Day Trading Masterclass (Kevin Timmer) Review

Wat is de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer?

Je wilt meer weten over de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer? Dat lijkt ons logisch met het Day Traden is dagelijks enorm veel geld te verdienen en dat kan Kevin Timmer je als geen ander uitleggen met zijn Day Trading Masterclass.

✅ Wij hebben de cursus daytraden van Kevin Timmer goed onder de loep genomen en deze review geschreven net als wij eerder de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk onderzochten.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina toe!

👉 Het Day Traden is nog vrij onbekend in Nederland zeker als je kijkt hoe er in Amerika veel handelaren een dikke boterham verdienen met het Day Traden.

👉 Misschien ben je zelf ook al begonnen of wil je gaan starten dan is het lezen van deze review over de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer een goed begin.

In deze Day Trading review over Kevin Timmer lees je onze ervaringen

⭐ Met Daytrading is een hoog inkomen te verdienen en je kunt er aan werken waar en wanneer je wilt. Je zult zien dat je al snel je huidige baan op kunt zeggen mits je geld, tijd en energie steekt in dit mentorprogramma.

⭐ Veel vrijheid dus maar je moet wel weten wat je doet voor je überhaupt begint en geld gaat verdienen.

⭐ Als beginner zie je door de bomen het bos niet meer en daarmee kan Kevin Timmer je goed op weg helpen. Daarom deze review die het voor jou makkelijker gaat maken om de Day Trading Masterclass aan te schaffen of juist niet.

Wat is Daytraden?

Daytraden is op dagbasis handelen in effecten op de beurs. Om dit winstgevend te doen moet je de prijsfluctuaties van de handelsdag goed in de gaten houden.

✅ Daytraders staan bekend om hun mindset en discipline. Dit heb je als daghandelaar ook beslist nodig. Als je een goede strategie hebt dan is het noodzakelijk om je hier aan te houden. Iedere Daytrader maakt ook mindere periodes door en dan is het belangrijk om met de juiste mindset toch de juiste beslissingen te nemen.

✅ Daytraden is een van de veiligste manieren om geld te verdienen! Alle opties sluit je pas aan het einde van de dag om risico’s te vermijden. Onverwachts geld verliezen is er op deze manier niet bij.

✅ Dat je weinig risico loopt en veel geld kunt verdienen met day traden dat ontdekte ook Kevin Timmer die begon op de Amerikaanse stock market. Simpelweg omdat hier veel geld te verdienen is.

Day Traden Masterclass

Wat is de Day Trading Masterclass?

De Day Trading Masterclass is het coachingsprogramma van Kevin Timmer. Een daytrading cursus waar je winstgevend gaat leren daytraden.

✨ Je bent enthousiast en wilt beginnen met daytraden maar waar te beginnen? Alle begrippen, tips en technieken worden je uitgelegd door Kevin Timmer in zijn Day Trading Masterclass.

Maar wat is de Day Trading Masterclass precies en wat kan het voor jou betekenen? Wij leggen het je allemaal uit door onze ervaringen te delen in deze review over de Day Trading Masterclass.

👉 De Day Trading Masterclass bestaat uit een videocursus met ruim 12 uur aan beeldmateriaal.

👉 In het videomateriaal zijn de 4 technieken te zien die Kevin zelf gebruikt en die jarenlang zijn getest.

👉 Je gaat dagelijks traden met Kevin

👉 Traden met Kevin betekent dat de kans dat je winst maakt 100% is.

👉 Tijdens de live sessies die dagelijks te volgen zijn van 15:00 tot 22:00 uur kun je instappen wanneer je wilt.

✅ Tijdens de sessies deelt Kevin zijn scherm. Hij vertelt jou wat hij doet zodat jij hetzelfde kunt doen. De winst die Kevin maakt maak jij ook. Bovendien leer je zo precies de technieken die Kevin bij het traden toepast.

Wekelijkse mentoring sessies

✨ Bij de wekelijkse mentoring sessies kan je vragen stellen aan Kevin. Alles wordt opgenomen dus als je er eens niet bij kan zijn dan kan je de opnames terug kijken.

Delen van scanners

✨ Bij het traden gebruikt Kevin scanners en deze gaat hij met jou delen zodat jij ook alle voordelen kunt behalen met het gebruik van deze scanners.

De community

✨ In de community delen ervaren traders hun ervaring met het traden. Erg leerzaam dus en bovendien een leuke sociale manier om een fulltime-trader te worden.

