Cardano koers

De actuele Cardano ADA koers (april 15, 2024)

Hieronder zie je de actuele Cardano (ADA) koers in euro’s. Je kunt in de grafiek de tijdframes instellen waardoor je precies kan zien hoe de koers zich de afgelopen periode beweegt. Door je muis op de blauwe tijdlijn te zetten zie je de ADA koers van de desbetreffende periode.

Het is ook mogelijk om Cardano te kopen. Door op de blauwe knop te klikken kan je Cardano kopen en betalen met iDeal bij Bitvavo.

Cardano koers verwachting 2024 & 2025

Cardano is een cryptomunt waarvan veel verwacht wordt in de komende jaren. Er staan enkele partnerships op het programma. De prognose voor de korte termijn is nog niet te voorspellen, maar de ontwikkelingen voor de toekomst zien er rooskleurig uit.

Cardano koers 2025

Als we kijken naar de Cardano ADA verwachting tot 2025 dan zal de waarde van Cardano volgens enkele bekende analisten X10 kunnen gaan. Je moet dan denken aan een prijs van $10,-. Deze prognose is ook zeker niet vreemd als we kijken naar de koers stijging die Cardano de laatste jaren heeft laten zien.

Cardano is een investering voor de lange termijn en ook zeker een munt die je in je portfolio moet hebben staan als je voor de langere termijn wilt investeren.