Komodo koers verwachting

De Komodo coin verscheen in 2016 en werkt op delayed Proof-of-Work wat een peer-to-peer netwerk is. Komodo behoort tot de tweede fase cryptomunten die draait op BlockChain 2.0. Het grote voordeel van Komodo is dat het ontwikkeld is door SuperNET en de bijbehorende munt KMD is een officieel betaalmiddel op het netwerk van SuperNET.

Wat Komodo precies is en wat de koers verwachting van de Komodo coin is, dat lees je in dit artikel.

Wat is Komodo?

De crypto Komodo is door een anonieme ontwikkelaar ontwikkeld met de naam JL777. In de cryptowereld spreekt men ook wel van James Lee.

De anonieme persoon achter Komodo is de hoofdontwikkelaar van deze cryptocurrency, maar heeft door de complexiteit van het project inmiddels hulp van een heel team die mee werkt aan het verbeteren van het project. De ontwikkelaars in het team hebben vanwege de anonimiteit pseudoniemen.

Je kunt Uniswap kopen bij Bitvavo en eToro.

Het doel van het Komodo project is om anonimiteit te garanderen en dit is dermate complex dat dit niet door één persoon is te bewerkstelligen. Komodo staat voor anonimiteit, maar ook voor een zeer veilig netwerk.

Komodo (KMD) is een afgeleide van Bitcoin Dark (BTCD) en de blockchain waar het opdraait is gebaseerd op nodes. De KMD-tokenhouders worden gebruikt in de Komodo blokken om de blockchainketen van Bitcoin te kunnen verifiëren. Dit systeem helpt de transactieveiligheid van Komodo te vergroten.

Het is voor iedere cryptocurrency mogelijk om het dPoW-mechanisme (Delay Proof-of-Work) te accepteren en zich aan te sluiten bij de Komodo-blockchainketen. Dit verhoogd de veiligheid doordat er bij het dPOW-protocol een complete laag overheen komt te liggen.

🚀 Gratis crypto training volgen? Schrijf je nu in!

Dit zorgt voor een extreem hoge veiligheid doordat een hacker eerst de Bitcoin blockchain moet aanpassen om daarna pas bij de KMD te kunnen. Dit is een onmogelijke opgave en daardoor is Komodo het veiligste platform als het gaat om cryptovaluta.

Enkele kenmerken van het Komodo project:

  • Volledige anonimiteit gebruikers kunnen zelf de transfers uitkiezen die het nodig heeft
  • De risico’s van een hackaanval worden verminderd door de gedecentraliseerde ICO. Ook zorgt dit ervoor dat de tokenverkoop anoniem gebeurd
  • Tussen de verschillende blockchains wordt gewerkt met Atomic swaps. Een gedecentraliseerde exchange implementeert ze

Actuele koers Komodo KMD

Als je Komodo wilt kopen dan wil je uiteraard de actuele koers van KMD kunnen zien. Als je deze koers ziet en deze voor een langere periode terug kijkt dan zie je de koers stijging die het de laatste jaren heeft doorgemaakt.

KMD kopen kan bij de Nederlandse exchange Bitvavo waar je kunt betalen met iDeal.

Komodo koersverwachting 2022

Wat de koersverwachting op korte termijn is daar hebben de analisten een verschillende mening over. De anonimiteit, decentralisatie en toegankelijkheid en de grote mate van veiligheid van Komodo geven veel vertrouwen voor de toekomst van de Komodo coin.

Om een prognose te maken van de koers dat is voor veel bekende analisten een lastig verhaal. Ook dit project hangt vast aan de koers van de Bitcoin het is dan ook niet te doen om een voorspelling uit te spreken voor de Komodo koers op korte termijn.

Komodo kopen

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁

Over een ding zijn de analisten het wel eens dat de koers verwachting voor Komodo is dat deze door de $2 heen zal gaan. Dit blijft natuurlijk een voorspelling, maar als we kijken naar de maand mei toen schoot de koers van Komodo al door de 3 euro heen!

Komodo prijsverwachting 2022 – 2025

Om een lange termijn voorspelling voor KMD te maken moeten we de analyses van de analisten erop naslaan. Als Komodo doorgaat met de ontwikkelingen die het, het afgelopen jaar heeft doorgemaakt dan kunnen we een flinke koersstijging gaan zien. Verder zullen er enkele belangrijke samenwerkingen moeten komen om KMD naar een record koerswaarde te duwen.

Dankzij de sterke pijlers anonimiteit, decentralisatie en toegankelijkheid waar Komodo voor staat heeft het een sterke troef in handen. Komodo heeft een team met vooraanstaande specialisten voor zich werken die er alles aan doen om dit project in de toekomst een nog groter succes te maken.

Komodo koers

Als je wilt investeren in Komodo (KMD) dan is het belangrijk om het nieuws omtrent deze crypto coin goede te volgen. Je kunt hiervoor Twitter en de bekende grote crypto nieuwssites raadplegen.

Ik geef geen financieel advies maar op de vraag of de koers van Komodo in de periode 2022 – 2025 gaat stijgen zal het antwoord positief zijn. Alles wijst erop dat we hier met de zoveelste succesvolle crypto te maken hebben waarvan de prognose is dat deze een flinke koersstijging gaat laten zien.

Conclusie Komodo Coin

Komodo is een veelzijdig project waarvan nog maar een klein gedeelte is uitgerold van hetgeen er in de toekomst nog komen gaat. Het is een munt die op privacy is gericht en een uniek platform dat blockchain-gebaseerde oplossingen biedt voor bedrijven in verschillende sectoren.

In een later stadium is het de bedoeling om van Komodo een kant-en-klaar blockchain ecosysteem te maken. Het is dus verstandig de Komodo coin goed in de gaten te houden.

Komodo heeft als doelstelling om een enorme bijdrage te gaan leveren in de techniek achter de cryptomarkt.

Komodo Coin kopen of niet?

Of je in Komodo moet investeren of niet dat is iets wat jezelf moet bepalen. Gezien de ontwikkelingen die het heeft doorgemaakt en de ontwikkelingen die nog in de planning staan is het zeker een coin die een positieve ontwikkeling gaat doormaken.

Dit is geen financieel advies je moet dus zelf altijd onderzoek doen voor je Komodo of welke andere munt ook gaat kopen.

Gratis crypto training

Wil jij starten met het investeren in crypto?

bitcoin training

De training is geschikt voor iedereen die:

  • Een passief inkomen wil verdienen
  • Wil leren winstgevend crypto te kopen
  • Duidelijk uitgelegd wil krijgen hoe te handelen

Bekijk hier wat je gaat leren!