Over

Leuk dat je komt kijken wie er achter deze website zit. Ik ben Mike en ik heb in 2016 deze website online gezet. Ik was al werkzaam in de financiële dienstverlening en heb zo veel ervaring opgedaan in de financiële wereld. Beleggen in aandelen en opties doe ik al meer dan 10 jaar en sinds 2019 ben ik mij ook gaan verdiepen in crypto.

Met mijn enthousiasme voor het beleggen in aandelen, opties en cryptomunten run ik nu met veel plezier deze website. Via deze site hoop ik mensen kennis te laten maken met beleggen. Het is voor iedereen mogelijk om met een klein bedrag een mooi vermogen op te bouwen mits je weet waar je mee bezig bent. Ik hoop mijn enthousiasme op jou als bezoeker over te brengen.

Het doel van Slimlerenbeleggen.nl is om jou de voordelen te laten inzien zodat ook jij jouw vermogen op een verantwoorde manier kan laten groeien. Met de juiste houding en tools die ik op mijn website beschrijf, ben ik ervan overtuigd dat ook voor jou de beleggingswereld straks bijna geen geheimen meer heeft.

Als je ideeën, vragen of opmerkingen hebt dan kun je altijd contact met mij opnemen.