X10 met crypto van Harm van Wijk & Jan Robert Schutte (Review)

Review – X10 met Crypto de crypto cursus van Harm van Wijk (Beleggen.com) en Jan Robert Schutte (CryptoAcademy) 2024

In deze X10 met Crypto review ga ik je alles vertellen over deze nieuwste crypto cursus van Harm van Wijk en Jan Robert Schutte.

Wil je graag ontdekken hoe je binnen een jaar jouw crypto investering X10 kan laten gaan? Dan hebben wij goed nieuws voor je.

✅ Jan Robert Schutte van CryptoAcademy en Harm van Wijk van Beleggen.com hebben een speciaal programma ontworpen met een wel heel bijzonder doel: binnen een jaar hun crypto investering vertienvoudigen.

Beide hebben hun eigen expertise Jan Robert Schutte is expert in cryptocurrency’s en Harm van Wijk in het beleggen in aandelen en opties.

Gaat dit lukken en zijn Schutte en Van Wijk inspirerend genoeg voor andere crypto traders? Je leest het in deze review over X10 Met Crypto.

Ga DIRECT naar De X10 Met Crypto actiepagina!
Inhoud toon

Wat is de X10 Met Crypto Challenge?

X10 met crypto is een challenge waarin Jan Robert Schutte en Harm van Wijk hun inzet in crypto X10 willen laten gaan. Jan Robert Schutte heeft met zijn CryptoAcademy al meerdere keren laten zien hoe je kunt bepalen welke cryptomunten interessant zijn om in te investeren.

Dat dit vaak erg rendabel is dat bewijst onderstaande afbeelding wel. Een trade met een winst van meer dan 580 procent! Als jij ook wilt leren wat hier het geheim van is lees dan vooral verder.
X10 met crypto

Buiten dat je veel gaat leren in de cursus krijg je ook toegang tot tools die je helpen jouw rendement te verhogen. Je krijgt een 12 maanden Premium Crypto Coaching Service voor Elite Traders en 2 jaar VIP-toegang op de Mijn Beleggen Community.

Wat gaan we behandelen in de X10 met Crypto review?

Hieronder staat beschreven wat we in deze X10 Met Crypto review gaan behandelen.

Jan Robert Schutte en Harm van Wijk hebben een investering gedaan van 10.000 euro en hopen dit bedrag binnen een jaar te vertienvoudigen. Een echte uitdaging die wij zeker op de voet willen volgen. Jij ook? We vonden het hoog tijd voor een review, waarin onder andere de volgende onderdelen aan bod komen:

 • Wat houdt het programma X10 met Crypto in?
 • Wie zijn de oprichters?
 • Wat is het doel van deze crypto cursus?
 • Wat krijg je bij deze cursus?
 • Wat kost de X10 Crypto Challenge?
 • Uit welke cursussen bestaat X10 met Crypto?
 • Wat zijn de beoordelingen van X10 met Crypto?
 • Is X10 met Crypto betrouwbaar?
 • Wat zijn de voor- en nadelen van X10 met Crypto?
 • Conclusie: Is X10 met Crypto de moeite waard?

X10 met crypto

Ontdek de crypto markt met de X10 Met Crypto Challenge

Dit bijzondere programma geeft jou de mogelijkheid om de crypto markt te ontdekken. Aan de hand van diverse cursussen ontdek je hoe cryptocurrencies precies werken, hoe je een goede koers vaststelt en wanneer het verstandig is om in- of uit te stappen.

Deze review is geen beleggingsadvies. Het betreft alleen onze ervaring met een cursus die zich richt op beleggen.

Alles wat je moet weten over crypto

Iedereen die gaat handelen op de crypto markt wil natuurlijk winst maken. De verhalen over succesvolle crypto traders zijn talrijk en inspirerend. Wie weet treed je wel in hun voetsporen.

Toch zijn er minstens zoveel handelaren die veel geld hebben verloren met crypto handel. Ze maakten bijvoorbeeld ondoordachte beslissingen of waren niet goed genoeg geïnformeerd over de cryptomarkt. Dit maakt het programma X10 met Crypto zo nuttig, omdat het je leert om veelgemaakte fouten te voorkomen.

Ga DIRECT naar De X10 Met Crypto actiepagina!

Wie zijn Jan Robert Schutte en Harm van Wijk?

Voordat je met deze cursus aan de slag gaat wil je natuurlijk weten wie er achter deze cursus zitten. Jan Robert Schutte en Harm van Wijk hebben veel ervaring met beleggen en willen hun expertise graag delen met een breder publiek. Beide heren hebben veel ervaring in de economische wereld. Zo is Schutte onder andere specialist op het gebied van ICO’s.

Wie is Jan Robert Schutte?

Jan Robert SchutteJan Robert Schutte is een populaire crypto investeerder en oprichter van de OptieAcademy en de CryptoAcademy. De OptieAcademy en ook de CryptoAcademy gaan niet alleen over hoe je winst kunt maken, maar ook over hoe je het veilig spendeert.

Voor deze review heb ik Jan Robert Schutte nog even gecontroleerd. Als ik op zijn LinkedIn pagina kijk dan staat daar een behoorlijke lijst aan banen in de crypto en de beleggingswereld. Jan Robert Schutte mag dus een echte ervaringsdeskundige genoemd worden.