De Day Trading Masterclass is een Nederlandse digitale cursus over het daghandelen op de Amerikaanse beurs.

In deze studie wordt er alleen gehandeld in bewezen aandelen. Het gaat hier deels om een zelfstudie met een optie om lid te worden van een community.

✅ In de community zitten Nederlandse daytraders waar je jouw ervaringen mee kunt delen en je vragen aan kunt stellen. Je hebt dagelijks toegang en kunt zo meekijken met ervaren en succesvolle daytraders. Het doel van de community is om van iedere trader een full-time trader te maken.

Voor wie is de Day Trading Masterclass gemaakt?

Deze daytrading cursus is niet voor iedereen gemaakt. We hadden het net al even over de juiste mindset en discipline en beiden heb je nodig. Met het traden zul je genoeg winstdagen maken maar ook de verliesdagen horen erbij.

‼️ Als je enkele verliesdagen maakt dan moet je met de juiste mindset en discipline toch de juiste koers weer weten te varen. Laat je niet teveel beïnvloeden door de mindere dagen.

‼️ Winstdagen kunnen er voor zorgen dat je overmoedig gaat worden en dit is ook geen goede eigenschap voor het traden.

👉 Lees hier meer informatie over de Day Trading Masterclass

Part-time trader of fulltime trader?

Wat jouw keuze ook is de Day Trading Masterclass is er voor degene die zich fulltime willen richten op het traden maar ook voor degene die het wat rustiger aan willen doen.

📍 Als je fulltime ermee bezig wilt zijn dan kan je met enkele uren per dag de nodige informatie tot je nemen. De cursus is helemaal in het Nederlands gemaakt door Kevin Timmer die zijn sporen al heeft verdiend op de Amerikaanse aandelenmarkt.

Doordat de Amerikaanse beurzen om 15:00 uur Nederlandse tijd openen kan je in de ochtenduren nog ander dingen doen. Ideaal om het traden te combineren met een andere part-time baan.

Wie is Kevin Timmer?

Kevin Timmer is een jonge ondernemer die zijn leef en werkstijl wilde veranderen. Kevin begon in 2014 met traden op de Amerikaanse aandelenmarkt. Een cursus als de Day Trading Masterclass was er nog niet dus Kevin heeft alles zelf moeten uitvinden.

 • Het duurde 2,5 jaar voordat Kevin Timmer zijn leef en werkstijl helemaal had ingericht zoals hij dat de jaren ervoor voor ogen had.
 • Tegenwoordig is hij een fulltime-daytrader die abnormale bedragen per dag omzet op de aandelenmarkt.
 • Door zijn financiele vrijheid reist Kevin de hele wereld over. En of hij nu op Bali of in Barcelona zit overal kan hij in korte tijd zijn geld verdienen.

👉 Bekijk het zelf op zijn Instagram

Check onderstaande video van Kevin waarin hij in 10 minuten $400 dollar verdient.

Op zijn YouTube kanaal heeft hij veel mensen kunnen helpen met het beantwoorden van vragen over het traden. Mede dankzij de populariteit van zijn YouTube kanaal is uiteindelijk de cursus ontstaan.

Doordat Kevin Timmer te volgen is op YouTube en Instagram gaan steeds meer mensen hem als autoriteit zien. En als je het ons vraagt is dit geheel terecht. Kevin is een echt persoon iets waar je nog wel eens aan twijfelt bij andere gouroe’s als je de vele succes verhalen op het internet leest.

Kevin is dus niet fake!

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina toe!

Day Trading Masterclass review en onze ervaringen

👉 Je bent op deze pagina gekomen om meer te weten te komen over day traden, geld verdienen met handelen in effecten maar ook om de ervaringen in deze review te lezen.

Toegankelijkheid van de cursus

Het videomateriaal van de cursus is van een hoge kwaliteit. Ook voor de beginnende trader is alles goed te volgen. Hierin is de feedback van het YouTube kanaal meegenomen waardoor de cursus heel toegankelijk is.

In de video’s wordt alles duidelijk en op een heldere manier uitgelegd. Of je nu een beginner bent of je bent al wat verder alle aspecten van het day traden worden goed uitgelegd.

Wat krijg je allemaal?

In het video’s leer je alles wat je nodig hebt om te day traden. Het is een vervolg op de YouTube video’s. In de video’s welke bij het lesmateriaal horen legt Kevin de materie veel uitgebreider uit.

