NFT Cursus review Moosty (Maarten Oostland)

Is de Moosty NFT cursus van Maarten Oostland zijn geld waard?

NFT’s worden steeds populairder. Inmiddels worden sommige NFT’s al voor tonnen verhandeld. Het is dus een interessante business, waar je interessante aankopen kunt doen en zelf bijvoorbeeld kunst kunt verkopen.

Daarmee is dan weer veel geld te verdienen. Met NFT koppel je eigenaarschap aan digitale objecten. Waarom is dat zo interessant, en hoe kun je er zelf profijt uit halen? Laten we eens kijken in deze review naar de NFT cursus van Maarten Oostland – Moosty.

Wat is een NFT?

Een NFT is een Non-Fungible Token: een niet inwisselbaar en onvervangbaar digitaal eigendomscertificaat. Dit certificaat is digitaal te maken en te koppelen aan een object, zoals een afbeelding.

Je registreert in de Blockchain dat je de eigenaar bent. De registratie is gekoppeld aan je digitale crypto wallet.

In deze digitale portemonnee zit een digitale sleutel, die hoort bij de NFT. Daarmee kun je bewijzen dat jij de rechtmatige eigenaar bent van de NFT. Andere gebruikers kunnen ook zien dat jij de eigenaar bent.

Vergelijk het met een glazen kluis: iedereen kan zien wat erin zit, maar alleen jij hebt de sleutel om eruit te halen wat erin zit. Omdat jij de sleutel hebt, ben jij de eigenaar. Iedereen weet ook wie de eigenaar van die kluis is.

NFT cursus

Hoe verdien je geld met NFT’s?

Je kunt op twee manieren geld verdienen met NFT’s: allereerst kun je een NFT aanschaffen op een marketplace of een NFT kopen bij de lancering van een nieuw project.

Wanneer je een aankoop doet bij een nieuw project, heet dat ‘minten’. Wanneer je de eigenaar bent, kun je op een gegeven moment besluiten de NFT door te verkopen. Zo verdien je geld aan de NFT.

Wie artistiek is aangelegd, kan zelf ook een NFT maken. Een beetje creatieveling maakt bijvoorbeeld een afbeelding, een video, een kunstwerk of iets anders. In de App Store en Play Store vind je zelfs apps waarmee je een eigen NFT kunt designen.

Daardoor is het verkopen van NFT’s voor iedereen toegankelijk geworden. Verder op in deze review lees je hoe je dit in de NFT cursus van Moosty gaat leren.

Wat is Moosty?

Nu je weet wat Non-Fungible Tokens zijn en hoe je er geld mee kunt verdienen, wil je misschien leren hoe je de theorie omzet naar de praktijk. Daarvoor is een NFT cursus gemaakt.

De Moosty Academy heeft een cursus waarbij je vooral leert om onderzoek te doen naar NFT-projecten.

Welke projecten zijn interessant en welke kun je beter links laten liggen? Is een investering de moeite waard?

Natuurlijk kauwt Moosty je het antwoord niet voor, maar je leert wel hoe je zelf een analyse kunt maken om te bepalen of je wilt investeren in een NFT.

De cursus is aan veranderingen onderhevig. Dat komt doordat de NFT-markt zelf ook zeker niet stilstaat. Daardoor is het interessant om de NFT cursus te blijven volgen.

Moosty NFT cursus

Wie is Maarten Oostland?

Maarten Oostland is de bedenker van de Moosty Academy. De naam ‘Moosty’ stamt van zijn bijnaam, in de tijd dat hij bij Google werkte. Zijn collega’s noemden hem zo. Je spreekt Moosty uit als ‘Mo’s tea’, en niet als ‘Moestie’.

Met zijn achtergrond bij Google wil Maarten Oostland meer mensen kennis laten maken met nieuwe technologie en trends. Daartoe heeft hij onder meer een nieuwsbrief opgezet.

De NFT-cursus heeft tot doel dat de cursist leert hoe NFT’s werken, waarom het zo populair is, hoe je NFT’s koopt en verkoopt en hoe je ze zelf kunt maken.

