VeChain koers

De actuele VeChain (VET) koers (2024)

Hieronder zie je de actuele VeChain (VET) koers in euro’s. Je kunt in de grafiek de tijdframes instellen waardoor je precies kan zien hoe de koers zich de afgelopen periode beweegt. Door je muis op de blauwe tijdlijn te zetten zie je de VET koers van de desbetreffende periode. Het is ook mogelijk om VeChain te kopen.

Door op de blauwe knop te klikken kan je VeChain kopen en betalen met iDeal bij Bitvavo.

Realtime VeChain koers (juni 18, 2024)

VeChain koers verwachting 2024 & 2025

VeChain behoort tot de cryptocurrencies die flink groeien. Er wordt hard gewerkt om de geplande ontwikkelingen van de munt op korte termijn te realiseren. Er wordt gewerkt aan meer parnerships waardoor meer mensen gebruik kunnen maken van deze veelbelovende cryptomunt. Dit zal de prijs van VeChain positief beïnvloeden.

Ondanks de positieve berichten is een prognose voor VeChain erg lastig te maken. Wel spreken de analisten van een prijsstijging op korte termijn van 100% tot 300%.

De VeChain verwachtingen zijn hooggespannen.

VeChain koers 2025

Als we naar de prognose voor 2025 kijken dan ziet dit er erg goed uit voor deze munt. VeChain zou zomaar X10 kunnen gaan in de aankomende 4 jaar. Dit blijven natuurlijk voorspellingen, maar we houden de koers nauwlettend in de gaten.