrency. De cursus bestaat al wat langer en dit merk je aan het aangeboden lesmateriaal.

Buiten deze 3 cursussen zijn er tegenwoordig ook goedkopere en zelfs gratis Bitcoin cursussen te volgen. Nu kan je best een goede indruk opdoen bij het volgen van een dergelijk gratis of goedkope cryptocursus.

Maar als je je echt wilt verdiepen in cryptocurrency dan is mijn advies investeer in een goede cursus en je zult merken dat dit zijn geld ongetwijfeld gaat terug verdienen. Zie het als je eerste investering! Ik kan je nu al zeggen dat dit een investering is die zeker geld voor je gaat opleveren. Je weet nu wat de beste crypto cursus is en daarmee kun je je voordeel doen.

Beste Crypto Masterclass: De Crypto Masterclass
Beste Crypto community cursus: Crypto Community
X10 beste crypto cursus: X10 met Crypto

2 gedachten over “Beste crypto cursussen”

 1. Goed artikel ik heb zelf de Crypto Community besteld en dit is voor mij een hele goede crypto cursus. Of het de beste crypto cursus is, weet ik niet want de andere heb ik uiteraard niet gekocht 😉

  Beantwoorden
  • Hoi Dennis, bedankt voor je reactie. Fijn dat je tevreden bent met de crypto cursus en de beste crypto cursus kan voor iedereen een andere zijn.

   Groet Mike

   Beantwoorden

Plaats een reactie