VeChain koers verwachting 2024 en 2025-2030

Wat is VeChain en wat is de VeChain VET koers verwachting?

Wat is de VeChain koers verwachting voor de toekomst? Het project VeChain groeit in populariteit en dat is niet voor niets. VeChain is inmiddels uitgegroeid tot een publiek platform.

Dit maakt het project zeer interessant om te volgen. Het is ook mogelijk om deze munt te kopen, zodat je kunt profiteren van de goede resultaten van VeChain.

Vechain

VeChain kopen in 3 stappen

1 – Kies een Broker (Bitvavo)
2 – Stort geld vanaf je betaalrekening
3 – Koop VeChain
Direct VeChain kopen

Wat gaat de koers van VeChain naar verwachting doen in de toekomst tot 2025 – 2030 en hoe gunstig is het om te gaan investeren in VeChain? Hier lees je alles over de VeChain prijsverwachting en is het nog makkelijker om een keuze te maken voor een investering.

Voor je iets kunt zeggen over de prognose is het balangrijk om zelf een technische analyse te maken en daarin de ontwikkelingen van de crypto te bestuderen.

Inhoud

Wat is VeChain?

VeChain is een blockchain project dat in 2015 werd opgericht en in handen is van Sunny Lu, een IT-manager en voormalig CIO van Louis Vuitton China. VeChain, ook wel VET genoemd, is gemaakt om de traditionele supply chain modellen op te schudden.

Het idee achter VeChain is het vergroten van de efficiëntie, transparantie en traceerbaarheid van toeleveringsketens, terwijl de kosten verlaagd worden en er meer controle is voor de individuele gebruikers. Bij VeChain wordt gebruik gemaakt van transparante technologie zonder beheer: dit zorgt voor meer veiligheid, efficiëntie en gemak.

De technologie van VeChain maakt het voor bedrijven en consumenten mogelijk om de levensloop van een product te volgen: de levensloop wordt op de VeChain blockchain vastgelegd. Het product wordt gelabeld met een NFC-chip: deze kun je met je smartphone scannen.

VeChain koers

Een app laat dan zien welke stappen jouw product heeft doorlopen: van grondstof tot eindproduct. Voorheen was VeChain zeer succesvol in de logistiek: nu heeft het zich ook beschikbaar gesteld voor bedrijven in alle andere industrieën. Ze werken onder andere samen met grote namen als Walmart China, H&M en BMW.

Voor een supermarktketen als Walmart kan VeChain de voedselveiligheid en traceerbaarheid van producten verbeteren, maar er zijn ook al ziekenhuizen waar VeChain wordt gebruikt om testresultaten op te slaan die ervoor zorgen dat patiënten in bezit zijn van hun eigen medische gegevens.

VeChain is een van de oudste supply chain platforms die wordt aangedreven door een blockchain. Vandaag de dag is VeChain ook nog zeer succesvol en blijft dit product alleen maar groeien. Dit biedt veel mogelijkheden wanneer je graag in VeChain wilt investeren.

Hoe werkt VeChain

VeChain is ontworpen om de blockchain technologie massaal te integreren in bedrijven. Het project ontwikkelt elementen die het gebruik van bedrijfstechnologieën makkelijker maken, namelijk het overbrengen van de waarde. Het betalingsmodel maakt het mogelijk voor een gebruiker om transacties te verrichten.

Dit is met iedere valuta mogelijk: wel is het nodig om een sponsoraccount aan te sluiten. De valuta wordt vanaf het account van de gebruiker automatisch naar het account van de sponsor geconverteerd en overgeboekt.

Dit is vooral handig wanneer er sprake is van meerdere betrokken partijen. Als een van de betrokken partijen niet met cryptocurrencies wil werken, is het alsnog mogelijk. De gebruiker heeft alleen een private en publieke sleutel nodig om het platform te gebruiken. Het biedt daarnaast ook de mogelijkheid om via een sponsoraccount contracten met applicaties uit te voeren.

VeChain (VET) en VeThor (VTHO)

VeChain heeft twee tokens: VeChain (VET) en VeThor (VTHO): deze twee tokens vormen een uniek aanbod voor een platform: dit aanbod is ontworpen om zo overbelasting van het netwerk en fluctuaties in kosten te voorkomen.

VET wordt gebruikt voor transacties en VTHO biedt de betalingen van kosten aan: dit is als het ware een gasttoken. VET heeft een vaste voorraad van 86.712.634,466 tokens. VTHO wordt gegenereerd op basis van het bezit van VET.

Waar koop je VeChain Thor?

