Bitvavo 1000 euro gratis

1000 euro gratis handelen bij Bitvavo

Voor 1000 euro gratis handelen in crypto bij Bitvavo. Dit is mogelijk als je nu een account aanmaakt via onderstaande groene button bij deze Nederlandse crypto exchange. Zo kun je crypto kopen en verkopen zonder transactiekosten te betalen.

1000 euro gratis handelen actie

Bitvavo
1 – Registreer je via de groene button
2 – Verifieer je e-mailadres
3 – Begin met handelen

Hoe werkt de Bitvavo 1000 euro welkomstbonus?

Bitvavo registratieBitvavo is de grootste en goedkoopste exchange van Nederland zo is ook te lezen in deze Bitvavo review. De handelskosten (fees) zijn laag, je kunt geld gratis op je account storten via iDeal en ze bieden voor bepaalde cryptomunten staking aan.

Interessant, maar het kan nog veel beter, Bitvavo biedt namelijk voor nieuwe gebruikers een welkomstbonus aan waarbij je over de eerste 1000 euro geen transactiefees hoeft te betalen.

Als je gebruik maakt van de welkomstbonus dan kan je de eerste 1000 euro gratis handelen in alle cryptomunten die er te verhandelen zijn bij Bitvavo. Na registratie is deze actie 7 dagen geldig.

Om gebruik te maken van deze 1000 euro gratis handelen actie zul je eerst een account aan moeten maken bij Bitvavo. Dit kan via de button op deze pagina waar de referral code al in is verwerkt.

Zodra je op de groene button klikt, wordt je doorgestuurd naar de registratiepagina van Bitvavo. Je ziet bovenaan de pagina met groene letters (zoals in het screenshot) of jouw “1000 euro gratis handelen” is toegevoegd.

Nadat je geregistreerd bent moet je jouw email adres verifiëren en is ID-verificatie verplicht.

Bitvavo is met een fee tussen 0,1% en 0.25% al de voordeligste crypto exchange, maar met deze zero-fee actie profiteer jij nog eens extra. Bovendien kun je nadat je bent geregistreerd jouw affiliate code naar vrienden sturen zodat ook zij kunnen profiteren van deze promo.

Veelgestelde vragen

Deze welkomstbonus waarmee jij de eerste 1000 euro gratis kunt handelen is een promotie actie van Bitvavo. Dit doen ze om meer klanten aan te trekken.

De handelskosten bij Bitvavo liggen tussen de 0,1% en 0,25%. Hiermee zijn ze de goedkoopste broker van Nederland.

Conclusie

Als je net gaat beginnen met het kopen en verkopen van crypto of je wilt overstappen naar een andere broker dan is de actie van Bitvavo zeker een aanrader. Door gebruik te maken van de 1000 euro gratis handelen actie bespaar je op je transactiekosten. Je kunt dit geld weer mooi investeren in cryptomunten.
Bitvavo

Maak direct gebruik van de Bitvavo welkomstbonus waarmee je voor €1000,- gratis kunt handelen.