Ravencoin koers verwachting

Wat is Ravencoin en wat is de koers verwachting?

Wat is de verwachting voor Ravencoin? Als de koers in 2022 zo volatiel blijft als het afgelopen jaar dan kunnen we nog wat verwachten van deze coin.

Ravencoin is een opmerkelijke munt die je zeker in de gaten moet houden als je investeert in cryptomunten.

Het investeren in cryptomunten is de laatste jaren ontzettend populair. Bitcoin en de vele altcoins zijn bij veel investeerders in bezit. Een digitale munt als Ravencoin is niet direct de populairste altcoin, maar zeker een interessante munt.

Heb jij Ravencoin al in je wallet staan of ben je van plan deze te gaan kopen? Lees dan vooral verder om te weten wat de Ravencoin koers verwachting voor de korte en lange termijn is. Kortom wat is de toekomst van deze cryptomunt?

Wat is Ravencoin?

Ravencoin verwachtingRavencoin (RVN) staat bekend als een van de wat meer onbekende altcoins. Het is nog geen megatopper die een market cap heeft van honderden miljarden zoals Ethereum, Cardano of EOS.

Maar inmiddels is deze fork op Bitcoin al langere tijd niet meer weg te denken uit de top 100 altcoins.
Doordat het een fork is (een soort kopie) op Bitcoin lijkt deze altcoin qua specificaties ook op de bekendste cryptocurrency die er is.

Zo zijn er 21 miljoen tokens in omloop om te verhandelen, net als bij Bitcoin. De RVN coin lijkt tevens qua use case en achterliggende software ook op Bitcoin.

Je kan als gebruiker van deze coin digitale activa maken en dit distribueren. Het verschil zit hem in dat Ravencoin als een van de weinige crypto’s specifiek dit doel heeft.

Ravencoin kan gebruikt worden, mede doordat het een erg divers project is, voor allerlei soorten doeleinden. Het heeft een zekere waarde, waardoor het eigenlijk voor ieder denkbaar project wel te gebruiken is.

Van bedrijfsaandelen tot het gebruik in videogames of om andere digitale eigendommen te verhandelen.

Bij al dit soort zaken kan Ravencoin en de token RVN ingezet worden.
Wat nog twee laatste opvallende voordelen zijn van deze alternatieve coin zijn allereerst de transactiesnelheid, die 10 maal lager ligt als die op het Bitcoin-netwerk.

En als tweede dat vele bekende namen zoals Patrick Byrne de altcoin en het achterliggende project met passie ondersteunen. Het is overigens een open source project, dus een vast team aan softwaremakers is niet te vinden bij Ravencoin.

Ravencoin kopen in 3 stappen

1 – Kies een Broker (Bitvavo)
2 – Stort geld vanaf je betaalrekening
3 – Koop Ravencoin
Direct Ravencoin kopen

Actuele Ravencoin koers

Als je wilt investeren in Ravencoin dan wil je natuurlijk de koers verwachting voor de korte en lange termijn weten. Hieronder zie je de actuele Ravencoin koers en tevens kun je de koers van de afgelopen week, maand en het jaar bekijken.

Ravencoin kopen via iDeal

Als je Ravencoin wilt kopen dan kan dit bij Bitvavo en betalen via iDeal. Bitvavo is de goedkoopste crypto broker en voor veel munten kan je ook gebruik maken van Bitvavo staking. Helaas kan je Ravencoin niet staken, maar enkele andere cryptomunten hebben deze mogelijkheid wel.

Als je meer wilt weten over deze crypto broker lees dan ook de Bitvavo review.

Koers Ravencoin RVN

Als we naar het huidige jaar kijken zien we dat Ravencoin een aantal maal sterk gestegen en opnieuw gedaald is in de prijs. Het heeft inmiddels wel de totale market cap van 1 miljard dollar bereikt.

Coins met een relatief grote Market Cap, zoals Raven Coin, zullen minder snel omvallen dan de altcoins die maar enkele miljoenen waard zijn. Veel investeerders hebben er dan namelijk al geld in gestopt en stappen, naar alle waarschijnlijkheid, niet ineens allemaal eruit.

Er wordt druk gehandeld in deze RVN coin, waarvan er ongeveer 9 miljard stuks in omloop zijn tegenwoordig. In de toekomst worden er steeds meer vrijgegeven natuurlijk. Je kan de coin verhandelen op de bekendere crypto exchanges zoals Binance, Bitvavo of Coinbase.

Wil je juist snel kunnen inspelen op de koersen van altcoins, dan is het altijd handig om de juiste exchange uit te kiezen zodat, als eenmaal een sterke stijging gezien wordt, je in kan stappen en de RVN coin ook weer snel kan verkopen. Dat laatste natuurlijk enkel als de RVN coin sterk in waarde daalt.

Daarom raden we enkel de meest betrouwbare exchanges aan om crypto zoals Ravencoin te verhandelen of te kopen.

Ravencoin Fundamentals

Bij Ravencoin behoort een explosieve stijging ofwel een daling van de waarde nog steeds tot de mogelijkheden, zoals dit meestal kan gebeuren bij altcoins met een toch nog relatief lage Market Cap.

Om hierop in te spelen is het bijhouden van het nieuws en jezelf goed inlezen over de specs van de coin erg belangrijk.

