Ripple koers

De actuele Ripple XRP koers (2024)

Hieronder zie je de actuele Ripple (XRP) koers in euro’s. Je kunt in de grafiek de tijdframes instellen waardoor je precies kan zien hoe de koers zich de afgelopen periode beweegt. Door je muis op de blauwe tijdlijn te zetten zie je de XRP koers van de desbetreffende periode.

Het is ook mogelijk om Ripple te kopen. Door op de blauwe knop te klikken kan je Ripple kopen en betalen met iDeal bij Bitvavo.

Realtime Ripple koers (april 15, 2024)

Ripple koers verwachting 2024 & 2025

De koers verwachting voor Ripple is als we naar de ontwikkelingen van de munt kijken positief. Ondanks de zaak die tegen XRP werd aangespannen heeft de koers een stijging laten zien. Ripple zal als we de analisten mogen geloven op korte termijn langzaam doorstijgen en ook voor de lange termijn is het zeker een munt om in de gaten te blijven houden.

Ripple koers 2025

Analisten verwachten dat XRP in 2024 al een waarde van $2.00 gaat behalen. Als we naar de langere termijn kijken dan is de prognose dat een koers van $20,- tot $100,- zeker mogelijk is. Je moet dan denken aan 2025 of misschien nog wel op de langere termijn. Kortom, ook Ripple mag niet ontbreken in jouw portfolio als je een lange termijn investeerder bent.