Affiliate code Bitvavo

Ben jij op zoek naar de affiliate code van Bitvavo waarmee je de eerste 7 dagen voor €1000 kunt handelen zonder transactiekosten? Dan zit je hier goed, met de affiliate code hieronder kun jij direct gebruik maken van de Bitvavo €1000 gratis handelen actie.

Bitvavo

Maak direct gebruik van de Bitvavo affiliate code waarmee je voor €1000,- gratis kunt handelen.

Bitvavo affiliate code invoeren

Bitvavo affiliate code

Je kunt de Bitvavo affiliate code invoeren in de App of je maakt via deze link een account aan waar de referral code al in is verwerkt.

Met de affiliate code van Bitvavo kun je de eerste 7 dagen voor €1000 gratis handelen in cryptomunten. Het invoeren van de code gaat op de volgende manier:

  • Ga via deze link naar Bitvavo
  • Je ziet nu Welkomstbonus: Verhandel €1000 zonder handelskosten staan
  • Voer jouw voor- en achternaam in en klik op doorgaan
  • Vul jouw email-adres in en in het vakje waar staat “affiliate code (optioneel)” de code D4DD1CB26D
  • Je kunt nu 7 dagen voor €1000 handelen zonder kosten

Controleer of de code werkt

Let erbij het aanmaken van je Bitvavo account wel op dat je de tekst “Welkomstbonus: Verhandel €1000 zonder handelskosten” in het groen ziet staan.

Bitvavo bonus

Bitvavo account aanmaken zonder affiliate code

Je bent overigens niet verplicht om de affiliate code te gebruiken, er staat namelijk dat het “optioneel” is.

Met de Bitvavo affiliate code maak je direct gebruik van de 1000 euro welkomstbonus. Er zitten verder geen nadelen aan het gebruik van de code.

Over Bitvavo

Bitvavo is de grootste en goedkoopste crypto exchange van Nederland. Je kunt er in meer dan 150 cryptomunten handelen. Bovendien kan je voor bepaalde munten staking aanzetten. Als je crypto gaat kopen dan kun je deze betalen via iDeal.

Bitvavo heeft een gebruiksvriendelijke interface voor zowel de beginner als de ervaren belegger.

Nadat je 7 dagen gratis hebt kunnen handelen via de affiliate code ga je tussen de 0,1 en 0,25% handelskosten betalen. Bitvavo is dus ook nadat de welkomstbonus is verstreken nog steeds de goedkoopste exchange.

Veelgestelde vragen

De affiliate code van Bitvavo is: D4DD1CB26D. Je kunt deze code invoeren in de app.

Nee, het invoeren van de affiliate code is optioneel. Je profiteert met deze kortingscode wel direct van het 1000 euro gratis handelen.

De code geldt alleen voor nieuwe accounts en je kunt 7 dagen gebruik maken van deze welkomstbonus.

Door een account aan te maken via de link op deze pagina zal de referral code direct werken. Je handelt nu de eerste 7 dagen gratis tot een bedrag van €1000.

Ja, als jij een account hebt aangemaakt zie je bij jouw gegevens jouw unieke affiliate code staan die je kunt doorgeven aan vrienden.

Conclusie

Het gebruik van de Bitvavo affiliate code is zeker aan te raden. Je kunt zo je eerste cryptomunten kopen zonder dat je er handelskosten over hoeft te betalen.

Aan het gebruik van de affiliate code zijn geen nadelen verbonden dus als je wilt handelen bij Bitvavo dan is dit de voordeligste methode.