VeChain koop je bij verschillende exchange platforms. Onder andere bij namen als Binance, Bitvavo, Litebit en Kraken kun je terecht om VeChain te kopen. Het is belangrijk om de verschillende opties met elkaar te vergelijken, zodat je zeker weet dat je een goede keuze maakt.

Wij raden Bitvavo aan omdat deze exchange wordt gereguleerd door de overheid en je er de laagste transactiekosten betaald. Als je meer wilt weten over deze exchange lees dan de Bitvavo review.

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁

Het verschil zit hem vaak tussen het gebruik van de app, transactiekosten, de mogelijkheden en de prijzen van cryptocurrency.

Exchanges hanteren vaak verschillende prijzen voor het kopen en verkopen van cryptocurrency. Dit komt omdat exchanges de prijs bepalen op basis van de vraag en aanbod op het platform. Een stijging van vraag of aanbod heeft invloed op de markt, maar je kunt ook per exchange verschillen zien.

Koers VeChain

Wat is op dit moment de koers van VeChain? Dit is goed om te weten voordat je besluit deze munten te gaan kopen. Bij een broker is het heel goed mogelijk om meteen te zien wat de koers is van een cryptocurrency als VeChain. Via onderstaande grafiek is de actuele koers van VeChain te zien (in euro) en je kunt meteen VET kopen en betalen met iDeal.

Een koers schommelt altijd en blijft nooit lang hetzelfde. Op dit moment is VeChain terug te vinden in de top 25 van cryptocurrencies. Ook stijgt de marktwaarde van VeChain zeer hard, inmiddels heeft het een waarde van 5 miljard dollar bereikt. De VeChain verwachting is wel dat het in de toekomst zal gaan groeien, hoewel je dit nooit met 100% zekerheid kunt zeggen.

Aan de hand van technische analyses is het redelijk goed mogelijk een beeld te krijgen van wat VeChain gaat doen in de toekomst.

Factoren die de koers beïnvloeden

Er zijn meerdere factoren die een rol spelen in de verandering van de VeChain koers. Het is gebleken dat VeChain zeer goed vaart bij de samenwerkingen met andere bedrijven. De koers van VeChain groeide met 37% toen ze aankondigde samen te gaan werken met Walmart China.

Een andere factor die de koers van VeChain bepaalt is de verandering van vraag en aanbod. Je kunt als VeChain-houder transacties maken met de VET token of deze token vasthouden. Het is hiermee mogelijk THOR tokens te verdienen, waardoor je de vraag en aanbod van VeChain weer beïnvloedt.

Prognose voor de komende jaren (2024, 2025 en 2030)

Wat is de VeChain koers verwachting voor de komende jaren? Lees hier onder wat de prognose voor de lange termijn is.

VeChain koers verwachting 2025

Natuurlijk wil je weten wat VeChain gaat doen dit jaar en of het een goed moment is om in te stappen. Je weet nooit zeker wat de koers gaat doen, omdat er altijd sprake is van veranderingen. Het is daarom altijd belangrijk om goed onderzoek te doen voordat je besluit VeChain te kopen.

De verwachting is dat VeChain aan het einde van 2025 een waarde van 0,0,25347 euro zal kunnen bereiken. Er zijn meerdere analisten die een rooskleurige toekomst voorspellen voor VeChain: het wordt gezien als een cryptocurrency met een goed rendement.

VeChain verwachting 1 euro

We lezen de laatste tijd dat de verwachting is dat Vechain op korte termijn naar de 1 euro zou gaan. Zelf geloof ik niet dat dit op korte termijn al gaat gebeuren. 

VeChain verwachting 2024, 2025, 2026, 2027, 2028, 2029 en 2030

Wat staat er in de verre toekomst te wachten wanneer je nu gaat investeren in VeChain? De toekomst is lastig te voorspellen, maar aan de hand van berekeningen is het mogelijk een goed beeld te krijgen van hoe VeChain er over 5 jaar voor staat.

De verwachting voor de toekomst is dan ook dat VeChain zal gaan blijven groeien. VeChain zal het jaar 2025 naar verluidt gaan afsluiten met een prijs van 0,08 euro, een flinke groei ten opzichte van 2024.

Analisten van onder andere WalletInvestor verwachten een nog grotere groei van VeChain in 2025, namelijk een prijs van 0,12 euro. Zaken die de koers in het verleden hebben beïnvloed, zoals samenwerkingen met Walmart China, kunnen ook in de toekomst een rol gaan spelen.

