Hoe werkt Crypto500?

Hoe werkt Crypto500?

Wanneer je geld wil gaan investeren in cryptocoins kun je dat eigenlijk op verschillende manieren doen. Sommige mensen zien het als een investering op de lange termijn en kopen voor een bepaald bedrag aan coins om dat vervolgens rustig te laten staan.

Anderen zijn voortdurend bezig met handelen door te kopen en te verkopen. Daarvoor kun je onder andere terecht op Crypto500. Dit is de perfecte plaats om te handelen in je coins. Maar hoe werkt Crypto500 dan precies? Het wordt hieronder verder uitgelegd in drie stappen.

1: Registreren

Voordat je überhaupt kunt beginnen, dien je jezelf bij Crypto500 te registreren. Dat doe je overigens gratis en binnen enkele minuten. Je vult de gevraagde gegevens in. Let erop dat dit correct gebeurt. Anders kan dat later voor problemen zorgen.

Na registratie krijg je een email met inloggegevens. Niet ontvangen? Kijk dan eens in de spamfolder! Zodra je op de website bent, kun je rechts bovenin het scherm op de groene ‘registreren’ knop klikken. Zodra je geregistreerd hebt, kom je direct terecht op de pagina waar je geld kunt storten.

Demo account
Wil je liever eerst met een demo account kijken of het iets voor je is? Dan kun je deze stap heel simpel en snel overslaan door rechts boven in het scherm op ‘naar platform’ te klikken. Zodra je genoeg gezien hebt en je demo account wil omzetten naar een account met echt geld, hoef je alleen maar een storting doen. Daarna wordt je account automatisch omgezet.

2: Geld storten

Om te kunnen handelen moet je natuurlijk wel een beginkapitaal hebben. Je kunt simpelweg niet met niets beginnen. Daarvoor kun je geld storten bij Crypto500. Gelukkig zijn er meerdere betaalmethodes beschikbaar zodat er altijd wel eentje tussen zit die jij kunt gebruiken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een Credit Card, iDeal, Bancontact of een normaal overschrijving via de bank.

Met het geld dat je op je account stort, kun je direct gaan handelen in cryptomunten. Er zijn op Crypto500 namelijk tal van cryptomunten beschikbaar waaronder toppers als Ethereum en Bitcoin. Geld dat je op je account hebt staan kun je op ieder willekeurig moment weer opnemen. Over het algemeen zal dat binnen 24 uur alweer op je bankrekening staan.

Tip: leer eerst beleggen voordat je geld investeert, in 6 weken kun je met de beleggings cursus de kneepjes van het vak leren en een hoop teleurstellingen voorkomen.

3: Je eerste cryptocoins kopen

Zodra je geld hebt gestort bij Crypto500 kun je direct beginnen met het kopen van je eerste coins. Crypto500 biedt een zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk platform dat niet veel uitleg behoeft. Je kunt direct aan de slag gaan en de coins van je keuze aanschaffen. Met slechts drie klikken op je muis ben je al de eigenaar van jouw favoriete coins. Het is overigens verstandig om jezelf eerst wat te verdiepen in de verschillende coins voordat je direct enkele uitkiest om te kopen.

Het is namelijk niet verstandig om zonder dat je jezelf verdiept ineens coins te kopen. Het risico op verlies is dan een stuk groter dan wanneer je jezelf wel eerst inleest. Bovendien wil je natuurlijk ook weten hoe de markt van de cryptocoins precies werkt en op welke manier je het meest kans maakt op een leuk winstbedrag.