The Sandbox koers verwachting

The Sandbox verwachting

Sandbox verwachtingWat is de Sandbox koers verwachting op korte termijn en in de toekomst? The Sandbox (SAND) heeft het afgelopen jaar een extreme groei doorgemaakt en we gaan kijken wat de prognose voor de toekomst is (2022 – 2030).

Zet deze positieve trend door of zal de prijs van SAND op het huidige niveau blijven?

We schrijven over de ontwikkelingen, de koers verwachting en het laatste The Sandbox nieuws.

Of de Sandbox voorspellingen allemaal uitkomen dat weet niemand maar wat de koers verwachting voor de toekomst zal zijn dat leggen we je in dit artikel uit.

Actuele Sandbox (SAND) koers

Als we de grafiek bekijken dan zien we dat de prijs van SAND aan het begin van dit jaar op €0.037 stond. Met de huidige waarde van vandaag kan deze crypto in de toekomst nog voor verrassingen gaan zorgen. Al is ook de toekomstige waarde van deze cryptocurrency moeilijk te voorspellen.

Als we naar de roadmap kijken en de partnerships erbij nemen die in de planning staan dan zal The Sandbox een enorme prijsstijging gaan laten zien, zo is de voorspelling. In het komende jaar zal een nieuwe All Time High zeker tot de mogelijkheden behoren. Wij hebben SAND in de Top 15 van beste cryptomunten staan.

The Sandbox kopen met iDeal

Als je The Sandbox wilt kopen dan kan je deze betalen via iDeal. Bovendien hoef je nu over de eerste 1000 euro geen handelskosten te betalen.

Wat is The Sandbox?

In het kort is The Sandbox een game. Maar niet zomaar een game. Er zit namelijk een Blockchain geïntegreerd in het spel zelf. Wel vaker worden spellen en Blockchains gecombineerd tot een groot project.

De Blockchain kan namelijk goed gebruik maken van de populariteit van het spel. Het spel kan weer de veiligheid en verificatiemogelijkheden die de Blockchain mogelijk maakt goed gebruiken.

Veel spellen combineren beide dus, maar weinig zijn er zo succesvol als The Sandbox. Dit is een game die bestaat uit een grote virtuele wereld en het lijkt een beetje op het spel Minecraft qua uiterlijk. Qua gameplay is het totaal anders dan dat spel of dan ieder ander spel online eigenlijk.

Wat namelijk zo is, is dat je bij dit spel je eigen game ervaringen kan maken en kan verkopen als speler. Dit kan aan andere spelers die ook in het spel zitten en precies hetzelfde doen. Betalen doe je met de SAND token.

Een token die ook nog vrij verhandelbaar is op diverse crypto exchanges zoals Bitvavo, Binance of Blockchain.com.

De combinatie van een Blockchain en een game

Zoals hierboven al staat is het vooral de combinatie Blockchain/game die erg opvalt. Overigens is er een versie beschikbaar zonder geïntegreerde Blockchain, hiermee kan je als speler helaas geen geld gaan verdienen.

Hoe dit precies werkt is simpel. Als speler kan je in het spel een draak gaan maken. Deze is natuurlijk volledig virtueel, maar door de magie van Blockchain-technologie is het mogelijk om een NFT (Non-fungible token) te creëren en deze dan weer te verhandelen.

Een erg handige en snelle manier om geld te verdienen natuurlijk.

De community van het spel dat The Sandbox maar al te graag speelt, kan ervoor zorgen dat het snel in waarde toeneemt. Dit geldt voor zowel het project als de token die gebruikt wordt op het platform zelf.

Dit token zorgt er namelijk voor dat je kan gaan handelen met de NFT’s. Het spel loopt op het Ethereum netwerk en SAND is dan ook een ERC-20 token. Dat betekent dat het gebruikt kan worden op het netwerk van Ethereum (ETH).

The Sandbox kopen in 3 stappen

1 – Kies een Broker (Bitvavo)
2 – Stort geld vanaf je betaalrekening
3 – Koop The Sandbox
Direct The Sandbox kopen

The Sandbox koers verwachting 2022 – 2025

Dan nog de koers voor de komende paar jaar. Verwacht wordt dat dit populaire spel in spelersaantallen hard gaat toenemen de komende jaren. Hierdoor worden ook meer draken gecreëerd en verhandeld. Uiteindelijk is het zo dat juist hierdoor de waarde van SAND ook zal gaan stijgen, mits de stijging van draken dus eerst plaatsvindt.

Wat ook nog bijdraagt aan de lol van de game, de aantrekkelijkheid van het spel en wellicht dus ook een stijgende waarde van het token is dat iedere speler bij The Sandbox zijn eigen spel kan maken, in volledig 3D! In The Sandbox zit een game maker, met als engine VoxEdit.

