In welke cryptocoins investeren?

In welke cryptocoins kun je het beste investeren?

Nog steeds zijn er ontzettend veel mensen die besluiten om te beginnen met het investeren in cryptocoins. Dat is ook niet zo gek aangezien je er nog steeds behoorlijk wat geld mee kunt verdienen.

👉 Maar in welke coins kun je dan het beste investeren? Wanneer je op internet zoekt, kom je tal van lijstjes tegen met tips voor cryptomunten waar je het beste in kunt investeren. Veel van deze lijstjes hebben wel overeenkomsten.

Ontdek welke crypto X100 kunnen gaan! | Geef mij toegang tot de Crypto Parels!

Als al deze lijstjes met elkaar vergeleken worden, blijven er dus enkele coins over die vrijwel overal genoemd worden en die dus schijnbaar volgens de meeste experts de moeite waard zijn om in te investeren. Op deze pagina kun je ook de live koers van de cryptocoins in de gaten houden zodat je een beter beeld krijgt van de desbetreffende cryptomunt.

✅ Welke crypto kopen? Wij hebben een Top 10 van veelbelovende cryptomunten voor 2021 voor je samengesteld. Welke cryptocurrency flink gaat stijgen in 2021 dat is niet te bepalen maar deze munten zijn allen interessant.

Cryptomunten Top 10 (2021)

Het jaar 2020 was voor de cryptocurrency een goed jaar en dit is dan ook een van de weinige dingen wat goed was het afgelopen jaar. Als we naar de trends voor 2021 kijken dan lijkt dit jaar voor de cryptovaluta nog beter te gaan worden. Bekijk de live crypto koers die we ook in deze lijst hebben geplaatst.

Gratis Crypto Training volgen?

Leer alles over de bitcoin, blockchain en altcoins

Onder andere door de succesverhalen van de nummer 1 crypto, de Bitcoin zal de run op cryptocurrency verder gaan toenemen. De Bitcoin koers verwachting is namelijk hoopvol.

✅ De top 10 beste cryptomunten voor 2021 is samengesteld met voorspellingen van bekende analisten en bieden dus geen garantie.

Welke crypto kopen?

Welke crypto kopen in 2021? Welke cryptocurrency gaat stijgen? Vragen waar we geen antwoord op hebben wel weten we dat er enkele veelbelovende cryptomunten zijn die je zeker in de gaten moet houden. Bekijk de Top 10 interressante cryptocurrencies van 2021.

#1. Bitcoin (BTC)

Bitcoin kan simpelweg niet ontbreken in dit rijtje. Het blijft de meest bekende coin en vertegenwoordigt ook de meeste waarde. De verwachting van de meeste experts is dan ook dat Bitcoin de grootste zal blijven en wellicht nog ontzettend hard kan stijgen.

Bitcoin heeft zichzelf namelijk inmiddels stevig gepositioneerd. Zo kopen veel mensen andere coins niet via hun bankrekening, maar met Bitcoins. Gegarandeerd één van de beste investeringen.

De Bitcoin op nummer 1 ja het was niet verrassend dat deze crypto ook onze lijst zou aanvoeren. De kranten en de grote beleggings-blogs staan er vol mee, de hoge Bitcoin koers.

Dat de Bitcoin een interessante munt blijft om in te investeren mag duidelijk zijn maar de Bitcoin zal alleen nog maar interessanter gaan worden. Zo zal de schaalbaarheid van deze crypto worden verhoogd en zullen de transacties in de toekomst sneller uitgevoerd worden.

In 2020 is er schaarste gecreëerd door halving toe te passen en met de huidige koers zien we dat de Bitcoin ook in 2021 mooie sprongen gaat maken. Als we de analisten (Will Woo en PlanB)  mogen geloven dan zal de koers boven de $100.000 uitgaan komen.

👉 De Bitcoin blijft een stabiele munt waar je zeker voor de lange termijn in kunt investeren.

Als je de Bitcoin nog niet in je portfolio hebt staan dan is het zeker nog niet te laat om in deze coin te investeren. De grens is namelijk nog lang niet bereikt.

Dé Manier Om Succesvol Te Investeren In Crypto

Cryptocommunity
  • De 5 simpele stappen om bitcoin te kopen ook al heb je hier nog géén ervaring mee.
  • Hoe jij een perfect gebalanceerd crypto portfolio samenstelt.
  • Hoe jij de juiste coins selecteert én koopt!
  • Hoe jij met slechts 10 minuten per dag je crypto-kennis kan verrijken om succes te behalen.