Misschien ken je Maarten al van zijn platform Crypto Community. Voordat hij dit platform begon, was hij al druk bezig met ondernemen. Hij heeft tal van bedrijven uitgerold, waaronder een middel om te stoppen met roken en een marketingtool voor webshops.

Wat we zien aan de manier waarop Maarten Oostland zich presenteert, is dat hij een authentieke stijl heeft. De presentatie is voor iedereen te begrijpen en hij is niet overdreven enthousiast over NFT’s.

In plaats daarvan helpt hij om realistische verwachtingen te scheppen. Er is inderdaad veel geld te verdienen met NFT’s, maar daarvoor spreekt Maarten Oostland je wel aan op je geduld.

Maarten Oostland

Waarom deze NFT cursus van Moosty volgen?

Het is altijd een goed idee je eerst te verdiepen in een onderwerp, voordat je besluit te investeren. Er gaat veel geld om in de crypto- en NFT-business.

Helaas zitten er ook veel waardeloze projecten tussen en sommige projecten zijn zelfs als oplichting te bestempelen. Sommige ontwerpers denken alleen aan hun eigen gewin.

Ze creëren een complete hype rond een NFT die eigenlijk niets waard is. Investeren in een project waar geen potentie in zit, is natuurlijk erg jammer.

Een NFT cursus kan je helpen om inzicht te krijgen in de NFT-wereld. Zeker als je nog nooit bezig bent geweest met crypto of non-fungible tokens, is het verstandig advies aan te nemen van mensen die zich daar al een tijdje mee bezig hebben gehouden.

In de persoon van Maarten Oostland vinden we iemand die zijn sporen wel heeft verdiend. Bovendien heeft Oostland veel tijd gestoken in het uitleggen van onderzoeksmethoden. Met deze methoden kun je je voordeel doen.

Daarmee bespaar je ook tijd; de juiste informatie wordt je direct aangeboden, dus een lange zoektocht is niet nodig.

Direct beginnen met de Moosty NFT cursus? Via deze link kan je direct aan de slag! 

Moosty NFT cursus

Modules NFT cursus Moosty

De NFT cursus van Moosty bestaat uit verschillende onderdelen. Je merkt bij deze cursus duidelijk dat dit een cursus is voor mensen die nog helemaal niets weten van NFT’s.

Een echte introductiecursus dus. Maar ook als je al iets van NFT’s weet, kan deze cursus handig zijn. Er zitten handige tips in die je research kunnen verbeteren. Dit zijn de onderdelen van de cursus:

Module 1: Vooraf

In de eerste module maak je voor het eerst kennis met NFT’s en met Maarten Oostland. Je krijgt een korte introductie over de cursus, zodat je weet wat er besproken wordt en op welke manier dat zal gaan.

Je leert in deze cursus NFT’s kopen en verkopen. Maarten heeft ook een eigen methode ontwikkeld, die hij je verderop in de cursus uitlegt. Daarmee leer je hoe je vroegtijdig NFT-projecten kunt ontdekken, voordat iedereen ermee aan de slag gaat. Ook leer je je eigen collectie te maken.

Module 2: Basiskennis

Als je nog helemaal niets van NFT’s weet, is het belangrijk dat je de basiskennis vergaart en de grote lijnen doorhebt. Daarom heeft Moosty een module die ‘Basiskennis’ heet.

Je krijgt een uitleg over wat NFT’s zijn en hoe auteursrechten werken. Er wordt uitgelegd dat de ontwerper van de collectie er geld aan blijft verdienen, ongeacht hoe vaak de NFT verkocht zal worden.

In deze NFT cursus leer je ook meer over de Blockchain en het overdragen van eigenaarschap. Daarnaast krijg je voorbeelden van succesvolle NFT-projecten. Daarbij hoor je duizelingwekkende bedragen, die de zin om te ondernemen in NFT’s aanwakkeren.

Moosty gaat verder in op het kopen van NFT’s op marketplaces. Zo wordt onder meer Opensea besproken: wat kun je daarmee en hoe werkt dat precies? Daarnaast leer je nog wat meer over play to earn games.

