Crypto Portfolio Review van Patrick Suiker en Derek Westra
2024

Ontdek welke cryptomunten X100 kunnen gaan!

Patrick Suiker en Derek Westra zijn de enthousiaste mannen achter ‘Crypto Portfolio’. Beide mannen kwamen in contact met cryptogeld in 2013 en begonnen daarna hun inzicht te delen op de populaire cryptosite AllesOverCrypto.

👉 Op een gegeven moment besloten ze hun kennis over crypto te delen door middel van de Crypto Masterclass en het Crypto Portfolio. Is het nuttig voor investeerders? Het antwoord daarop lees je in deze review.

Inhoud toon

Waar kijken we naar in deze review?

Crypto Portfolio ReviewDe interesse in blockchain neemt steeds meer toe. Dit is positief nieuws voor investeerders, maar tegelijkertijd kan de complexiteit van de techniek overweldigend zijn voor nieuwe investeerders.

Een cursus of training over crypto volgen raden we zeker aan. Maar het moet wel aan allerlei eisen voldoen. Het is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Wanneer wij een recensie schrijven over een crypto training of cursus kijken we onder andere naar het volgende:

 • Is de inhoud van de training begrijpelijk?
 • Begrijpen de makers van de training of cursus hun doelgroep?
 • Is de cursus of training overzichtelijk ingedeeld?
 • Is er sprake van een duidelijk stappenplan?
 • Welke extra’s biedt deze training?
 • Wat zijn de ervaringen van eerdere deelnemers?
 • Is deze training het geld waard?
 • Wat houdt het Crypto Portfolio in?

Dankzij het Crypto Portfolio zet je gemakkelijker en zelfverzekerder jouw eerste stappen in de cryptowereld. Bovendien leer je precies welke cryptocurrencies in de toekomst wel eens tien, twintig of misschien wel honderd keer zoveel waard kunnen worden. Suiker en Westra noemen dit ook wel ‘cryptopareltjes’.

Ik wil direct de Crypto Parels ontdekken!

Levenslang updates op crypto gebied

De zogeheten ‘cryptopareltjes’ zijn ontdekt door ervaren crypto investeerders die er veel winst mee hebben gemaakt. Besef echter wel dat de koersen van Bitcoin en andere cryptomunten onvoorspelbaar zijn. De crypto markt is jong en erg volatiel, dus voldoende risicobeheer kan nooit kwaad.

✅ Het Crypto Portfolio geeft je levenslang updates en helpt je graag op weg bij jouw crypto avontuur.

Munten met veel potentie staan centraal

Wij zijn positief gestemd over de toekomst van cryptocurrencies. Het Crypto Portfolio sluit daar zeker bij aan. Het laat alle munten met veel potentie uitgebreid aan de orde komen. Natuurlijk is er nooit honderd procent zekerheid met een financiële investering.

Deze review is dan ook geen investeringsadvies. Het betreft puur onze eigen ervaring met de training. Doe ermee wat je wil!

Derek Westra Patrick Suiker

Is het Crypto Portfolio betrouwbaar?

Patrick Suiker en Derek Westra hebben veel kennis opgedaan over crypto en willen dit graag delen met een breed publiek. Alles wat ze te weten zijn gekomen over crypto sinds 2013 delen ze in het Crypto Portfolio.

Natuurlijk wil je graag weten of het betrouwbaar is. Daar kunnen wij gelukkig bevestigend op antwoorden. Het is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en bovendien zijn Suiker en Westra actief voor de populaire cryptocurrency site AllesoverCrypto.nl.

Wat is het doel van het Crypto Portfolio?

Een van de voordelen van het Crypto Portfolio is dat het duidelijk en overzichtelijk is. Je krijgt alle informatie om succesvol te beginnen in de wereld van het digitale geld. Bovendien geven Patrick Suiker en Derek Westra een uitgebreide gratis online Bitcoin training met allerlei nuttige details.

Een kennismaking met de dynamische cryptowereld

Hun hoofddoel van het Crypto Portfolio is een beeld geven van wat volgens Suiker en Westra op dit moment de cryptomunten zijn met een mogelijk fantastische toekomst. Dus wanneer je net begint met investeren is deze cursus een uitstekend begin om vertrouwd te raken met de dynamische cryptowereld.

Ieder jaar een nieuwe update

Bovendien ontvang je elk jaar een nieuwe variant van het Crypto Portfolio. Elk jaar leer je dus weer bij. De crypto industrie verandert immers razendsnel, dus het is belangrijk om alle ontwikkelingen bij te benen. Wij vinden dit zeker een positief aspect van het Crypto Portfolio.