Vanaf 1996 is hij al actief op de aandelen- en derivatenmarkten. Hij is optiehandelaar geweest op de Amsterdamse Beurs en heeft zijn boterham altijd verdiend in de financiele wereld.

Binckbank
Op de website van de CryptoAcademy lezen we dat Jan Robert Schutte en Harm van Wijk werkzaam zijn geweest bij de Binckbank. Beide hebben dus een schat aan ervaring in de financiële wereld, wat vertrouwen schept in dit programma.

Jan Robert Schutte is al sinds 2010 bezig met cryptocurrency. Hij heeft de cryptocurrency markt dus vanaf het begin zien opbouwen en daar veel ervaring mee opgedaan.

Jan Robert Schutte wil jou leren om met de juiste strategie te investeren in crypto zodat jij niet de fout maakt die zoveel beginners maken namelijk de “Buy and Hope” strategie. In de X10 met crypto cursus zal je met een hele andere aanpak te maken krijgen.

Wie is Harm van Wijk?

Harm van WijkHarm van Wijk is een beleggingsexpert en hoofd van het succesvolle platform Beleggen.com. Hij ondersteunt particulieren bij hun intrede op de aandelenmarkt. Harm van Wijk heeft een opleiding Bedrijfseconomie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht en mag zich doctorandus noemen.

Na het afronden van deze studie besloot hij verder te gaan leren. Aan de Hogeschool van Tilburg rondde hij met succes de opleiding Bedrijfseconomie en Marketing af. Je zou Harm misschien kennen van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen“.

Zakenwereld
Harm van Wijk heeft langere tijd in de zakenwereld gewerkt. In deze periode voorzag hij verschillende banken van financieel advies. Dit waren onder andere:

 • ABN Amro
 • de Volksbank
 • Fortis
 • SNS Bank

Verder is Harm van Wijk nog een lange periode sitemanager geweest bij de Financiele Telegraaf waar hij erg veel ervaring in het beleggen mee heeft opgedaan.

Duizenden mensen geholpen
In de afgelopen jaren heeft Harm tienduizenden mensen geholpen met financiële beleggingen. Tijdens zijn werk constateerde hij dat veel investeerders structureel geld verliezen op de aandelenmarkt. Dit schokte hem behoorlijk. Zijn adviezen, cursussen en programma’s moet dit aantal zien te verlagen en het aantal succesverhalen verhogen.

Media en websites
Harm van Wijk wordt regelmatig geïnterviewd door de media, waaronder Radio 1, Radio 2, EenVandaag en BNR Nieuwsradio.

Harm van Wijk en Beleggen.com

Harm van Wijk heeft diverse websites opgericht zoals: Optionalert.nl, Beursbulletin.nl, deslimstebelegger.nl en Beleggen.com.

Beleggen.com is nu het beleggingsplatform waar Harm investeerders laat samenkomen en waar men waardevolle informatie kan delen en vinden. Je vindt er onder andere software programma’s op het gebied van beleggen en interessante informatie over de stand van zaken op de financiële markt.

Ook heeft hij nog enkele cursussen gemaakt:

De bekendste zijn:

– De Trading Navigator Methode waarvan je hier een review kunt lezen.
– In 10 stappen succesvol beleggen. Ook hierover heb ik een review geschreven.

Uiteraard heeft Harm van Wijk nog meer gedaan op het gebied van beleggen. Je kunt alles vinden op zijn website.

👉 Linkedin Harm van Wijk

Ervaringen op cryptomarkt gedeeld

Jan Robert Schutte en Harm van Wijk delen hun ervaringen op de cryptomarkt en geven advies op het gebied van kopen. Zo raden ze regelmatig interessante alternatieve munten aan, zoals de DeFi coin CREAM en Enjin Coin (ENJI). Het doel is om binnen een jaar flinke winsten te behalen met verschillende cryptocurrencies.

In de cursus X10 met Crypto vertellen de twee financiële experts specifiek wat ze doen en welke resultaten ze behalen.

Ga DIRECT naar De X10 Met Crypto Challenge!

Handige tips

Een van de voordelen van X10 met Crypto is dat je de snel veranderende ontwikkelingen op de crypto markt beter kunt overzien. Kijk alleen al naar het feit dat sommige cryptomunten in een jaar in waarde verdubbelen.

In unieke gevallen is er zelfs sprake van een toename van meer dan honderd procent. Zo tipten Harm en Robert onder andere Uniswap (UNI), dat binnen een jaar met 580 procent steeg. Het toont wel aan hoe snel het kan gaan met sommige cryptomunten.

Specialisten proberen technieken uit

Vrijwel iedere dag worden er nieuwe technieken en strategieën op de aandelen- en cryptomarkt uitgeprobeerd. De een werkt beter dan de andere, maar in plaats van ze zelf uit te proberen is het verstandig om te wachten tot een van de specialisten ze heeft onderzocht. Is de aanpak effectief? Dan nemen Harm van Wijk en Jan Robert Schutte ze zeker op in hun programma.

Welke cryptocurrency hebben potentie?

Dankzij het wereldwijde web is het mogelijk om deel uit te maken van een grote groep leergierige investeerders, die in leeftijd sterk variëren. De X10 Met Crypto Challenge is zowel geschikt voor beginnende als ervaren investeerders.

Er valt op dit gebied immers altijd wel iets te leren. En het is ook fijn dat je er dankzij X10 Met Crypto snel achter komt welke cryptomunten potentie hebben.