Kijk nu de GRATIS ONLINE CRYPTO TRAINING

#2. Ethereum (ETH)

Ethereum staat op nummer 2 in deze crypto top 10, maar dit is eigenlijk een beetje onwaardig. Het blijft namelijk een goede munt om in te investeren ook in 2021. En laten we eerlijk zijn de markt voor cryptomunten is tegenwoordig zo groot een tweede plaats geeft natuurlijk wel aan wat deze cryptomunt in zich heeft. De koers van Ethereum laat al geruime tijd een stijging zien.

Ethereum was de eerste die kwam met de smart contracts en de eerste waarmee je jouw eigen token kon creëren op de blockchain. In december 2020 is aan de eerste fase begonnen van Ethereum 2.0. De overige fases zullen in de komende jaren worden uitgerold.

Ethereum is een munt die net als de Bitcoin niet mag ontbreken in jouw crypto portfolio.

Bitvavo

Crypto kopen? Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.
 

Account aanmaken

#3. Chainlink (Link)

Op nummer 3 in onze crypto Top 10 voor 2021 staat de Chainlink. Deze munt is lang niet zo spraakmakend als de Bitcoin en Ethereum maar dit is zeker een cryptocoin die je in de gaten moet blijven houden.

Als we terug kijken naar de koers van de Chainlink dan zien we dat deze vanaf 2019 van ongeveer 25 cent is gestegen naar 1,50 in 2020. Als we kijken naar de huidige koers dan staat deze inmiddels op 16 euro!

Inmiddels is er veel vertrouwen in deze crypto en ook voor 2021 is er geen reden om dit vertrouwen in de Chainlink op te zeggen. Gezien de koersstijging is het zeker aan te raden om de munt in je portfolio te hebben.

#4. Binance Coin (BNB)

Als je eens een uitstap wilt maken naar een geheel andere cryptomunt dan is de Binance Coin de aangewezen crypto om in te investeren. En als we de analisten mogen geloven is dit een zeer interessante crypto om in te investeren in 2021.

De Binance Coin is gekoppeld aan de gelijknamige cryptocurrency exchange Binance waardoor de crypto traders met deze munt hun transactiekosten betalen.

Zodra er meer handel op de Binance plaatsvind zal de koers van de munt verder stijgen. Met de verwachte run op cryptocurrency in 2021 is het aannemelijk dat de koers van de Binance Coin verder gaat stijgen.

#5. Litecoin (LTC)

Litecoin (LTC) was in 2011 nog een van de alternatieven voor de Bitcoin en ontwikkeld door Charlie lee, een ex-medewerker van Google. De Litecoin was goedkoper en sneller dan zijn grotere broer de Bitcoin. Door deze kenmerken zou de Litecoin de Bitcoin moeten aanvullen.

Dat de Litecoin een topper is dat blijkt wel dat deze munt ieder jaar terug komt in de crypto Top 10 dus ook in de Top 10 voor 2021.

Nadat in 2019 halving heeft plaats gevonden is de koers van deze cryptocoin aanzienlijk gestegen. Litecoin kopen is ook voor 2021 een aanrader en een munt om goed in de gaten te houden.

#6. Tezos (XTZ)

Tezos is van een kleine coin inmiddels uitgegroeid tot een steeds grotere en gaat de concurrentie met Ethereum niet uit de weg. Tezos wil de eerste “zichzelf wijzigende cryptocurrency” worden. Op een eigen blockchain is het de bedoeling om een nieuwe digitale gemeenschap op te richten.

We kunnen wel zeggen dat Tezos een vreemde eend in de bijt is en dat maakt deze crypto ook weer interessant. De eigen te ontwikkelen blockchain zou beter moeten werken dan die van de Bitcoin en Ethereum dit geeft dan ook meteen aan hoe hoog de lat is gelegd.

Voor de groene investeerders heeft de Tezos ook goed nieuws. Het energieverbruik van cryptocurrencies blijft een groot issue, bij Tezos doen ze er alles aan om dit issue zo veel mogelijk te beperken.

De voorspellingen voor Tezos zien er gunstig uit. Voor 2021 zal de koers variëren tussen de $2,54 en de $3,01 maar als er verder gekeken wordt naar 2025 dan zou deze munt wel eens de grens van de $10 door kunnen gaan. Uiteraard zijn dit voorspellingen en is het geen wetenschap waar je direct van uit moet gaan.

Mochten de voorspellingen uit komen dat is Tezos een goede investering voor 2021.