Direct Crypto Parels bekijken

Voor wie is het Crypto Portfolio geschikt?

Deze cursus is geschikt voor personen die nog niet veel weten over cryptocurrencies. Misschien behoor jij ook wel tot deze groep. In dat geval raden we het Crypto Portfolio zeker aan. Je ontvangt uiterst nauwkeurige beschrijvingen van tien munten die volgens Suiker en Westra veel groeipotentie hebben.

✅ Ook leer je onder andere hoe de cryptomunten precies werken en welk nut ze hebben. Deze cursus neemt je dus heel wat werk uit handen door informatie te bieden die je anders zeker zelf moet opzoeken.

Is de inhoud van deze training nuttig?

Zowel Patrick Suiker als Derek Westra zijn zeer enthousiast over cryptocurrencies en dat is goed te merken. Ze delen hun kennis en enthousiasme graag met jou in het Crypto Portfolio en de Crypto Masterclass. Hoewel beide heren geen financieel experts zijn in klassieke zin, zijn ze zeer deskundig en bieden ze nuttige informatie.

Investeren in crypto: hoog rendement, hoog risico

Wie zich verdiept in het Crypto Portfolio ontdekt dat Suiker en Westra weten waar ze over praten. Ze houden zich al bezig met crypto sinds 2013 en weten er meer van dan gemiddeld. Ze beseffen ook dat het investeren in digitale munten een zeker risico met zich meebrengt.

Denk bijvoorbeeld aan hacks of verlies van geld door een verkeerde investering. Dit gegeven benadrukken ze zeker in het Crypto Portfolio. Investeer alleen geld dat je in het meest ongunstige geval kunt verliezen. Investeren in crypto betekent een mogelijk hoog rendement, tegen een hoog risico.

Uit welke onderdelen bestaat het Crypto Portfolio?

Crypto parelsHet Crypto Portfolio concentreert zich op de nu nog niet munten die veel potentie hebben. Enkele daarvan hebben al een waardestijging doorgemaakt. Desondanks is er nog veel ruimte voor groei. De cursus bestaat uit twee onderdelen en bevat onder andere een video als extra.

Uitgebreid onderzoek naar cryptomunten

Een van de hoofdkenmerken is het profiel met maar liefst veertig vooraanstaande cryptocurrencies. Deze 40 cryptomunten werden gekozen op basis van een uitgebreid onderzoek, uitgebreide evaluatie en met behulp van de kennis van crypto experts.  Suiker en Westra hebben enkele munten uitgelicht die het beste zijn.

Training bestaat uit verschillende onderdelen

Elke cryptomunt heeft zijn eigen verhaal en is de moeite waard. Op het moment dat er nieuwe of betere munten gevonden worden volgt er een update. Je hoeft dus nooit waardevolle informatie te missen. Het profiel is bovendien in verschillende onderdelen verdeeld.

Zo vertellen Suiker en Westra in de inleiding waarom ze voor deze ‘crypto parels’ gekozen hebben en wat ze ermee willen bereiken.

Hoe zijn de cryptomunten uitgekozen?

Er is een hele standaard procedure aan de keuze vooraf gegaan. De heren vertellen uitgebreid hoe ze uiteindelijk voor 10 veelbelovende cryptomunten hebben gekozen.

Hoe houd je jouw cryptomunten veilig?

Tevens komen veiligheid en zekerheid aan bod. Er komt heel wat bij kijken wanneer je jouw cryptocurrencies bewaart. Maar gelukkig is er het Crypto Portfolio en de derde fase waarin je precies leert hoe je jouw digitale munten op een veilige manier bewaart.

Vind dé crypto parel met een beetje hulp

Ben je niet zo technisch? Maak je geen zorgen. Per munt wordt zeker besproken hoe je het kunt kopen. Oftewel: wacht niet langer en ga actief op zoek naar de munt die misschien wel 10 of 100x kan gaan. Wie weet vind jij wel de ‘crypto parel’. Het Crypto Portfolio is zeker een goede eerste stap in de richting!

Extra informatie in de vorm van een PDF

Ook krijg je tijdens deze cursus een duidelijke samenvatting van de tien crypto parels met korte details voor elk ervan. Bovendien volgt er extra informatie in de vorm van een PDF met de voor- en nadelen per cryptomunt.