Geen garantie voor de toekomst
Onthoud dat tips van financiële experts geen garanties bieden voor de toekomst. Toch heeft X10 met Crypto bij diverse investeerders al voor succes gezorgd. Het al eerder genoemde UNI is daar een goed voorbeeld van.

Leer van de allerbeste traders

Door in de leer te gaan bij deze experts leer je van de allerbeste. Op die manier voorkom je dat je heel wat fouten maakt die andere nieuwe traders helaas wel maken. Niet dat dat iets zegt over de toekomst, maar het is een feit dat veel investeerders in het verleden positieve resultaten behaalden dankzij Harm van Wijk en Jan Robert Schutte.

Behoeden voor fouten
Met dit programma word je zelf een kenner op financieel gebied. Van Wijk en Schutte proberen je te behoeden voor veelgemaakte fouten, zoals hoog kopen en laag verkopen. Dit maakt X10 met Crypto in onze opinie zeer geschikt voor beginnende crypto traders.

Onderzoeksrapporten
Harm en Jan Robert delen hun kennis door middel van onderzoeksrapporten, waarin ze vertellen welke posities ze zelf innemen. Daarnaast vertellen ze je in een paar weken tijd precies wat je nodig hebt om te beginnen met beleggen in crypto.

Toegang tot handige tools
Bovendien krijg je als deelnemer toegang tot verschillende handige tools, waarmee je jouw crypto kennis kunt uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan de ‘Crypto Mentoring Optie’ en een handig overzicht van jouw bestedingen.

x10 met crypto

Waarom is een deelname aan X10 met Crypto verstandig?

We raden X10 met Crypto zeker aan bij iedereen die droomt van een financieel onafhankelijk leven. Door deel te nemen aan dit programma ontdek je hoe je succesvol handelt op de volatiele cryptocurrency markt. Bovendien krijg je toegang tot uniek online materiaal om dit te bereiken. Daarmee ben je andere investeerders voortaan net een stapje voor.

Hoe lang duurt de X10 Met Crypto Challenge?

X10 met Crypto is een zes weken lange cursus waarin je alle ins- en outs over handelen in crypto leert. Daarnaast krijg je een heel jaar toegang tot verschillende trainingen, bijvoorbeeld over Bitcoin. We vinden het ook een pluspunt dat je de gelegenheid hebt om al je vragen te stellen. Vervolgens kun je zelf aan de slag en jouw recent opgedane kennis toepassen.

Unieke trainingsdienst

Beginnen met handelen in crypto is niet eenvoudig. Maar we durven wel te zeggen dat de X10 met Crypto Challenge dit financiële avontuur iets minder complex maakt. Het is heel leerzaam. Je krijgt een jaar lang toegang tot een unieke trainingsdienst. Bovendien krijg je alle gelegenheid om vragen te stellen, zodat je je blijft ontwikkelen.

Wat krijg je bij de X10 met Crypto Challenge?

X10 met Crypto is een zeer uitgebreid programma dat bestaat uit twee cursussen. We raden aan om je eerst te verdiepen in de verschillende cursusonderdelen, zodat je het overzicht niet kwijtraakt. Gelukkig is er deze review voor een korte samenvatting. Bij X10 met Crypto krijg je het volgende:

 • Een online beginnerscursus van 6 weken om geld te verdienen met crypto.
 • Onderzoeksrapporten met concrete posities die Van Wijk en Schutte zelf innemen.
 • Regelmatig trading updates.
 • Een jaar lang Premium Crypto Coaching Service voor Elite Traders (ter waarde van 1297 euro).
 • Toegang tot de Crypto Academy Membership website.
 • Een jaar lang toegang tot drie crypto portefeuilles voor trading en staking.
 • Twee jaar VIP toegang tot Mijn.beleggen.com.
 • Toegang tot de Telegram groep Live Crypto Trading.
 • Live Q&A’s met experts zodat al jouw vragen beantwoord worden.

Wat kost X10 met Crypto?

Officieel wordt de verkoop van deze cursus geregeld via Beleggen.com, de website van Harm van Wijk. Het loopt dus niet via Cryptoacademy.nl, de site die in handen is van Jan Robert Schutte. Meestal kost de cursus 1997 euro, maar soms kun je profiteren van wel 50 procent korting. Hou de sites in de gaten voor mooie kortingsacties.

Profiteer nu van een flinke korting op De X10 Met Crypto Challenge

Wat gebeurt er na de aankoop?

Na aankoop van het programma ontvang je drie e-mails. Eerst volgt er een bevestiging van de betaling en daarna een e-mail met je inloggegevens voor de training. Vervolgens krijg je een e-mail waarin wordt uitgelegd hoe je toegang krijgt tot alle producten.

Live Q&A

Kom je ergens niet uit? Maak dan gebruik van de Live Q&A. Het voordeel daarvan is dat je meteen antwoord krijgt op je vragen en/of antwoorden. Je zult ontdekken dat er veel mensen zijn die net als jij dromen van succes op de crypto markt.

Wat ga je leren in de 6-weekse cursus?

