1inch koers verwachting

Waarschijnlijk heb je wel eens cryptomunten gekocht, bijvoorbeeld Bitcoin of Ethereum.

Maar wist je dat verschillende exchanges voor de munten en tokens verschillende prijzen en transactiekosten rekenen? Juist hiervoor wil 1inch een oplossing bieden.

Je kunt 1inch kopen bij Bitvavo.

Hier kun je de prijzen van verschillende cryptovaluta vergelijken bij verschillende crypto handelsplatforms. Sinds de oprichting is 1inch flink gegroeid, en de koers verwachtingen van deze valuta zijn uiterst positief.

In dit artikel leg ik meer uit over wat 1inch is en vertel ik je ook meer over wat de 1inch koers verwachtingen op de lange en korte termijn zijn.

Wat is 1inch?

1inch is een gedecentraliseerde exchange (DEX) aggregator waar je verschillende ERC-20 tokens tegen de beste koers kunt verhandelen. Elke DEX heeft zijn eigen wisselkoersen en transactiekosten, die onderling nogal verschillen.

Op het 1inch platform kun je de koersen en kosten van de verschillende brokers onderling met elkaar vergelijken.

Veel mensen gebruiken dit platform om de koersen van de munten of tokens te vergelijken, want wie wil nu te veel betalen voor zijn munten of tokens?

Je betaalt geen kosten om 1inch te gebruiken, maar je betaalt wel de normale transactiekosten voor de exchange waar je de crypto gaat kopen.

1inch kan je order zelfs over meerdere cryptobeurzen verdelen als dat voordeliger voor je is. Ze doen dit omdat ze je altijd de beste wisselkoers willen bieden.

🚀 Gratis crypto training volgen? Schrijf je nu in!

Het 1inch project werd in 2019 bedacht en gecreëerd door Sergey Kunz en Anton Bukov, twee Russen. Op eerste kerstdag 2020 lanceerde het 1inch platform zijn eigen token: de 1inch token. Deze kon je indertijd kopen voor USD 1,90, op haar hoogtepunt was de munt USD 7,50 waard.

De 1inch token is een zogeheten “governance-token” dat je op het platform kunt gebruiken. Je kunt hiermee ook stemmen over hoe het platform bestuurd wordt. Het bestuur van het platform is gedecentraliseerd en ook erg democratisch.

Gedecentraliseerd betekent dat het op de blockchain draait, er is dus geen derde partij die het platform centraal beheert. Bovendien is het ook een utility token, wat betekent dat je het op een 1inch platform kunt gebruiken.

1inch is in een relatief korte tijd een succesvolle gedecentraliseerde beurs geworden. In september 2021 bedroeg het dagelijkse transactievolume van het platform meer dan USD 67,52 miljoen. De reden waarom het zo succesvol is, is omdat veel handelaren het platform erg handig vinden.

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruikmaken van het platform en 1inch kan de gehele transactie voor je uit handen nemen.

1inch koers

1Inch koersverwachting 2022

De 1inch koers heeft in 2021 een extreme groei doorgemaakt. Op 8 mei bereikt 1inch een piek op USD 7,50. Vervolgens stortte de koers in, net zoals vele andere cryptocurrencies. Op 20 juli bereikte de koers haar dieptepunt en stond het op USD 1,71.

Vervolgens is de koers weer gaan stijgen, de huidige koers staat op USD 2,86. Natuurlijk moet, om de prijs te blijven laten stijgen, de cryptomarkt blijven groeien. Immers, zonder gebruikers heeft 1inch niets in handen en de 1inch verwachting zal waarschijnlijk dalen.

Als we naar de cryptomarkt kijken, zien we dat die flink groeit en dat het handelsvolume voortdurend toeneemt. Als gevolg daarvan stijgen ook de swapkosten en wordt het nut van 1inch steeds zichtbaarder. Dit is dus positief voor de 1inch crypto verwachting.

1inch kopen

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁

Momenteel ontwikkelt 1inch zich tot een van ’s werelds grootste cryptocurrencies. Dankzij de samenwerkingen met veel grote bedrijven en de maatschappelijke acceptatie van 1inch ziet de toekomst van 1inch er erg optimistisch uit.

Deze twee factoren zorgen er ook voor dat de 1inch koersverwachting voor 2022 erg goed is. Naar verwachting zal de 1inch koers op USD 3,63 uitkomen eind 2022.