👉 De YouTube video’s zijn een mooi begin maar als je echt wilt leren traden dan is de Day Trading Masterclass een must.

In de video’s wordt alles verteld over brokers, indicatoren en de day trading software. In totaal krijg je 12 uur videomateriaal waarin alles tot in de puntjes zal worden uitgelegd.

Het onderstaande is inbegrepen in de cursus.

 • Video cursus van 12 uur
 • Dagelijkse live tradingsessies met Kevin
 • 4 bewezen strategieën
 • Wekelijke Q&A sessies
 • Community
 • Scanners

Het 12 uur durende videomateriaal bestaat uit 8 modules

Module 1. Dit is een introductie en hierin wordt uitgelegd wat het day traden precies inhoudt en waarom er op de Amerikaanse markt gehandeld wordt en niet op de Nederlandse.

Module 2. In deze module gaat Kevin wat dieper in op de materie en zal je leren hoe je grafieken moet lezen en hoe je de prijzen in de grafieken ongeveer kunt voorspellen. Het gaat hierbij onder andere om: Pullbacks, Channels, Gaps en Volume.

Module 3. Hier leer je meer over Bull- en Bearflags. Hoe leer je patronen herkennen om succesvol te traden.

Module 4. Hoe gebruik je indicators en hoe juist niet. Leer hoe en waarom Kevin bepaalde indicators gebruikt.

Module 5. Welk type orders kun je plaatsen? Sell stop / buy stop / limit orders komen allemaal aan bod.

Module 6. Je leert alles over het voorbereiden en het maken van een trading plan.

Module 7. Welke strategieën gebruikt Kevin en hoe gebruikt hij ze. Je leert het in deze module.

Module 8. Je ziet Kevin live traden en alles wat in de vorige modules is behandeld zie je nu in de praktijk.

Bonus 1. 👉 Het vinden van de beste scanners.
Kevin gaat jou de beste scanners laten zien zodat jij met behulp hiervan de beste resultaten kunt behalen.

Bonus 2. 👉 Dagelijkse aandelen lijst.
Je ontvangt iedere dag een aandelen lijst die interessant kan zijn.

Bonus 3. 👉 Excel templates.
Het bijhouden van cijfers en data is belangrijk maar dit kan ook een lastige opgave zijn. Je zult daarom handige templates ontvangen die het makkelijk maken om alle cijfers en data te verwerken.

Cursus daytraden samengevat

Je ontvangt een compleet pakket aan lesmateriaal en daarbij ook persoonlijke hulp van Kevin. Je ziet met eigen ogen hoe Kevin te werk gaat en met het day traden zijn geld verdient. Hij deelt zeer effectieve tips zodat jij day trading snel en goed gaat leren.

Support & service

👉 En zeker niet onbelangrijk hoe goed is de support en service?

Bij een digitaal product wil je een goede service. Kevin kan je persoonlijk mailen op zijn mailadres maar daar hebben wij nooit antwoord op gehad. Een gemiste kans maar ondanks dat hebben wij de cursus toch aangeschaft.

Nadat wij de cursus hadden gekocht en contact zochten met Kevin kregen wij dezelfde dag nog bericht terug.

✅ Kevin heeft dus meer aandacht voor zijn klanten dan voor de potentiële klanten. Eigenlijk best een goed punt!

Ga DIRECT naar de kortingspagina!

Let op! Dit is een tijdelijke korting de prijs gaat weer omhoog!

Niet goed geld terug garantie

Als je de Day Trading Masterclass hebt besteld en je bent er niet tevreden mee dan kun je tot 14 dagen na de aankoop je bestelling annuleren. Je stuurt een mail naar Kevin en je krijgt je geld terug.

De Day Trading Masterclass is zeer waardevol voor iedereen die zich part-time of full-time wil bezig houden met day traden. De persoonlijke sessies met Kevin zijn zeer leerzaam. Je ziet direct wat je hebt geleerd en hoe Kevin dit in de praktijk toepast.

Wil jij ook starten met de Day Trading Masterclass en de eerste stappen zetten naar een zorgeloos en vrij leven? Maak dan nu gebruik van de 500 euro korting op de Masterclass en start met traden op de Amerikaanse markt.

Wat zijn de ervaringen met de Day Trading Masterclass?

