Cursus beleggen voor beginners

Cursus beleggen voor beginners

Wil jij leren beleggen, maar heb je geen tijd om wekenlang een intensieve cursus te volgen? Volg dan de Trading Methode van Harm van Wijk. Deze cursus leert je in 6 weken tijd alle ins en outs van het beleggen.

Is de cursus iets voor mij?

De cursus beleggen voor beginners is geschikt voor beginnende beleggers. Dit kunnen mensen zijn die al een beetje ervaring hebben met beleggen, maar het kunnen ook mensen zijn die zich nog nooit verdiept hebben in de beleggingswereld. Zeker als je geen tijd of zin hebt om een wekenlange, zeer intensieve cursus te volgen, is de cursus beleggen voor beginners iets voor jou.

De cursus duurt dan wel 6 weken, maar je hoeft slechts 15 minuten per dag met de cursus beleggen voor beginners bezig te zijn. Dit betekent dat je nog meer dan voldoende tijd over houdt voor andere dingen, zoals werk, de kinderen en het huishouden.

Let op: de informatie die je krijgt tijdens de cursus, is vrij algemeen. Ben je een gevorderde belegger, dan is de kans wat kleiner dat je nieuwe dingen leert. Je kunt ervoor kiezen de goedkope cursus toch te kopen in de hoop wat nieuwe inzichten op te doen, maar houd er rekening mee dat deze cursus zich richt op de beginnende belegger.

De inhoud van de cursus

De cursus beleggen voor beginners van SlimLerenBeleggen.nl is erg uitgebreid. Koop je deze cursus, dan krijg je ten eerste 6 weken toegang tot de geheime community van de website. Hier worden tips en opdrachten gedeeld door andere beleggers uit het hele land. Daarnaast krijg je duidelijke tips en opdrachten van SlimLerenBeleggen.nl. Deze tips en opdrachten leren je de beleggingswereld, met al zijn ins en outs, goed kennen.

Mastercoach Pieter Jakobs
En heb je een vraag? Dan hoef je het antwoord niet zelf te achterhalen. Tijdens de cursus krijg je namelijk 1-op-1 coaching van onze Mastercoach Pieter Jakobs. Hij kan jouw eenvoudige vragen beantwoorden, maar kan je ook helpen door jouw complexe vragen te beantwoorden. Als echte expert kan hij je helpen met al je vraagstukken bij het beleggen.

Sparren met beginnende beleggers
En vind je het leuk om te sparren met andere beginnende beleggers? Ga dan eens naar onze online koffiehoek. Hier ontmoet je de andere beleggers die de cursus van SlimLerenBeleggen.nl op dit moment volgen. Je kunt hen vragen stellen, maar je kunt ook ervaringen uitwisselen of gewoon wat kletsen. Wie weet haal jij interessante inzichten uit de gesprekken die je met andere beleggers hebt. Deze kun je gebruiken om jouw eigen skills als belegger verder te ontwikkelen.

Spaarsysteem
Tot slot werkt SlimLerenBeleggen.nl met een spaarsysteem. Iedere keer als je een tip hebt gelezen of een opdracht hebt afgerond, krijg je punten. Deze punten kun je inruilen voor leuke cadeaus. Je wordt dus niet alleen beloond met een extra inkomen door je te ontwikkelen als belegger, maar ook met leuke presentjes. Een fijne extra!

De drie SlimLerenBeleggen.nl pakketten

SlimLerenBeleggen.nl biedt drie cursuspakketten aan. Het gaat om de volgende pakketten:
Zilver. Met het zilveren pakket krijg je een gedeeltelijk lidmaatschap. Dit betekent dat je de online community van SlimLerenBeleggen.nl gedeeltelijk kunt gebruiken.

Goud. Met het gouden pakket krijg je een volledig lidmaatschap. Ook profiteer je met dit pakket van de 1-op-1 coaching van onze beleggingsexpert.
Onbeperkt. Het onbeperkte pakket is geschikt voor mensen die het gouden pakket eerder al hebben aangeschaft en hun cursus helemaal hebben afgerond. Dit pakket helpt je de volgende stap van het beleggen op de juiste manier te nemen.

Je kiest zelf welk pakket jij af wil nemen bij SlimLerenBeleggen.nl. Wil je gewoon eens testen of de cursus beleggen voor beginners iets voor jou is? Dan kun je ervoor kiezen het zilveren pakket aan te schaffen.

Koop je liever direct het volledige pakket, zodat je de online community van SlimLerenBeleggen.nl volledig kunt gebruiken? Dan kies je voor het gouden pakket. Heb je de cursus van dit pakket helemaal doorlopen, dan helpt SlimLerenBeleggen.nl je de juiste volgende stap te zetten met het onbeperkte pakket.

Bij SlimLerenBeleggen.nl zit je nergens aan vast: je kiest zelf welk pakket je afneemt. Dit pakket betaal je eenmalig, dus niet per maand. Welk pakket je ook kiest: je weet precies waar je aan toe bent.

Ontvang een gratis e-book

SlimLerenBeleggen.nl heeft niet alleen de cursus beleggen voor beginners, maar heeft ook een leerzaam e-book geschreven. Dit boek heeft de titel ‘Slim geld bijverdienen vanuit huis’. Wil jij dit boek lezen? Laat dan je e-mailadres achter op SlimLerenBeleggen.nl en je ontvangt het e-book direct in je mailbox.

Beginnen met beleggen: 3 algemene tips

Wil jij beginnen met beleggen? Lees dan eerst onderstaande tips.

Tip 1: beleg met geld dat je kunt missen

Beleggen met geleend geld is nooit een goed idee. Ook kun je beter niet met geld beleggen dat je op de korte termijn nodig hebt. Je weet namelijk nooit hoe lang je jouw belegde geld precies kwijt bent. Je wil je beleggingen ook niet laten schieten als deze laag staan, simpelweg omdat je je geld nodig hebt.

Tip 2: zorg ervoor dat je alle ins en outs van het beleggen kent

De cursus beleggen voor beginners geeft je alle algemene info die je nodig hebt om goed te kunnen beleggen. Snap je iets niet of mis je nog wat informatie? Ga dan actief op zoek naar deze info, bijvoorbeeld door jouw vraag voor te leggen aan onze expert. Het is nooit verstandig om te starten met beleggen, als je het beleggen nog niet helemaal begrijpt. Begin bijvoorbeeld eerst met alle beleggingsbegrippen voor de beginnende belegger door te lezen.

Tip 3: vraag anderen om tips

Onze Mastercoach kan je handige tips geven voor het beleggen, maar andere beleggers kunnen je ook goede adviezen geven. Wees niet te trots om naar anderen te luisteren, want je kunt veel leren van een ander. Luister naar de tips en adviezen van andere mensen en bepaal vervolgens zelf wat je met deze tips en adviezen doet.