We kunnen natuurlijk wel weggeven wat deze games inhouden en hoe je daar aan verdient, maar dat laten we liever aan Moosty over.

Module 3: Voorbereiding

Module 3 van de cursus is de voorbereiding. Er wordt globaal uitgelegd wat er zoal komt kijken bij het kopen en verkopen van NFT’s. Dit legt Maarten Oostland uit aan de hand van een diagram.

Je gaat de stappen dus nog niet meteen uitvoeren. Je krijgt in deze module ook een aantal praktische zaken uitgelegd. Daarmee kun je het kopen en verkopen onder de knie krijgen.

Voordat je aan NFT’s begint, moet je een wallet openen. Metamask is een goed voorbeeld van zo’n wallet. In deze cursus ga je met Metamask aan de slag. Je leert ook hoe je de wallet kunt koppelen aan de grootste NFT-marketplace: OpenSea.

Je krijgt ook uitleg over hoe je geld naar MetaMask stuurt. Daar zijn verschillende manieren voor te bedenken, die in deze cursus helder uitgelegd worden.

Module 4: Onderzoek leren doen

Onderzoek doen is een belangrijk onderdeel van het handelen in NFT’s. Hoe weet je nu of een project interessant is om in te investeren? Welke NFT’s mag je echt niet missen en welke projecten kun je beter links laten liggen?

Moosty heeft hiervoor een eigen checklist samengesteld. Daarop staan punten waar je zeker op moet letten wanneer je producten beoordeelt. Het handige aan de checklist is dat je de punten telkens weer kunt afvinken en je een balkje met de scorebepaling krijgt te zien.

De meest essentiële punten staan op de checklist. Maarten legt je ook uit hoe je een NFT kunt beoordelen op zijn zeldzaamheid of voorkomendheid.

Daarnaast deelt Moosty een paar praktische tools om interessante projecten op te sporen. Dit alles geheel stap voor stap, zodat iedereen kan begrijpen hoe je de data analyseert.

Onderzoek is zo belangrijk omdat er helaas ook in de wereld van NFT’s oplichters actief zijn. Door de stappen te volgen voorkom je dat je wordt opgelicht.

Heb je ergens geen goed gevoel over, koop dan niets. NFT’s kunnen onderling erg verschillen in waarde. Daarom is het zo handig dat je die praktische tools kunt gebruiken om de waarde van een non-fungible token te bepalen.

Want: hoe zeldzamer een NFT is, des te meer geld er aan te verdienen valt als je het doorverkoopt.

Module 5: Je eerste NFT kopen

Heb je de voorbereiding gedaan en snap je in grote lijnen hoe NFT’s werken? Dan is het tijd om echt de handen uit de mouwen te steken en je eerste NFT te gaan kopen. Dit is misschien wel de leukste en meest leerzame module van de cursus.

Hier draait het uiteindelijk om. In de cursus worden twee marketplaces gepresenteerd, waarop je een NFT kunt kopen. Ook volgt er een uitleg over hoe je op de marketplace geschikte NFT’s kunt vinden om te kopen.

Een voordeel van deze module is dat er NFT’s worden gepresenteerd die je met een relatief laag bedrag kunt aanschaffen. Het idee dat je honderden of duizenden euro’s kwijt zal zijn voor eigenaarschap van een digitaal object, is niet terecht. De goedkopere producten kunnen uiteindelijk ook aardig wat geld opleveren.

Houd bij deze module steeds in het achterhoofd waarom je de NFT aanschaft: om het later voor meer geld door te kunnen verkopen.

Kijk dus niet alleen naar wat je mooi vindt, maar wat het goed zal doen op de markt. In sommige gevallen is het verstandig een NFT te HODL’en of te staken. Wat dat precies is, leer je in deze module.

Module 6: NFT verkopen

Je gaat ook leren hoe je een NFT weer verder verkoopt. Het is goed om te weten dat een NFT verkopen niet gratis is. Je moet bepaalde kosten betalen om een transactie te kunnen berekenen en valideren op de Blockchain.