Uiteraard wil je voordat je de Day Trading Masterclass aanschaft de ervaringen van gebruikers lezen. Je bent tenslotte niet voor niets deze review aan het lezen over Kevin Timmer. We hebben enkele ervaringen voor je online gezet en we moeten erbij zeggen we kunnen alleen positieve reacties vinden over deze daytrading cursus!

Ervaring Kevin Timmer

Kevin Timmer review

Voordelen Day Trading Masterclass

✅ Je hebt levenslange toegang tot de cursus
✅ Je leert de juiste basistechnieken van een ervaren trader
✅ Je kunt altijd terecht in de community welke erg actief is
✅ Je leert de juiste strategieën die Kevin zo succesvol hebben gemaakt
✅ Met deze cursus daytraden leer jij om online goed je geld te verdienen

Nadelen Day Trading Masterclass

‼️ De niet goed geld garantie is maar 14 dagen en dat is best kort
‼️ Je hebt doorzettingsvermogen en discipline nodig
‼️ Voor mensen die geen klant zijn is de klantenservice slecht

Wat kost de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer?

⭐ Normaal kost de Day Trading Masterclass 997 euro.

⭐ Er loopt nu een actie waarmee je 500 euro bespaart op de Masterclass.

Als je nu bestelt dan betaal je voor de hele cursus 497 euro.

👉 Je ontvangt ook nog een maand lang GRATIS live training sessies. Als je dit na de gratis maand ook nog wilt dan kost dit 99,97 per maand.

Ik zelf heb de live training sessies verlengd en heb er iedere maand profijt van.

De live sessies leveren meer op dan dat ze je per maand kosten.

Day Trading Masterclass Review eindoordeel

Voordat ik in aanraking kwam met de cursus van Kevin Timmer had ik nog nooit van day traden gehoord. Nu ben ik blij dat ik zover ben dat ik er een goed belegde boterham mee verdien.

✨Door de YouTube video’s van Kevin werd ik enthousiast en dat ben ik nog steeds. Nadat ik deze cursus had aangeschaft is er veel veranderd.
Voordat ik deze cursus aanschafte was ik sceptisch maar door de niet goed geld terug garantie heb ik toch de stap genomen. En zonder er spijt van te hebben 😉

👉 Conclusie: Deze Day Trading Masterclass is zeer duidelijk met goed beeldmateriaal en een fijne persoonlijke begeleiding van Kevin zelf. Mede dankzij de community waarin veel ervaren traders zitten heb ik de kneepjes van het day traden verder geleerd.

De prijs daar keek ik eerst tegenop maar ik ben toen gaan kijken wat vergelijkbare cursussen kosten en ik kwam er snel achter dat de cursus daytraden van Kevin vrij goedkoop is. En zeker als je ziet wat je er voor terug krijgt.

✅ Zoals je hebt kunnen lezen in deze review ben ik erg positief over de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer.

👉 Mijn eindoordeel over de day trading masterclass is dan ook dat deze voor iedereen is die succesvol wil worden met het daytraden!

Day Trading Masterclass kopen

Als je nu net zo enthousiast bent als dat wij zijn en de Day Trading Masterclass wilt kopen maak dan nu gebruik van de 500 euro korting en zet vandaag nog de eerste stappen naar een leven vol financiele vrijheid!

👉 Leren traden is nu binnen ieders handbereik en of je nu part-time of full-time wilt traden, de cursus is er voor iedereen met doorzettingsvermogen en disipline.

👉 Via de onderstaande knop kun jij je aanmelden voor de Day Trading Masterclass en maak je gebruik van de korting van 500 euro en de GRATIS maand live sessies.

Met deze review hopen we dat je antwoord op de volgende vragen hebt gekregen:

 • Wie is Kevin Timmer?
 • Is Kevin Timmer te vertrouwen?
 • Wat zijn de ervaringen met de Day Trading Masterclass?
 • Wat kost de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer?
 • Ga ik de Day Trading Masterclass kopen?

Je weet nu wat deze cursus daytraden voor je kan betekenen. Als je zelf naar aanleiding van deze review over de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer nog aanvullingen of vragen hebt, laat ze achter in de reacties.

Wil jij ook leren geld te verdienen met Daytrading?
Klik dan op onderstaande button om direct te starten met de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer en ontvang €500,- korting.
Ga Direct naar de tijdelijke Kortingspagina!

14 dagen garantie, je kunt het dus risicovrij bestellen