Al eerder schreven we dat X10 met Crypto bestaat uit twee cursussen. De eerste cursus heet ‘Geld verdienen met Bitcoin’. De tweede cursus is een abonnement op de CryptoAcademy. Dit onderdeel is in feite een crypto trading training voor beginners, hoewel we denken dat ervaren beleggers er ook veel baat bij hebben. De onderstaande onderdelen komen aanbod tijdens deze 6-weekse crypto cursus:

bitcoin kopen

✨ Cursus 1: Geld verdienen met Bitcoin

Deze cursus bestaat uit verschillende onderdelen. Het begint met een inleiding en geeft algemene kennis over de cryptomarkt. Daarbij komt er verschillende nuttige informatie aan bod, bijvoorbeeld hoe het zit met Bitcoin en belasting. Daarnaast leer je welke verschillende crypto exchanges er bestaan om te handelen in digitale munten.

✨ Module1: Leer alles over Bitcoin

Vervolgens leer je van alles over een van de meest waardevolle cryptomunten van dit moment, Bitcoin. Het behandelt de meest gestelde vragen en de achtergrond van deze crypto. Dit cursusonderdeel bevat veel diepgang en is dan ook erg leerzaam.

Zeer gedetailleerd

Het onderdeel ‘handelen in Bitcoins’ is zeer gedetailleerd. In het eerste deel leer je jouw doelstellingen te bepalen, onder andere door het beantwoorden van een aantal vragen. Denk bijvoorbeeld aan: ‘wat is jouw doel met deze investering?’.

Het tweede deel bevat een gedetailleerde strategie waarin wordt beschreven op welke crypto exchanges je allemaal kunt handelen. In dit deel leer je niet alleen veel over Bitcoin, maar ook over de techniek van crypto zelf. Wat houdt het precies in en hoe werkt het? Vooral beginners moeten dit onderdeel zeker niet overslaan, omdat het de basis van crypto en Bitcoin behandelt.

Effectieve methodes om te handelen in Bitcoin

Het tweede onderdeel van module 1 heet ‘Live training en handel met Bitcoin’. Je leert wat de meest effectieve methode is om te handelen in deze cryptomunt. Aan bod komen onder andere de volgende onderdelen:

 • De 4 methoden om van Bitcoin te profiteren
 • Hoe je geld kunt verdienen met Bitcoin
 • Hoe kun je investeren zonder gevaar te lopen?

Interessante informatie

Jan Robert Schutte en Harm van Wijk bespreken de handel in Bitcoins en futures/CFD’s en het minen van Bitcoin. Bovendien vind je in een aantal bijbehorende videoclips zeer veel interessante informatie. Het is dan ook niet erg dat de video ruim een uur duurt. Wij hebben er in elk geval veel van opgestoken.

Alles over altcoins

Durf jij te investeren en ben je bereid om van echte experts te leren? Dan raden we X10 met Crypto zeker aan. Niet alleen omdat je dankzij dit programma veel leert over Bitcoin, maar ook omdat je kennis opdoet over altcoins. Dit zijn alternatieve cryptomunten, zoals Ethereum, Litecoin en Cardano.

Duizenden verschillende munten

Veel mensen kennen alleen Bitcoin. Niet verrassend, want het is een zeer waardevolle cryptovaluta. Naast Bitcoin zijn er meer dan duizend verschillende altcoins waarmee je kunt handelen en geld verdienen.

Verschillende aspecten van altcoins

Module 2 van deze cursus gaat dan ook over altcoins. Het geeft een diepgaande kijk in de verschillende aspecten die belangrijk zijn bij het handelen in altcoins. Zo kun je zelf ontdekken welke munten naast Bitcoin potentie hebben en waarom dat zo is.

Videoclip van 2 uur

Tijdens dit cursusonderdeel zie je een videoclip genaamd “Live training altcoins” die bijna twee uur duurt. Een videoclip van ruim twee uur lijkt misschien een beetje lang. Aan de andere kant kun je de videoclip stoppen wanneer je maar wilt en er eventueel later nog een keer van genieten.

✨ Module 2: Altcoins

In module 2 ontdek je wat altcoins zijn en welke van deze cryptomunten veel populariteit genieten. Harm van Wijk behandelt tijdens dit cursusonderdeel onder andere de volgende deelonderwerpen:

 • Wat zijn altcoins?
 • Waar kun je ze krijgen?
 • Welke altcoins zijn populair?
 • Wat is een ICO en wat zijn de risico’s?
 • Real-time opgenomen vragen

Net als de andere onderdelen van de cursus eindig je met vragen van deelnemers. De discussies zijn real-time opgenomen en dat is zeker een pluspunt. Het houdt in dat individuen rechtstreeks vragen kunnen stellen over het cursusonderdeel door middel van een gesprek.

Stel zelf jouw vragen
Meestal zijn deze vragen zeer nuttig, dus mis dit onderdeel niet. Of misschien heb je zelf een vraag en wordt die gesteld door een van de andere leerlingen. Handig! Wordt jouw vraag niet gesteld? Neem dan vooral zelf initiatief.

✨ Module 3: De grondbeginselen van Bitcoin

Module 3 bevat één onderdeel, namelijk de “grondbeginselen van Bitcoin. In feite kun je het zien als een uitbreiding van module 1. Daar ging het veel meer over het kopen van Bitcoins en hoe je dat precies moet doen. Dit vormt de essentie, terwijl in module 3 nog meer informatie komt.

