Litecoin koers

De actuele Litecoin (LTC) koers (2024)

Hieronder zie je de actuele Litecoin (LTC) koers in euro’s. Je kunt in de grafiek de tijdframes instellen waardoor je precies kan zien hoe de koers zich de afgelopen periode beweegt.

Zo kan je de Litecoin koers van de afgelopen dag, week, maand en jaar bekijken. Door je muis op de blauwe tijdlijn te zetten zie je de LTC koers van de desbetreffende periode. Het is ook mogelijk om Litecoin direct te kopen. Door op de blauwe knop te klikken kan je Litecoin kopen en betalen met iDeal bij Bitvavo.

Actuele Litecoin koers (juli 19, 2024)

Litecoin koers verwachting 2024 & 2025

Om maar meteen met de deur in huis te vallen de koers van Litecoin is niet te voorspellen. Wel kunnen we kijken naar de koers stijging die Litecoin de laatste jaren heeft laten zien. De waarde van LTC stond in 2015 nog op 1.28 euro en een jaar later was deze gestegen naar 3.25 euro.

Als we naar de actuele koers kijken dan is deze de 200 euro ruim gepasseerd. De prognose is dan ook dat deze stijgende lijn nog wel even door zal zetten.

Litecoin koers 2025

Volgens de bekende analisten zou de koers van Litecoin richting 2025 wel eens flinke sprongen kunnen gaan maken. De koers is afhankelijk van wat bitcoin gaat doen en deze is al net zo moeilijk te voorspellen. Wel is Litecoin een crypto die je voor de lange termijn in je portfolio zou kunnen plaatsen.