Doordat je namelijk goed weet wat de RVN coin wel en niet kan en wat er allemaal mogelijk is met de RVN coin qua gebruik nu en in de toekomst, kan je beter inspelen op de koers.

Leer dus vooral veel meer over de munt en stap pas in op het moment dat volgens jou het beste is. Als je vertrouwen hebt in het project, dan heb je automatisch ook meer vertrouwen in je eigen belegging en raak je minder snel in paniek bij een crash.

Ravencoin kopen

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁

Ravencoin nieuws van vandaag

Om winstgevend te kunnen handelen in Ravencoin is het belangrijk om het nieuws van vandaag te lezen. Volg daarvoor de bekende crypto nieuws websites en de Twitter accounts van bekende analisten en het officiële Ravencoin Twitter account. Je zult zien dat er dagelijks een prognose over de prijs van Ravencoin wordt uitgesproken, maar doe altijd zelf goed onderzoek.

Prognose voor de komende jaren

Wat is de Ravencoin koers verwachting voor de komende jaren? Lees hier onder wat de prognose voor de lange termijn is.

Koers verwachting Ravencoin 2022 – 2025

Ondanks dat er geen vast team dagelijks loopt te sleutelen aan de achterliggende software die hoort bij deze altcoin wordt er wel degelijk veel van verwacht.

Vandaar ook dat vele beleggers in de crypto space kiezen voor deze altcoin. Een altcoin die momenteel nog erg laag staat in de ranglijst van crypto’s en daarom wel eens explosief in waarde zou kunnen stijgen in de toekomst.

Vaak genoeg is het zo dat wanneer Bitcoin in waarde daalt of juist stijgt, altcoins zoals Ravencoin, meegaan met die trend. Dit patroon zagen we ook zeker bij de prijsactie van Ravencoin. Die steeg sterk en daalde toen de prijs van Bitcoin dat ook deed. Bijvoorbeeld in het jaar 2020.

Ravencoin is echter nog steeds van de partij en blijft al met al een stijgende lijn aanhouden.
Zonder enige twijfel voorspellen waar de koers van bijvoorbeeld deze altcoin precies gaat eindigen op de korte termijn is helaas niet mogelijk.

Wel wordt er veel verwacht en de coin wordt steeds vaker gebruikt. Ons advies luidt dus ook om het project en de makers goed in de gaten te houden en natuurlijk ook het social media account van de RVN coin.

Op het account worden regelmatig ontwikkelingen gepost en veel beleggers springen dan juist in de RVN coin en kopen het. Pas wel op voor een eventuele dump hierna.

Als we een prijs moeten noemen dan is €0,50 een reële waarde van de RVN coin aan het einde van 2023.

Ravencoin koers

Technische analyse van de koers

Veel crypto experts in de industrie buigen zich dagelijks over de koers van Bitcoin, maar ook over koersen van de diverse altcoins, zoals Ravencoin natuurlijk. Sommige zijn erg enthousiast, vooral wanneer ze kijken naar de prijshistorie en hier technische analyses op loslaten.

Je ziet bijvoorbeeld dat de piekprijs van Ravencoin een stuk hoger ligt dan de prijs op dit moment. Hierdoor is zeker dus nog groei mogelijk, want de prijs van de RVN coin heeft eerder veel hoger gestaan. Wanneer de sprint omhoog echter ingezet wordt ligt aan vele factoren en is lastig te voorspellen.

Vooral op de wat langere termijn. Bijkomend zijn bijvoorbeeld factoren als het gebruik van de RVN coin en updates van de software van invloed.

Enkele andere investeerders zijn juist weer sceptisch over of Ravencoin wederom gaat toenemen in waarde en of het ooit naar de eerdere hoogte terug gaat keren. Ook zij durven echter toch niet op basis van enkel een technische analyse vast te stellen wat de prijs precies gaat doen van deze RVN coin.

Trading Beast of Wallet Investor zijn bijvoorbeeld een tweetal crypto beleggers die sceptisch zijn over de prijs en zeggen dat die sterk gaat dalen, puur gebaseerd op technische analyse. Wij hebben echter zat vertrouwen in het project en geloven in een goede toekomst ervan!

Ravencoin verwachting in de toekomst (2030)

Zoals je hebt kunnen lezen is het maken van een prognose voor de Ravencoin prijs een onmogelijke taak. Bij een herhaling van het fractale patroon kan de prijs van deze asset voor verrassingen gaan zorgen.

De prijsdoelen zullen keer 5 kunnen gaan mits er nog belangrijke partnerships worden aangegaan. Uiteraard zullen de ontwikkelingen voor deze asset in het huidige tempo door moeten gaan.

De toekomst voor deze cryptomunt ziet er rooskleurig uit en dat biedt perspectief. Als we kijken naar de voorspellingen van de bekende analisten voor de lange termijn tot 2030 dan zien we een enorme prijsstijging.

Het investeren in Ravencoin is gezien de toekomst verwachting zeker geen onverstandige optie.

Dit is geen financieel advies en je zult altijd zelf onderzoek moeten doen voor je gaat investeren in Ravencoin. Investeer ook alleen met geld wat je kunt missen want al is de Ravencoin koers verwachting nog zo positief er kan altijd iets onverwachts aankomen waardoor de koers daalt.

Ravencoin kopen

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