Meerdere pagina’s

Uiteraard word je niet in het diepe gestort. De PDF heeft in totaal 22 webpagina’s met handige tips om cryptocurrencies te kopen, zodat je precies weet waar en hoe je aan de veelbelovende munten komt.

Hoe koop je crypto?

Dit is een belangrijk onderdeel van de cursus, vooral voor nieuwe investeerders die nog niet weten hoe ze crypto moeten kopen. Elk detail wordt uitgebreid beschreven en maakt het verkrijgen van crypto voortaan veel begrijpelijker.

Waar kun je handelen in cryptomunten?

Tevens komt aan de orde op welke exchanges de crypto momenteel verhandeld kan worden. Hoe hoog is de handelshoeveelheid en staat de munt al op grote crypto exchanges, zoals Binance en Coinbase?

Deze vragen komen ook aan de orde

Bij het kopen van een cryptomunt zijn er verschillende factoren waar je op moet letten. Deze training maakt dat zeker duidelijk. Stel jezelf de volgende vragen voordat je een investering doet:

 • Welk team zit er achter de cryptomunt?
 • Hoeveel van het crypto aanbod hebben de makers zelf in handen?
 • Heeft de cryptomunt inherente waarde?
 • Wat is de totale marktkapitalisatie?
 • Hoe populair is de cryptomunt?
 • Welke positie heeft de cryptomunt op Coinmarketcap?
 • Hoeveel concurrentie heeft deze cryptomunt?

Crypto Portfolio

Concurrentie

Nog even over het aspect concurrentie. Dit is gezond en evenwichtig, maar het kan ook ongunstig uitpakken. Als startup de Bitcoin aanpakken lukt haast niet. Desondanks kan het kopen van kleinere cryptomunten gunstig uitpakken.

Als de training Crypto Portfolio iets duidelijk maakt, dan is dat het wel. Kleinere cryptomunten hebben nog veel ruimte om te groeien qua populariteit en waarde. Wel is het belangrijk om uitgebreid onderzoek te doen.

Stel bijvoorbeeld deze vragen op het gebied van concurrentie:

 • Zijn er belangrijke concurrenten?
 • Hoeveel concurrenten zijn er?
 • Hoe groot is de populariteit van concurrenten?
 • Wat maakt deze cryptomunt anders dan concurrenten?
 • Is er sprake van een whitepaper die de doelstellingen en het toekomstige pad van de digitale munt duidelijk in kaart brengt?

De toekomst van een cryptomunt en de roadmap

Feit is dat veel cryptomunten veel beloven, maar nog weinig waarmaken. In het bovenstaande rijtje noemden we al eerder de whitepaper. Daarin wordt vaak het plan van de digitale munt in kaart gebracht. Dit staat in het Engels bekend als de ‘roadmap’. Maar het plan moet natuurlijk wel te realiseren zijn.

We raden zeker aan om op dat gebied advies te vragen aan Suiker en Westra. En doe ook zelf onderzoek voordat je een kleine munt kiest. Heeft de munt bijvoorbeeld al een functie en welke updates staan er binnenkort op het programma? Door deze vragen te stellen krijg je een beter beeld van de toekomst van een cryptomunt.

Verdiep je in de marketing achter de cryptomunt en stel deze vragen

Een cryptomunt kan een enorme stijging krijgen als hij sterk gehypet wordt. Ook dit komt in de training aan de orde. Er wordt gekeken naar het aantal personen dat in de reclame- en marketinggroep zit en hoeveel financieel experts bij het crypto project en/of de cryptomunt betrokken zijn.

Er komen verschillende vragen aan de orde die duidelijkheid moeten scheppen:

 • Hoeveel marketing deskundigen maken deel uit van de groep?
 • Hoeveel ervaring hebben de marketingdeskundigen?
 • Op welke manieren wordt er reclame gemaakt?
 • Welk verhaal brengt de cryptomunt op de markt?
 • Wat is het budget voor reclame en marketing?
 • Hoe groot is de aanhang van de cryptomunt op social media?
JA, geef mij toegang tot de Crypto Parels!

Slotwoord

Tenslotte eindigt de training met een samenvatting. Wat zijn de tien cryptoparels en waar moet je ook alweer op letten? We vinden het wel zo handig dat in het slotwoord alles nog een keer aan de orde komt.

Welke extra’s biedt deze training?

Deze training biedt een mooie extra in de vorm van bonus videoclips. Het Crypto Portfolio bevat namelijk drie videoclips die bespreken hoe en waar je precies cryptomunten kunt kopen. Het voordeel van een videoclip in vergelijking met een PDF is dat je beeld te zien krijgt. Veel investeerders vinden dit fijner dan het lezen van een uitgebreid artikel.