Blockchain technologie

In de derde module gaat het meer over de blockchain technologie achter Bitcoin en hoe dat precies werkt. Tevens leer je over de aantrekkingskracht van Bitcoin. Waarom wil iedereen er zo graag in investeren? Dus je gaat nog meer de diepte in. Dit onderdeel geeft onder andere antwoord op de volgende vragen:

 • Wat zijn Bitcoins?
 • Wat is de blockchain?
 • Waar schaf je Bitcoins aan?
 • Waarom zijn Bitcoins zo populair?
 • Wat is SegWit?
 • Wat is PoW en PoS?
 • Wat is een lightning network?

Inzicht in huidige ontwikkelingen rondom Bitcoin

Harm van Wijk geeft aan dat met de gloednieuwe ontwikkelingen van bijvoorbeeld PoW en PoS er een grote kans is dat Bitcoin zeer veel geld waard gaat worden. Dat is het al, maar de waardestijging blijft maar doorgaan. Dit cursusonderdeel biedt dan ook veel inzicht in de huidige ontwikkelingen rond Bitcoin.

Waarschuwing
Voordat het onderdeel eindigt met de vragen van deelnemers, wil Harm van Wijk nog een waarschuwing meegeven. Nu de populariteit van Bitcoin en altcoins en de blockchain blijft groeien, zijn er steeds meer fraudeurs actief.

Het is daarom altijd slim om gebruik te maken van two-factor verification, ook wel tweestapsbevestiging genoemd. Daardoor hebben fraudeurs/hackers veel minder makkelijk toegang tot jouw crypto wallet.

Crypto en belasting

Veel mensen weten niet dat ze hun crypto inkomsten moeten opgeven aan de belastingdienst. Daarom vinden we het een goed punt dat zowel Harm van Wijk als Jan Robert Schutte hier aandacht aan besteden.

✨ Module 4: Crypto systemen en wallets

Tijdens deze cursus komen ook crypto wallets aan bod. In een digitale portemonnee kun je cryptocurrencies eenvoudig bewaren. Maar wat voor soorten wallets bestaan er en zijn ze veilig? Dit onderdeel van de cursus legt het allemaal uit.

Als crypto handelaar is de veiligheid van de wallet immers heel belangrijk. Dit is de plaats waar je cryptomunten worden bewaard. Helaas liggen hackers op de loer. Door voldoende kennis te hebben van de veiligheidsaspecten van crypto wallets kun je al veel problemen voorkomen.

Ga DIRECT naar De X10 Met Crypto Challenge!

Cryptomunten veilig opslaan in verschillende wallets

Wanneer je begint met het handelen in cryptomunten is het essentieel dat je jouw munten veilig op een exchange opslaat. Dit onderdeel geeft daar meer informatie over. Zonder een wallet kun je geen crypto betalen of ontvangen. Harm van Wijk vertelt je precies welke soorten digitale portemonnees er bestaan. Hij spreekt onder andere over:

 • Digitale portemonnees en software
 • Online wallets
 • Paper wallets
 • Exchanges die wallets aanbieden

Welke andere belangrijke onderdelen komen aan de orde?

Harm van Wijk bespreekt tevens het onderscheid tussen crypto wallets en hoe ze beschermd worden. En welke voor- en nadelen hebben de verschillende soorten wallets eigenlijk? Een ander belangrijk element die we graag willen benoemen is ook de twee-factor verificatie.

Van Wijk vertelt hoe de Google Authenticator toepassing functioneert en ook wat het precies doet.  Wij raden het gebruik van deze applicatie zeker aan, omdat het de veiligheid van jouw waardevolle cryptomunten vergroot.

✨ Module 5: Innovatie

Cryptocurrencies zijn zeer innovatief. Het is een nieuwe vorm van betalen en verandert het huidige monetaire systeem. Zodoende gaat module 5 van de cursus over innovatie. In een videoclip van ongeveer een uur leer je nog meer over de methode achter cryptocurrencies.

Welke onderdelen komen aan de orde?

In dit onderdeel wordt uitgelegd hoe een Bitcoin onderhandeling werkt en wat de eigenschappen van de blockchain zijn. Dit is van vitaal belang om te weten, want vaak zie je dat personen beginnen met handelen zonder te begrijpen wat een cryptomunt nu precies inhoudt.

Module 5 geeft dus echt de fundamentele expertise die je nodig hebt wanneer je wilt beginnen met handelen. In dit onderdeel komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Quantum computer
 • Het volgen van transacties
 • Het Nederlandse verrekeningssysteem
 • Een Bitcoin transactie
 • Bitcoin netwerk
 • Hashing

Is het ingewikkeld?
De eerste vier onderwerpen zijn vrij eenvoudig om te begrijpen. Daarna gaat het in op zowel quantumcomputer als hashing. Dit is wat ingewikkelder, omdat het nogal diep op de kwestie ingaat. Niettemin is de informatie heel interessant en nuttig.

Technologie achter crypto

Cryptocurrencies zijn een geavanceerde vorm van technologie. Neem alleen al het feit dat het veiligheidssysteem gebruik maakt van codering (crypto), zodat kwaadwillenden geen enkele kans hebben om de blockchain te beschadigen en/of crypto te stelen.

Al jouw vragen beantwoord
In het technologie onderdeel van deze cursus wordt de techniek achter crypto en Bitcoin haarfijn uitgelegd. Hoe kan het bijvoorbeeld dat crypto valuta’s zo volatiel zijn? En waarom daalt Bitcoin soms in waarde om vervolgens weer te herstellen tot het eerdere prijsniveau?

✨ Module 6: Crypto en wetgeving: hoe zit het precies?