#7. Monero (XMR)

Monero is een privacycoin en kwam op 18 april 2014 op de markt en werd bekend door dat anonimiteit werd aangeboden. Het is dan ook een munt die 100% privacy kan garanderen. De munt heeft altijd een sterke positie gehad in de cryptomarkt en dit is mede te danken dat zowel de kopers als verkopers volledig anoniem kunnen handelen met de Monero.

Met Monero ben je je eigen privacy bank waardoor je alles zelf beheerd.

#8. Cardano (ADA)

Cardano wordt geleid door de voormalige CEO van Ethereum en is gestart in 2015. In september van 2017 werd de eerste laag uitgebracht. Inmiddels is het een van de grootste crypto-projecten en staat het standaard in de top 30 grootste crypto’s. Cardano gaat de concurrentie aan met Ethereum die nu nog het grootste smart contract platform is.

Tip: voor je gaat beleggen als beginnend belegger in crypto doe je er goed aan een online crypto cursus te gaan volgen.

Cardano is nog steeds sterk in ontwikkeling, in 2020 werd de Shelley-upgrade uitgevoerd. Ook zal er binnenkort staking worden toegevoegd en de smart contracts zullen binnenkort hun intrede doen. Hoewel deze crypto op nummer 8 staat in de top 10 is het ook voor 2021 een zeer interressante cryptocoin.

Cardano is bij uitstek een munt waarin je nu nog kunt instappen omdat de koers nog vrij laag staat. Met alle ontwikkelingen die op stapel staan kan je er vanuit gaan dat de koers een mooie stijging gaat maken. Cardano kopen kan dus een goede investering zijn.

#9. Tron (TRX)

Tronix of TRX is opgericht door Justin Sun in september 2017. Deze crypto heeft het ambitieuze doel om het internet te decentraliseren. Het doel van Tron is om een platform te bieden voor het wereldwijd delen van gratis, digitale content via de blockchain.

In 2020 steeg de koers met 57 procent en voor dit jaar verwacht men deze lijn door te trekken. Tron heeft een grote schare fans maar ook veel tegenstanders. Het zijn de tegenstanders die de munt vaak als scam betitelen. Het is wat ons betreft wel een cryptomunt met een groter risico.

#10. Ripple (XRP)

Ripple is een fantastische coin om in te investeren. Dat heeft meerdere redenen. Allereerst komt dat doordat Ripple een specifiek doel heeft. Deze coin richt zich namelijk op de financiële markt. Er zijn inmiddels al meerdere banken en andere financiële instanties die Ripple ondersteunen.

Ripple wil de brug tussen cryptomunten en fysieke munten worden. Daardoor heeft de coin in tegenstelling tot de meeste andere digitale coins wél een centrale organisatie. Een ander voordeel is dat de Ripple nog relatief weinig waard is waardoor je er flink veel kunt aanschaffen voor een laag bedrag. De verwachtingen voor Ripple zijn in ieder geval hooggespannen.

Start direct met de Crypto Masterclass

Conclusie: Cryptovaluta Top 10

Dit is de cryptovaluta Top 10 voor 2021 en wij hopen het antwoord op de vraag “In welke cryptocoins investeren?” te hebben beantwoord. Er staan nieuwe cryptomunten tussen maar ook de bekende digitale munten staan inclusief de huidige koers weer in de cryptovaluta Top 10. Welke cryptocurrency gaat stijgen dat is niet te voorspellen maar je hebt nu genoeg veelbelovende crypto om in 2021 in de gaten te houden.

Tip: Als je meer interessante cryptomunten wil ontdekken lees dan ook het Crypto Portfolio review.

2021 een goed cryptocurrency jaar
Dat 2021 een goed jaar voor de cryptocurrency gaat worden daar zijn de meeste analisten het over eens. Dit heb je ook kunnen zien in de crypto koers welke we bij elke munt hebben geplaatst. In welke crypto jij zou moeten investeren dat is helemaal aan jou. De tekst hierboven is geen financieel advies en wij raden dan ook aan om zelf je eigen keuzes te maken.

Als je als startende belegger wilt investeren in crypto dan is het verstandig om eerst een crypto cursus te volgen. Je beperkt zo het risico en leert om winstgevend te beleggen. Meld je eerst aan voor een gratis webinar over crypto.

In 10 stappen succesvol beleggen
in 10 stappen succesvol beleggen Wij jij In 10 stappen succesvol beleggen? Download het GRATIS E-book en doe je voordeel met de 10 stappen om een succesvolle belegger te worden.

Het boek is geschikt voor iedereen die:
✅ Een passief inkomen wil verdienen
✅ Wil leren beleggen
✅ Duidelijk uitgelegd wil krijgen hoe te handelen in aandelen en opties

Download direct

Lees ook:

Plaats een reactie