Gedetailleerd

Deze videoclips verduidelijken elk klein onderdeel gedetailleerd, zodat je beter het grote geheel kunt herkennen en er ook naar kunt handelen.

Samenvatting: Wat krijg je tijdens deze training?

Kort samengevat krijgen deelnemers aan het Crypto Portfolio het volgende:

 • 1 – Het Crypto Portfolio, bestaande uit meer dan 40 ‘crypto parels’
 • 2 – Instructies om crypto te kopen
 • 3 – 3 video’s met een uitgebreide uitleg over het kopen van cryptocurrencies

Wat zijn de ervaringen met het Crypto Portfolio?

Het Crypto Portfolio is nog relatief nieuw. Zodoende zijn er nog vrij weinig ervaringen van deelnemers. Toch is het zeker de moeite waard om reviews te lezen. Op die manier krijg je een beter beeld van de training en weet je een beetje wat je kunt verwachten.

Over het algemeen zijn eerdere deelnemers erg positief. Ze vinden dat de informatie boeiend is en goed wordt uitgelegd. Het is dan ook zeker aan te raden voor beginners die zo min mogelijk fouten willen maken op de cryptomarkt.

Crypto portfolio ervaringen

Is jouw investering het geld waard?

Het Crypto Portfolio wordt door meerdere deelnemers erg professioneel genoemd. De zogeheten ‘Return on Investment’ is wat dat betreft uitstekend. Bovendien kun je na elk onderdeel een test afleggen om je kennis te testen, zo weet een deelnemer te melden. De praktische informatie is uitstekend en als er toch vragen zijn staat het team achter het Crypto Portfolio voor je klaar.

Training zorgt voor overzicht

De cryptomarkt telt duizenden munten. We kunnen ons voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Want waar moet je beginnen? Het Crypto Portfolio is wat dat betreft de perfecte oplossing. Suiker en Westra zijn echte experts en weten waar ze het over hebben. De kans dat ze jou de verkeerde munten adviseren is dan ook vrij klein.

Zo boek je succes op de cryptomarkt

De crypto industrie biedt jou als investeerder ontzettend veel kansen. Tegelijkertijd moet je er op voorbereid zijn dat de koersen soms flink kunnen dalen. Probeer daar zoveel mogelijk op te anticiperen. Blijf altijd kalm, laat je niet meeslepen door een groep investeerders en gebruik eventueel technische hulpmiddelen als je dat fijn vindt.

Wat kost het Crypto Portfolio?

Al eerder brachten Suiker en Westra de succesvolle Crypto Masterclass uit. Die kost 997 euro. Een flinke smak geld, maar aan de andere kant haal je door de uitgebreide informatie vaak een mooi rendement. Heb je een lager budget? Dan is het Crypto Portfolio zeker aan te raden, aangezien je er maar 97 euro aan kwijt bent.

Vinden wij deze training het geld waard?

Of je 97 euro de moeite waard vindt is natuurlijk aan jezelf. Dit is puur persoonlijk. Wij vinden het in elk geval een fijn bedrag om te leren hoe je online geld verdient met cryptocurrencies. En pas je de kennis uit deze training goed toe, dan verdien je die 97 euro misschien wel binnen een dag terug.

Geld-terug-garantie

✅ Voldoet het Crypto Portfolio toch niet aan je verwachtingen? Dan kun je gebruik maken van de 14 dagen geld-terug garantie.

Crypto Portfolio op social media

Het Crypto Portfolio maakt de cryptocurrency wereld toegankelijker dan ooit. Wel zo fijn voor beginnende investeerders die niet weten waar ze moeten beginnen. Ook fijn is dat je dankzij deze training andere investeerders leert kennen.

Het heeft namelijk een Facebook pagina met veel volgers. Bovendien kun je via social media altijd vragen stellen aan Westra en Suiker.

Conclusie: Is het Crypto Portfolio de moeite waard?

We kunnen concluderen dat het Crypto Portfolio uitstekend in elkaar zit. Het is goed te merken dat Suiker en Westra veel tijd hebben gestoken in hun training, ondanks het feit dat ze geen financiële experts zijn. Hun enthousiasme, focus en kennis maakt veel goed.

De heren zijn er lang mee bezig geweest, en dat is goed te merken. Hopelijk brengt deze training jou succes op de groeiende cryptomarkt. Met deze training maak je in elk geval een goede start!

JA, geef mij toegang tot de Crypto Parels!