Wanneer VeChain meer samenwerkingen sluit, heeft dit mogelijk positieve gevolgen voor de koers. Het vastzetten van VET tokens, zoals eerder beschreven, is dan ook goed voor de koers, omdat het beschikbare aanbod daalt. Blijft de vraag gelijk, dan zal de prijs stijgen.

Een interessante ontwikkeling voor VeChain, en ook voor jou wanneer je besluit om VeChain te gaan kopen.

De resultaten van VeChain zijn nu al indrukwekkend te noemen. Grote namen zijn geïnteresseerd in dit project en de technologie die erachter zit. Het project geeft niet alleen aandacht aan het verbeteren van de blockchain, maar ook aan het ontwikkelen van sensoren en chips die nodig zijn voor het uitvoeren van taken

jaar juni december
2023
€ 0,03
€ 0,04
2024
€ 0,04
€ 0,05
2025
€ 0,06
€ 0,08
2026
€ 0,09
€ 0,10
2027
€ 0,14
€ 0,18
2028
€ 0,21
€ 0,23
2029
€ 0,28
€ 0,31
2030
€ 0,37
€ 0,41

Globale maar interessante Vechain voorspellingen

De voorspellingen zijn grotendeels globaal, maar geven wel een indruk van wat de te verwachten VeChain koers gaat zijn. Met de toegenomen aandacht en bekendheid voor dit project, de goede resultaten en samenwerkingen van het bedrijf zijn analisten het er over eens: VeChain gaat groeien in de komende jaren.

Niet alleen de koers, maar ook de marktwaarde. Een hogere marktwaarde is ook weer gunstig voor de koers van VeChain. Omdat VeChain nog heel wat toekomstperspectief heeft, zijn de prijsvoorspellingen veelbelovend.

Starten met kopen: hoe werkt dat?

Voordat je VeChain gaat kopen is het belangrijk om te weten hoe je hiermee aan de slag moet gaan. In de eerste plaats is het slim om wat informatie te verzamelen over VeChain en de huidige koers: dat lees je op deze pagina. Daarna is het belangrijk om een goede broker te kiezen waar je jouw aankoop kan gaan doen.

Welke stappen moet je ondernemen om VeChain te kopen? Dat lees je hier:

 • Broker kiezen: zoek een aanbieder van cryptocurrency waar je VeChain kunt kopen. Hiervoor heb je verschillende opties, zoals Libertex, Binance of Bitvavo. Zoals aangegeven is het belangrijk om je mogelijkheden te vergelijken, zodat je zeker weet dat je de beste keuze maakt.
 • Geld storten: zodra je een account hebt aangemaakt bij een broker is de volgende stap het storten van geld op je rekening. Je kunt daarna meteen starten met het kopen van VeChain.
 • VeChain kiezen: de meeste brokers hebben een lijst van cryptocurrencies waar je uit kunt kiezen zodat je die kunt kopen. Het enige wat je hoeft te doen is VeChain selecteren en bevestigen.
 • VeChain kopen: kies het aantal munten dat je wilt kopen en rond de transactie af. Je bent meteen eigenaar van jouw VeChain.

Is het gunstig om in VeChain te investeren?

Het is zeker gunstig om te gaan investeren in VeChain. Wanneer je dit koopt en de VET vasthoudt, net als veel anderen, gaat de vraag omhoog en dus ook de prijs, omdat het aanbod hetzelfde blijft. Dit is interessant om als eigenaar van VET tokens in de gaten te houden.

Je bent op deze manier in staat te wachten tot het moment dat de prijs zeer hoog is, waardoor je jouw VeChain met winst kunt verkopen. Online kun je de actuele koers van VeChain zien: houdt het nieuws in de gaten om in te spelen op eventuele dalingen of stijgingen in de koers.

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁

Investeren? Hier moet je op letten

VeChain kopen kan heel gemakkelijk en snel bij verschillende aanbieders. Het is dan ook zo geregeld om een account aan te maken, geld te storten en VeChain te kopen. Toch is het belangrijk om een goed overwogen keuze te maken en om eerst meer te weten over VeChain voordat je besluit dit te kopen.

Bovenstaand heb je al gelezen hoe je aan de slag moet gaan met het kopen van VeChain. Hier lees je de belangrijkste punten waar je op moet letten wanneer je cryptocurrency koopt en verkoopt:

 • Bestudeer je mogelijkheden: zo voorkom je dat je niet goed weet waar je jouw geld precies in investeert;
 • Zorg ervoor dat je alleen geld investeert dat je kunt missen, zodat je altijd nog een voldoende financiële buffer overhoudt;
 • Zorg voor een goed opgezette en veilige wallet waar je jouw crypto opslaat.