Deze kosten maak je bijvoorbeeld de eerste keer op een grote marketplace. Hoe het verkopen precies in zijn werk gaat, wordt stap voor stap uitgelegd.

Module 7: Zelf een NFT maken

Als je goed hebt opgelet, heb je gelezen dat de ontwerper van een NFT het meeste geld verdient. Daarom is het dus heel aantrekkelijk om het creatieve brein een beetje te prikkelen en eens na te denken over een eigen NFT.

Er zijn allerlei tools en apps om zelf een NFT te maken. In deze NFT cursus leer je hoe je zelf iets ontwerpt en hoe je deze verkoopt op bijvoorbeeld OpenSea.

In deze module worden helder de mogelijkheden uitgelegd. Bij een eigen token zit wel een portie denkwerk. Zonder een goed fundament kun je beter niet zomaar gaan ontwerpen.

Er komen namelijk allerlei randzaken bij kijken: hoe ga je het marketen? Welke sociale media-kanalen ga je gebruiken? Hoe zorg je ervoor dat dit echt van waarde is? Hoe zorg je ervoor dat de community het oppakt? Dat soort zaken worden besproken.

Met een eigen NFT valt best wat geld te verdienen: verkoop je een NFT 100 keer, dan krijg je 100 keer een fee, die je zelf vaststelt.

Een creatieve geest en geld om op te starten is alles wat je nodig hebt om te beginnen met het maken van een eigen NFT.

Wees je er wel van bewust dat aan het creëren van je eigen NFT kosten verbonden zijn. Doe je het goed, dan verdien je de kosten snel terug. Maar het blijft een risico, en van dat risico moet je je altijd bewust zijn.

Module 8: De Moosty NFT methode

Een geheime methode? Dat klinkt altijd interessant. Moosty heeft een eigen methode ontwikkeld om zoveel mogelijk te verdienen en zoveel mogelijk interessante mogelijkheden te vinden.

Dat werkt aan de hand van 10 punten. Deze 10 punten zijn no go’s. Neem ze in je op, en loop de punten af voordat je een aankoop doet.

Maarten Oostland legt uit welke strategie hij toepast bij iedere aankoop, en hoe die aankopen succesvol verlopen. Hier en daar zijn er uitzonderingen, maar uiteindelijk komt het steeds op hetzelfde neer: onderzoek doen.

De hype doorzien. Emoties opzijzetten en zakelijk kijken of een investering de moeite waard zal zijn.

Module 9: Staken

Je kunt NFT’s staken. We noemen het ook wel eens ‘HODL’: Hold On for Dear Life. Als je al eens met crypto’s hebt gewerkt, ken je het fenomeen. Anders is het tijd om er kennis mee te maken.

Bij staking ontvang je altijd beloningen, zoals bijvoorbeeld gratis cryptomunten van de bijbehorende game, of eventuele gratis airdrops met potions of andere elementen. Zegt je dit nu nog absoluut niets? Dan is deze module extra interessant voor jou.

Cursisten kunnen ervoor kiezen om bij bepaalde projecten te staken. Heb je er een goed gevoel bij? Denk je dat de waarde enorm kan stijgen? Misschien heb je bepaalde signalen opgepikt. Daarmee zijn passieve inkomsten te genereren.

Module 10: Afsluiting

Het laatste onderdeel is de afsluiting. Je hebt nu de mogelijkheid om de aanschafwaarde van de cursus terug te verdienen.

Als je de cursus leuk vindt en ook interessant vindt voor anderen, kun je je bij het affiliate marketing-netwerk van Moosty aansluiten. Op die manier kun je gratis de cursus promoten, bijvoorbeeld op een eigen website of op social media.

Moosty NFT cursus

Nu beginnen met Moosty’s NFT Cursus? Bekijk hoe je direct een GRATIS NFT (twv. €150,-) kunt krijgen.

Moosty Community (basis + premium)

Als je de NFT cursus van de Moosty Academy koopt dan krijg je direct toegang tot de community. Er is een gratis en een premium gedeelte, uiteraard krijgt je een upgrade naar het premium gedeelte bij aanschaf van de cursus.