Bouw je eigen gamewereld!

Met de game maker bouwt de speler zijn/haar eigen virtuele wereld. Hierbij gebruik je als speler je eigen creativiteit of je koopt met het SAND token eerdere creaties van andere spelers natuurlijk. Dit scheelt weer vele uren arbeid. Daarna kan jouw game populair worden en kan je (geld)prijzen winnen.

Juist doordat het model achter de game erg goed is opgebouwd, met een potentiële snelle stijging in het achterhoofd, is het mogelijk dat de koers snel toe zal nemen en dat de waarde nu pas het begin is van wat het zou kunnen worden.

De game kan binnen de kortste keren bestaan uit tientallen, of wel honderden games. Die allemaal gespeeld kunnen worden.

The Sandbox verwachting

De SAND token

Wat wel zo blijft is dat de SAND token natuurlijk gebruikt moet blijven worden om alle creaties te betalen. De token zal dus, naarmate de populariteit van het spel toeneemt, snel gaan stijgen in waarde. Onder de voorwaarde dus dat erg veel spelers het spel de komende jaren gaan spelen en dat dit aantal nog gaat stijgen verwachten wij dus zeker een sterke koersstijging.

De afgelopen tijd heeft dit project ook al bewezen erg snel te kunnen stijgen, maar ook te kunnen dalen. Onder andere hangt dit af van wat de gehele cryptomarkt precies doet. Daalt de hele markt, dan is het onwaarschijnlijk dat dit project in waarde zal gaan stijgen zo is het vermoeden.

Al kan dat natuurlijk wel gebeuren. De verwachting is wel positief, als de markt de komende jaren zal stijgen dan wordt een verdrievoudiging verwacht van de Market Cap van het project en van de prijs van de SAND token.

Prijsvoorspelling tot 2030

Inmiddels zien we dat de waarde van The Sandbox redelijk stabiel is gebleven. Dit is goed nieuws, want dat toont aan dat het spel niet zomaar opgepakt wordt en weer wordt vergeten binnen korte tijd.

Spelers blijken het spel en de spelmechanieken erg leuk te vinden en spelen maar al te graag, naast dat ze vele creaties maken en deze delen/verkopen met andere spelers.

Dit sterke fundament zorgt er ook voor dat de verwachtingen enige zekerheid krijgen. Al geven we nooit 100% zekerheid en zeker geen financieel advies.

De verwachtingen over de prijs op dit moment voor de komende tien jaar zijn onder meer dat de huidige stijging door gaat zetten, zeker als de spelersaantallen van The Sandbox alleen maar toe gaan nemen. Een voorspelling voor de lange termijn is riskant vorig jaar hadden we ook niet verwacht dat de koers vandaag zo hoog zou zijn.

The Sandbox nieuws vandaag

Wij houden dagelijks het nieuws over The Sandbox in de gaten. Zodra er ontwikkelingen zijn die de moeite waard zijn om te vermelden dan updaten we deze pagina direct.

Als je ook direct het laatste nieuws van vandaag over SAND wilt volgen dan kun je het Twitter account van The Sandbox volgen.

Verder kun je de bekende analisten volgen die geregeld voorspellingen plaatsen voor de toekomstige koers van The Sandbox.

Blijf wel altijd zelf nadenken want ook SAND laat zich niet voorspellen dus ga niet meteen op iedere prognose af. Doe altijd onderzoek naar de prijs voor je gaat investeren.

De developers van The Sandbox

Dit lijkt nog waarschijnlijker omdat de developers die aan het platform bouwen steeds meer mogelijkheden willen toevoegen en een duidelijke roadmap hebben gemaakt voor de komende jaren.

Ze hebben een sterke visie voor waar het spel uiteindelijk naar toe moet en welke features het allemaal moet gaan hebben om de strijd aan te gaan met andere crypto game projecten die op diverse online exchanges te vinden zijn.

The Sandbox toekomst voorspelling

Doordat The Sandbox al een van de populairste cryptogame projecten is en dit voorlopig lijkt te blijven, is de verwachting dat het deze positie blijft houden in de toekomst. Een stijging van 300% tot 500% is dan ook zeker niet uitgesloten als je kijkt naar de komende 5 à 10 jaren.

Er zijn genoeg experts op het gebied van zowel games als Blockchain-technologie die allemaal verwachten dat beide de komende jaren, net als NFT’s overigens, erg veel terrein gaan winnen. Ook hierdoor raakten we nog enthousiaster over dit project en kunnen we niet wachten om te zien waar het naartoe gaat. Waarschijnlijk naar grote hoogten!

The Sandbox (SAND) kopen

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