Hoewel cryptocurrencies op een gedecentraliseerde manier gereguleerd worden, is wetgeving nog steeds een controversieel onderdeel. Zodoende leer je in dit onderdeel van de cursus alles over belastingen en crypto. Verder leer je zelfs over crypto en nalatenschap. Hoe zit het eigenlijk met je erfenis?

Welke onderdelen komen aan de orde?

Hou altijd rekening met de wetgeving wanneer je een investering doet, zeker wanneer het gaat om veel geld. Anders kan het jou heel veel geld gaan kosten. In dit onderdeel komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • Cryptocurrencies en de belastingdienst
 • Nalatenschap
 • Vooruitgang in de wetgeving over de hele wereld
 • Technologieën door federale overheden

Belangrijk onderdeel

Deze video duurt iets meer dan een uur. Wij vinden het een zeer belangrijk onderdeel voor zowel beginnende als ervaren traders. Zeker als je bedenkt dat voor veel mensen de nadruk nog steeds ligt op het behalen van het grootst haalbare rendement. Maar een crypto investering is zoveel meer dan dat. Iets dat je zeker zult beseffen na het volgen van X10 met Crypto!

Crypto en nalatenschap

Tegenwoordig is het mogelijk om crypto in je nalatenschap op te laten nemen. Dit zorgt ervoor dat bij een overlijden je cryptomunten in handen van je erfgenamen vallen.

Vragen en antwoorden

Om meer inzicht in crypto te geven, beantwoordt Harm van Wijk in dit onderdeel veelgestelde vragen die door leerlingen online worden gepost. Daardoor krijg je nog meer inzicht in crypto. We vinden het dan ook een belangrijk onderdeel van de cursus.

wat is day trading

Cursus 2: Crypto trading programma van CryptoAcademy

Het tweede onderdeel is het online crypto trading programma van de CryptoAcademy. Het is een compleet programma over alle aspecten van crypto trading die we zeker aan raden voor beginnende beleggers, hoewel ervaren beleggers er ongetwijfeld ook veel van kunnen leren. Het bestaat uit de volgende onderdelen.

✨ Module 1: How to?

Aan de hand van een voorbeeldprofiel worden 2 essentiële financiële beleggingstechnieken besproken, namelijk de HODL (Hang On for Dear Life) en DCA (Dollar Cost Averaging). De verschillen tussen beide methodes wordt op heldere wijze uitgelegd.

Wel vinden we het jammer dat de eerste video in het Engels wordt besproken. Aan de andere kant maken de details en de nuttige informatie veel goed.

Videoclip over Coinmerce

In een 12 minuten durende videoclip kom je precies te weten hoe je je moet aanmelden voor de Coinmerce exchange. Dit is een relatief nieuwe Bitcoin beurs. De video zit vol details, maar we gaan er van uit dat je alle details goed kunt volgen.

Er wordt een grote hoeveelheid cryptomunten gekocht, zodat je goed ziet hoe dit verloopt. Gelukkig is de uitleg ondanks alle details niet te technisch, dus het is goed te doen voor beginners.

Leer alles over staking

In een ander filmpje over ‘staking’ ontdek je hoe cryptomunten op de wereldberoemde Binance exchange worden vastgezet. Het kan zeker lonend zijn om je crypto op deze beurs te bewaren. Zo ontvang je voor het bewaren van munten soms wel een rentepercentage van 13 procent.

Wel moet  je jouw munten soms meerdere weken opslaan in een digitale portemonnee. Verkoop ze dus niet in deze periode. Doe je dit wel, dan verlies je een gemakkelijke bron van inkomsten.

E-book
Bij dit onderdeel ontvang je overigens een e-book van 24 pagina’s genaamd ‘Van Starter tot Finish’ dat je heel eenvoudig kunt downloaden. En het is ook nog eens hartstikke leerzaam!

✨ Module 2: Crypto Trading op Deribit

Op Deribit kun je handelen in cryptocurrencies, futures en opties. Dit zijn investeringsmethodes waar je wel veel kennis voor nodig hebt. Zodoende is ‘Crypto Trading op Deribit’ het tweede onderdeel van deze cursus. Het begint met de vraag hoe je een account op Deribit opent.

Voordat je begint met handelen op deze exchange raden wij aan alle verschillende andere details en videoclips op zijn minst een paar keer te bekijken. Daardoor begrijp je steeds beter hoe het werkt. Wel zo handig!

✨ Module 3: Engelstalige Trading Webinars

In dit onderdeel wordt het M2W-TSS systeem behandeld. Voor deze bundel betaal je een bedrag van 877,25 euro. Dit lijkt heel wat, maar aan de andere krijg je voldoende ondersteuning om te beginnen op de crypto markt. Daardoor verdien je jouw investering snel terug.

Wat betekent M2W?
M2W staat voor ‘Money to Work Trading System’. Samen met financieel expert Aloys Mathysen wordt in een real-time webinar dit crypto programma besproken. Mathysen werkte ooit als CEO van een trading bedrijf en heeft drie decennia ervaring op de beurs. Deze expert legt de nadruk op risicobeheer en dat je onder moeilijke omstandigheden altijd je kalmte moet bewaren.

Grafieken
Het M2W-TSS-systeem functioneert wanneer er volatiliteit is in crypto. In de video zie je een beschrijving van de grafieken die er betrekking op hebben. Tevens wordt de Bitcoin grafiek specifiek getoond. Op die manier leer je op welke momenten je het beste kunt in- en uitstappen.