Voordelen VeChain

 • Supply Chain Management: VeChain maakt gebruik van blockchain-technologie om transparantie en traceerbaarheid in supply chains te verbeteren. Dit helpt bedrijven om de herkomst en geschiedenis van producten nauwkeurig te volgen, wat belangrijk is voor zaken als voedselveiligheid en fraudepreventie.
 • Samenwerkingen met grote bedrijven: VeChain heeft samengewerkt met verschillende grote bedrijven en organisaties, waaronder PwC, DNV GL en BMW. Deze samenwerkingen hebben het vertrouwen in het project vergroot en kunnen bijdragen aan bredere acceptatie.
 • VeChain Thor: Het platform heeft zijn eigen cryptocurrency genaamd VeChain Thor (VET), die wordt gebruikt voor transacties en slimme contracten. Het stelt gebruikers in staat om beloningen te verdienen door VET te staken, wat een passieve inkomstenbron kan zijn.
 • Toepassingen in verschillende sectoren: Naast supply chain management heeft VeChain toepassingen in sectoren zoals gezondheidszorg, logistiek, en detailhandel. Dit maakt het platform veelzijdig en aantrekkelijk voor verschillende bedrijfstakken.

Nadelen VeChain

 • Concurrentie: VeChain bevindt zich in een competitieve markt met veel andere blockchain-projecten die soortgelijke toepassingen aanbieden. Het is belangrijk om op te merken dat de concurrentie kan leiden tot uitdagingen bij het verwerven van marktaandeel.
 • Prijsvolatiliteit: Zoals de meeste cryptocurrencies is VET onderhevig aan aanzienlijke prijsvolatiliteit. Beleggers moeten zich bewust zijn van de risico’s van schommelende prijzen bij het overwegen van investeringen in VeChain.
 • Regelgeving: De regelgeving met betrekking tot cryptocurrencies en blockchain-technologie varieert sterk van land tot land. Dit kan juridische en operationele uitdagingen opleveren voor VeChain en zijn gebruikers.
 • Technische complexiteit: Het gebruik van blockchain-technologie en slimme contracten kan technisch complex zijn. Bedrijven die VeChain willen implementeren, moeten de benodigde technische expertise hebben of externe hulp inschakelen.

Het is belangrijk om te onthouden dat investeren in cryptocurrencies risicovol kan zijn, en het is verstandig om zorgvuldig onderzoek te doen en professioneel financieel advies in te winnen voordat u beslissingen neemt met betrekking tot uw investeringen.

VeChain verwachting video

Start vandaag met investeren

Steeds meer beleggers ontdekken de voordelen van investeren in cryptocurrency. En doordat een cryptocurrency als VeChain steeds meer aan populariteit wint, is het zeker interessant om je mogelijkheden te bekijken en de keuze te maken hierin te investeren.

Op dit moment staat VeChain er goed voor en ook de toekomst ziet er rooskleurig uit. Het is daardoor zeker een aanrader om je hier nog meer in te verdiepen, zodat je met voldoende voorkennis kunt gaan investeren en jouw VeChain op het juiste moment weer kunt verkopen met winst.

Met crypto kun je veel winst maken, maar het is ook niet onmogelijk om verlies te leiden. Houdt dit altijd in gedachten voordat je begint met investeren in VeChain of een andere cryptocurrency.

Veelgestelde vragen

VeChain heeft zeker potentie zoals je in de tabel op deze pagina kunt zien blijft de koers stijgen, zo is de verwachting.

De VeChain koers voorspellen is lastig, maar bekende analisten zijn het er over eens dat de waarde in 2030 richting de 0,41 zal gaan.

Hoe hoog kan de Vechain VET koers gaan?

Een koers voorspelling maken voor Vechain is lastig. De vooraanstaande analisten zijn het er wel overeens dat Vechain een mooie toekomst tegemoet gaat. Een echte prognose maken doen ze niet maar de Vechain verwachtingen zijn positief.

VeChain kopen of niet?

Wij zullen geen financieel advies geven, maar zelf heb ik Vechain wel in mijn portfolio. Gezien de toekomstige samenwerkingen is de prognose dat Vechain flink in waarde gaat stijgen.

De Vechain verwachting is positief vanwege de nieuwe features die het team de komende jaren wil uitrollen.

Als je wilt investeren in VeChain dan is het verstandig om dit voor de lange termijn te doen. Periodiek een vast bedrag investeren in VeChain kan in de toekomst een mooi rendement opleveren is de verwachting.

Bitvavo

Maak direct gebruik van de Bitvavo welkomstbonus waarmee je voor €1000,- gratis kunt handelen.