Gratis updates

Als cursist van de Moosty NFT cursus krijg je levenslang toegang tot alle updates die er nog uitgebracht worden.

Op dit moment wordt de cursus wekelijks geupdate. Deze cursus zal dan ook nog veel uitgebreider worden dan dat hij op het moment van schrijven voor deze review is.

Maarten Oostland wil de goede positie die de cursus nu heeft verder uitbouwen en dus zal er alles aan gedaan worden om de cursus actueel te houden.

NFT cursus

Wat krijg je als je de NFT cursus koopt?

Stel dat je deze cursus koopt, waar kun je dan zoal op rekenen? Allereerst natuurlijk de modules die we hierboven hebben beschreven. Maar daarnaast krijg je ook antwoorden op essentiële vragen, zoals: 

 • Wat zijn NFT’s en hoe kun je deze kopen en verkopen?
 • Waar vind je potentiële interessante projecten?
 • Hoe schat je de waarde van een NFT in?
 • Welke projecten zijn succesvol gebleven?

Bij aankoop van de cursus verkrijg je ook toegang tot een exclusieve community, met basis en premium model. Hier kunnen serieuze handelaren informatie met elkaar delen en van elkaar leren. Erg handig als je een mentor zoekt binnen het wereldje, of gewoon op zoek bent naar nuttige informatie.

Voor wie is de NFT cursus van Moosty bedoeld?

Is de NFT cursus van Moosty iets voor jou? Als je graag de NFT-markt op wilt, is dit zeker een geschikte cursus. Het is te begrijpen voor iedereen met een gezonde interesse in cryptografie.

Je begint met deze cursus daadwerkelijk bij de basis en gaat zo steeds verder de diepte in. Leer onder meer onderzoek te doen en projecten te vinden.

Wie al wat ervarener is, heeft ook veel aan deze cursus. Misschien sta je op het punt om je eigen collectie te beginnen en te verkopen, maar weet je nog niet zo goed hoe je dat handen en voeten geeft. Deze cursus biedt je meer inzicht in een plan.

NFT ape

Voordelen Moosty

Ook NFT-experts hebben de cursus van Moosty bekeken, en die zijn zeker positief. Ook voormalige cursisten zijn te spreken over de NFT-cursus van Maarten Oostland. Dit zijn de positieve punten die opvallen:

 • Een duidelijke en praktische uitleg;
 • Veel praktijkvoorbeelden;
 • Makkelijk te volgen doordat het uit uitleggende video’s bestaat;
 • Een exclusieve toegang tot de Moosty Community (basis en premium);
 • Uitleg over strategieën;
 • Meer inzicht in de handel en wandel van NFT’s;

Nadelen Moosty

Aan een NFT-cursus kleven ook nadelen. Dit zijn de meest gehoorde nadelen over de cursus:

 • De cursus wordt nog regelmatig bijgewerkt, waardoor je soms weer teruggaat naar modules, terwijl je misschien had gehoopt om na de cursus alles te weten van NFT’s;
 • De cursus kent een behoorlijk prijskaartje. Niet iedereen zal 247 euro willen betalen voor een online cursus;
NFT cursus Moosty

Wat zijn de Moosty’s NFT cursus ervaringen?

De ervaringen met Moosty zijn over het algemeen goed. We lezen weinig klachten over de cursus en Maarten Oostland heeft natuurlijk wel een behoorlijk technische achtergrond en staat van dienst.

Dit is niet zomaar iemand die een cursus in elkaar heeft gezet om er zelf geld aan te verdienen. Eerlijk is eerlijk: dat soort cursussen zijn er genoeg, en misschien zelfs wel te veel.

Moosty heeft juist een heel heldere aanpak, waar je concreet mee aan de slag kunt. Het zijn duidelijke voorbeelden en de uitleg is vooral heel praktisch.

Een extra voordeel is dat Maarten Oostland een prettige stem heeft om naar te luisteren. Hij praat duidelijk en de bijbehorende beelden verhelderen alles. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe NFT’s werken. Ook neemt hij je bij de hand om een NFT te kopen: hij laat live zien hoe dit verloopt.