Toegang tot Whatsapp
Naast de video krijgt je toegang tot twee Whatsapp groepen het Dynamic WhatsApp Trading Team en het M2W team.

Coaching sessie
Neem je deel aan dit crypto programma? Dan word je bijgestaan met behulp van een ‘onboarding’ sessie en een coaching sessie voor extra hulp. Daarnaast krijg je toegang tot updates, een handboek en een gratis helpdesk. Kan niet beter, vinden wij!

✨ Module 4: Nederlandse Trading Webinars

In Module 4 wordt het M2W-TSS Systeem nogmaals uitgelegd. Het voordeel hiervan is echter dat je er volledig in het Nederlands van kunt genieten. Dit hadden we graag eerder geweten, aangezien het veel gemakkelijker te begrijpen is. De inhoud is uiteraard hetzelfde als de Engelstalige versie uit Module 3.

Trading Navigator Methode
Ook het handelen op Deribit komt weer aan bod, maar nu veel begrijpelijker in het Nederlands. Als bonus komt ook het traden met de Trading Navigator aan bod. De Trading Navigator is een winstgevende methode in handelen in aandelen. In deze review over de Trading Navigator Methode leer je meer over de cursus van Harm van Wijk.

✨ Module 5: Crypto Wednesday Webinars

Crypto Wednesday Webinars is een module die je zeker niet mag overslaan. In deze webinar mogen deelnemers alle vragen stellen die ze maar willen. Vervolgens worden de vragen live beantwoord. Wij zouden het zeker een pluspunt vinden als er meer van deze webinars komen. Jouw vragen worden namelijk meteen beantwoord en je leert veel van de vragen van anderen.

✨ Module 6: X10 met Crypto Challenge

De zesde module is tenslotte de X10 met Crypto training, beter bekend als de X10 Crypto Challenge. Deelnemers krijgen een zoommeeting video te zien die ongeveer een uur duurt. Daarin staat wat de X10 Crypto Challenge precies inhoudt. Dit is een goede inleiding op de andere video’s van de cursus.

Ga DIRECT naar De X10 Met Crypto Challenge!

Welke gratis bonussen ontvang je bij de X10 Met Crypto Challenge?

Als je de X10 Met Crypto Challenge gaat kopen dan krijg je daar ook enkele gratis bonussen bij.

Bonus 1: Het E-book: Meest gestelde vragen over Bitcoin

Als je alles wilt weten over de Bitcoin dan is dit e-book een absolute aanrader. Je krijgt het e-book in PDF formaat gratis als je de X10 Met Crypto Challenge koopt. Heb je liever het fysieke boek dan kun je dit ook bestellen je betaalt dan alleen de verzendkosten. Ga naar de bestelpagina en vraag het boek: De Meest gestelde vragen over Bitcoin aan.

Bonus 2: Toegang tot het forum van Beleggen.com

Beleggen.com heeft het grootste online forum over beleggen in aandelen en opties van Nederland. Jij krijgt toegang tot dit waardevolle forum. Je kunt hier terecht met al je vragen die je kunt stellen aan de ervaringsdeskundigen die er op het forum actief zijn.

Bonus 3: E-book: 10 tips over het kopen van ICO’s

Altijd al willen investeren in ISO’s? Dan kan dit e-book erg waardevol voor je zijn. Ook dit e-book krijg je direct zodra je de X10 Met Crypto koopt.

Bonus 4: E-book: In 7 etappes van start tot finish

In dit e-book zal je stap voor stap worden uitgelegd hoe de Bitcoin en andere crypto’s zijn ontstaan.

Gratis training volgen?

Als je een goede indruk wilt krijgen van Harm van Wijk en de manier waarop hij zijn cursussen opzet dan is het verstandig om het webinar van Harm eens te bekijken. Je kunt je hier aanmelden voor het Gratis webinar.

Voor wie is de X10 Met Crypto Challenge geschikt?

De X10 Met Crypto Challenge is geschikt voor zowel de beginners als de ervaren traders. Als je begint met crypto dan zal je ontzettend veel waardevolle informatie krijgen die je zeker verder gaat helpen met het op de juiste manier traden.

De ervaren trader kan ook zijn voordeel doen met deze Challenge doordat er gekeken wordt naar de persoonlijke ervaring van de deelnemers. Als je meer informatie wilt dan kan je dit aangeven en zal hier op ingespeeld worden.

Door de flexibiliteit van het cursusmateriaal is de X10 Met Crypto Challenge geschikt voor iedereen die wil starten of al bezig is met het investeren in crypto.

Wat zijn de ervaringen van X10 met Crypto?

Het X10 met Crypto programma is nog relatief nieuw. Veel reviews van eerdere klanten zijn dus nog niet te vinden. Wel is het bijzonder om te zien dat X10 met Crypto in een paar dagen tijd al een van de tot best verkochte producten van betaalnetwerk PayPro is geworden. Het heeft al een plekje veroverd in de top 10 campagnes van PayPro, en dat is natuurlijk niet voor niets.

ervaringen x 10 met crypto

Contact

Zowel beginnelingen als specialisten hebben baat bij dit online programma en bijbehorende cursussen. Bovendien staat er altijd wel iemand voor je klaar om te helpen bij problemen. We raden aan om contact te leggen met andere investeerders via de Telegram groep Live Crypto Trading. Ook op die manier doe je veel kennis op en hopelijk leer je tegelijkertijd gelijkgestemden kennen.