Als handelaar wil je dat de koers van 1inch stijgt vanaf het moment dat je hem koopt, zo maak je winst. Om te onderzoeken of dit zal gebeuren, kun je op zoek gaan naar een 1inch koersverwachting. Maar het is beter om je eigen onderzoek te doen. Hieronder vertel ik je meer over hoe je dit kunt doen.

Voorspelling van de 1inch koers voor 2022 – 2025

De koers van 1inch maakte al eerder een flinke stijging door, het is te verwachten dat dit op lange termijn niet anders zal zijn. Kijken we naar de periode 2022-2025, dan kunnen we een stijgende koerslijn verwachten, gezien de marktontwikkelingen. Al blijft het lastig om een voorspelling te maken voor 1inch.

Het team achter 1inch heeft grote plannen voor de toekomst, en 1inch is zeker een munt om in de toekomst rekening mee te houden. Veel cryptocurrency experts voorspellen dat de 1inch koers in de toekomst sterk zal stijgen.

Dit komt deels omdat de gehele cryptomarkt stijgt en bekender wordt, zelfs met betrokkenheid van de overheid. Bovendien zijn gedecentraliseerde exchanges erg populair en staan we nog aan de vooravond van de blockchain revolutie.

1inch nieuws van vandaag

Maar de cryptomarkt is nog steeds erg volatiel, wat betekent dat de prijzen op korte termijn sterk kunnen stijgen en dalen. Hetzelfde geldt voor de prijsbewegingen voor 1inch. Daarom is het belangrijk dat je steeds het laatste 1inch nieuws in de gaten houdt en ook de 1inch roadmap bestudeert. Zo ben je altijd goed op de hoogte van wat je kunt verwachten.

1inch prijsverandering

Een van de dingen waar je ook op dient te letten is de prijsverandering van 1inch (-11.65%) in de afgelopen week. Is dit hoog? Zo ja, dan kan hij snel weer dalen. Dit kan een goed moment zijn om uit te stappen. Is dit laag? Dan is het weer een goed moment om in deze valuta te investeren.

Terugkijkend op het verleden van de prijs van 1inch, en een grove analyse, is het geen onrealistische verwachting dat de koers van deze cryptocurrency in de nabij toekomst flink zal stijgen. Naar verwachting kan de prijs van 1inch in de periode 2022-2025 van USD 2,86 groeien tot USD 7,20 eind 2025. Een groei van bijna 400%, dat zou geen slechte investering zijn.

Koers 1inch

De hoogste koers van 1inch was op 8 mei 2021, toen het een koers USD 7,50 bereikte. De koers kelderde vervolgens in, maar trok weer langzaam bij. De huidige waarde van 1inch is USD 2,86. Ook de marktwaarde van 1inch is snel gegroeid, de huidige marktwaarde bedraagt meer dan USD 1,91 miljard.

Hiermee staat de munt momenteel op de 71e plaats qua marktkapitalisatie.

Verwacht wordt dat de marktwaarde in de toekomst sterk zal stijgen. Vergeleken met Bitcoin is de marktwaarde van cryptocurrencies nog klein, maar het is duidelijk dat de prijs van 1inch een sterke groei doormaakt.

Veel analisten zijn erg positief over 1inch en verwachten forse prijsstijgingen in de toekomst. Dus 1inch is zeker een cryptovaluta om goed in de gaten te houden en waar veel groeipotentie in zit.

Actuele koers 1inch

In de grafiek hieronder zie je de actuele 1inch koers. Je kunt ook de koers uit het verleden bekijken en zo zelf een voorspelling maken. Als je 1inch wilt kopen dan kan dit via de blauwe button bij Bitvavo waar je kunt betalen met iDeal.

1inch kopen of niet?

1inch is voor de toekomst een veelbelovende cryptocurrency waar ikzelf wel in heb geïnvesteerd. Het is moeilijk om een prognose uit te spreken, maar ik verwacht wel dat het de potentie heeft om groot te worden.

Als ik de voorspellingen van de bekende analisten erop na lees dan is het ook een en al positiviteit. Maar zoals je weet geef ik geen financieel advies dus je zult zelf even een analyse moeten maken en beslissen of je 1inch wilt gaan kopen of niet.

Gratis crypto training

Wil jij starten met het investeren in crypto?

bitcoin training

De training is geschikt voor iedereen die:

  • Een passief inkomen wil verdienen
  • Wil leren winstgevend crypto te kopen
  • Duidelijk uitgelegd wil krijgen hoe te handelen

Bekijk hier wat je gaat leren!