Klik hier voor 50% korting op onze online cursus

In welke cryptocoins investeren?

Leren beleggen

In welke cryptocoins investeren?

In welke cryptocoins kun je het beste investeren?

Nog steeds zijn er ontzettend veel mensen die besluiten om te beginnen met het investeren in cryptocoins. Dat is ook niet zo gek aangezien je er nog steeds behoorlijk wat geld mee kunt verdienen. Maar in welke coins kun je dan het beste investeren? Wanneer je op internet zoekt, kom je tal van lijstjes tegen met tips voor coins waar je het beste in kunt investeren. Veel van deze lijstjes hebben wel overeenkomsten. Als al deze lijstjes met elkaar vergeleken worden, blijven er dus enkele coins over die vrijwel overal genoemd worden en die dus schijnbaar volgens de meeste experts de moeite waard zijn om in te investeren. We zochten dat voor je uit en komen daardoor tot een top vier van coins in willekeurige volgorde. Met deze coins maak je heel veel kans op winst!

Ripple

Ripple is een fantastische coin om in te investeren. Dat heeft meerdere reden. Allereerst komt dat doordat Ripple een specifiek doel heeft. Deze coin richt zich namelijk op de financiële markt. Er zijn inmiddels al meerdere banken en andere financiële instanties die Ripple ondersteunen. Ripple wil de brug tussen cryptomunten en fysieke munten worden. Daardoor heeft de coin in tegenstelling tot de meeste andere digitale coins wél een centrale organisatie. Een ander voordeel is dat de Ripple nog relatief weinig waard is waardoor je er flink veel kunt aanschaffen voor een laag bedrag. De verwachtingen voor Ripple zijn in ieder geval hooggespannen.

Leer nu beleggen

Dash

Dash is in vrijwel ieder lijstje met veelbelovende digitale coins te vinden. Dat heeft onder andere te maken met het feit dat deze cryptocoin ontzettend goed ontwikkeld is en van vrijwel dezelfde technologie als Bitcoin gebruik maakt. Het grote verschil is echter dat Dash als hoofddoel heeft om transacties zo snel mogelijk te laten verlopen. Daar komt nog eens bij dat 10% van de transaction fee gebruikt wordt om Dash nóg verder te ontwikkelen, waardoor het toekomstbeeld erg positief is. Vrijwillige donaties zijn bij deze coin dus overbodig.

Tip: voor je gaat beleggen als beginnend belegger doe je er goed aan een online beleggings cursus te gaan volgen.

Bitcoin

Bitcoin kan simpelweg niet ontbreken in dit rijtje. Het blijft de meest bekende coin en vertegenwoordigt ook de meeste waarde. De verwachting van de meeste experts is dan ook dat Bitcoin de grootste zal blijven. en wellicht nog ontzettend hard kan stijgen. Bitcoin heeft zichzelf namelijk inmiddels stevig gepositioneerd. Zo kopen veel mensen andere coins niet via hun bankrekening maar met Bitcoins. Gegarandeerd één van de beste investeringen.

IOTA

Deze kende je misschien nog niet maar is ook een hele interessante coin om in te investeren. IOTA is speciaal ontwikkeld voor microtransacties. Daar is ook een effectief protocol voor gemaakt om alle transacties zonder problemen te kunnen voltooien. Dat kan in de toekomst heel belangrijk worden aangezien andere coins teveel waard kunnen worden voor microtransacties. Bovendien biedt de technologie ook tal van mogelijkheden zoals een spaarsysteem bij aankopen of automatische bestellingen.

Geen reactie's

Geef een reactie