Wij hebben voor deze review op verschillende manieren contact opgenomen met vragen over X10 met Crypto en onze vragen werden dezelfde dag nog vakkundig beantwoord.

Contactgegevens:

Team CryptoAcademy & Beleggen.com (X10 Crypto Team)
Jan Robert Schutte +31650746210
Harm van Wijk, Beleggen.com
Website: CryptoAcademy
E-mail: info@cryptoacademy.nl

Waardevol en betrouwbaar

Wij zijn zeer te spreken over deze cursus. Ten eerste omdat Jan Robert Schutte en Harm van Wijk betrouwbare financiële experts zijn. Ze hebben een schat aan ervaring en willen echt helpen. Bij deelname aan dit programma krijg je keurig alle producten waar je recht op hebt.

Zo ontvang je persoonlijke trading updates van ervaren specialisten. Dit vinden wij zeer waardevol omdat je zo leert ontdekken welke munten veel potentie hebben.

Is X10 met Crypto betrouwbaar?

Natuurlijk is het ook belangrijk te weten of een cursus echt betrouwbaar is. Zoals eerder gezegd zijn Harm van Wijk en Jan Robert Schutte echte specialisten op het gebied van beleggen en cryptocurrency. Bovendien hebben ze voor verschillende grote banken gewerkt en kennen ze de markt als geen ander.

👉 Tip: Wees zo goed mogelijk voorbereid

Het is verstandig om wat betreft crypto zo goed mogelijk voorbereid te zijn. Pas je de juiste strategieën en technieken toe, dan kun je er zeker een passief inkomen mee verdienen. En dat is wel zo fijn in een tijd waarin de kosten van levensonderhoud maar blijven stijgen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de Corona crisis die zorgt voor veel onzekerheid.

Verdiep je in de markt en blijf leren

Het is belangrijk om je te verdiepen in de materie en om geen impulsieve beslissingen te maken. Onderzoek de crypto markt en volg interessante cursussen en programma’s. De X10 met Crypto Challenge van de financiële experts Harm van Wijk en Jan Robert Schutte is wat dat betreft zeker een aanrader.

Wat zijn de voor- en nadelen van X10 met Crypto?

De X10 met Crypto Challenge is een geweldige methode om jouw manier van handelen op de beurs opnieuw vorm te geven. Het is een compleet pakket met informatie over traden en hoe je dat het beste in de praktijk kunt doen. We zijn dan ook zeer enthousiast over dit product. Natuurlijk zijn er nog wel verbeterpunten nodig. Zodoende hebben wij de voor- en nadelen van X10 met Crypto even voor jou op een rij gezet.

✅ Voordelen X10 met Crypto:

 • Bedacht door financieel experts
 • Zeer gedetailleerd
 • De lesstof wordt duidelijk uitgelegd
 • Veel mogelijkheden tot interactie, onder andere per e-mail en via Q&A

❌ Nadelen X10 met Crypto:

 • De grote hoeveelheden details en informatie kunnen voor beginnelingen overweldigend zijn
 • Soms vrij hoge tarieven

De X10 Met Crypto Challenge kopen of niet?

Wil je de X10 Met Crypto kopen of twijfel je nog? Je kunt je eerst nog inschrijven voor de gratis training om te kijken of de leermethode wel bij je past. Als je actief bezig bent of wilt starten met crypto dan kan ik je wel aanraden om deze crypto cursus te gaan volgen.

Eindoordeel: Is X10 met Crypto de moeite waard?

We zijn bijna aan het einde gekomen van onze review over X10 met Crypto. De hoofdvraag: moet je er geld aan uitgeven? Ten eerste geloven wij dat cryptocurrencies de toekomst hebben.

Blockchain, dat de basis vormt van crypto, is een moderne technologie die de komende decennia waarschijnlijk veel invloed zal hebben binnen allerlei werkvelden. Bovendien kan het snel gaan. De opkomst van het internet en de komst van de smartphone zijn daar goede voorbeelden van.

Tips om een succesvolle trader te worden

Ons economische systeem is aan het veranderen. Wil je bij de tijd blijven? Dan raden we zeker aan om een programma als X10 met Crypto te volgen. Het leert je alles wat nodig is om een succesvolle trader te worden. Geef het geld dat je er mee verdiend uit om verder te leren.

Persoonlijke coaching

De cursus is erg duidelijk en compleet en zeker de wekelijkse coaching sessies zijn erg interessant. Je leert enorm veel over Bitcoin, Altcoins en alles wat met cryptovaluta te maken heeft. Verder is de flexibiliteit erg fijn zodat als je van een bepaald onderwerp meer wilt weten je dit aan kunt geven zodat hier rekening mee gehouden wordt.

X10 Met Crypto: Het geld meer dan waard

Deze cursus kost 997 euro en is door de hoge prijs niet voor iedereen weggelegd. We vinden het een behoorlijk som geld. Aan de andere kant leer je van de allerbeste experts. Natuurlijk is dat niet gratis. Bovendien is de kans groot dat je met de opgedane kennis jouw investering weer snel terugverdiend. En dat maakt X10 met Crypto zeker de moeite van het investeren waard.

Ga DIRECT naar De X10 Met Crypto Challenge!