Kosten Moosty NFT cursus

Zoals gezegd kost deze cursus van Maarten Oostland 247 euro. Dat is de introductieprijs. Je krijgt hiervoor niet alleen de cursus, maar ook premium toegang tot de bijbehorende community.

Het is een behoorlijk prijskaartje, maar cursisten vinden het de moeite waard. De kennis is namelijk zo goed als onbetaalbaar. Wie naar aanleiding van deze cursus aan de slag gaat, haalt de kosten er wel weer uit door affiliate te worden of door het handelen in NFT’s.

De cursus wordt steeds voorzien van nieuwe updates en video’s. Daarvoor hoef je niets extra te betalen. Maar de cursus wordt daardoor wel uitgebreider en waardevoller.

Is de NFT cursus van Moosty aan te bevelen?

De  NFT cursus is zeker aan te bevelen. Vooral als je helemaal nieuw bent in deze wereld en graag wilt weten waarom er zo’n hype over is.

Je vraagt je misschien af waarom iemand 81 miljoen euro voor een digitaal plaatje wil betalen. En misschien vraag je je ook af hoe jij daar geld aan kunt verdienen. Dat komt duidelijk terug in deze cursus.

Het fijne van deze cursus is ook dat je kunt beginnen wanneer jij wilt. Je ontvangt daarnaast gratis toegang tot nieuwe updates én de besloten Moosty Community.

NFT

Hoe betrouwbaar is de NFT cursus van Moosty?

De NFT cursus van Moosty is betrouwbaar. Maarten Oostland heeft een goede reputatie en je merkt aan de cursus dat hij er verstand van heeft. De ervaringen met de cursus van Moosty zijn dan ook positief.

In het algemeen is het een handige en praktische cursus om snel thuis te raken in de wereld van NFT’s. Of het nu gaat om de basisprincipes of het vinden van interessante projecten: je leert er veel van. Alles komt aan bod in deze NFT cursus.


Je leert hoe je interessante projecten kunt vinden en op waarde kunt inschatten. Natuurlijk willen we allemaal een NFT kopen en deze voor het dubbele verkopen. Met de strategie die Maarten aanbiedt, zit de kans erin dat je dat zal lukken. Het is nog mooier als je het voor een aantal keer de inkoopprijs kunt flippen.

Daarvoor kun je de basiskennis van de cursus gebruiken. Het helpt als je zelf ook ondernemend bent; dan heb je het zakelijk inzicht en kun je de gedachtegangen van de cursusleider gemakkelijker volgen.

Het is goed om te weten dat je zelf aansprakelijk blijft voor schade of verlies. Er worden in de cursus enkele potentiële projecten gepresenteerd, maar daar zit geen succesgarantie bij. Doe dus je eigen research. Het is niet voor niets dat basiskennis, onderzoek doen en voorbereiding zo’n groot onderdeel van de NFT cursus is.

Beste NFT cursus van Nederland?

Maarten Oostland claimt de beste NFT cursus van Nederland te hebben gemaakt. Nadat Maarten de Crypto cursus van Cryptocommunity had ontwikkeld is deze NFT cursus zijn tweede project op dit gebied.

Lees hier de Cryptocommunity review.

Ondanks dat er nog continue nieuwe contant bijkomt, is dit volgens vele cursisten wel al de beste NFT cursus van Nederland. Zoals je ook in deze review heb kunnen lezen ben ikzelf ook erg positief over de nieuwe cursus van Maarten.

Beste NFT cursus

Veelgestelde vragen

Nee, er is geen kortingscode maar de introductieprijs is eenmalig 247 euro en dit is voor zo een complete NFT cursus zeer voordelig.

Ja, je krijgt levenslang toegang en je ontvangt ook alle updates die regelmatig worden toegevoegd.

Nee, de kosten zijn eenmalig en daarna heb je levenslang toegang tot de NFT cursus van Maarten Oostland.

Conclusie Moosty’s NFT Cursus review

Lijkt de NFT cursus van Moosty je wat? Dan heb je misschien nog een paar vragen. Misschien ben je op zoek naar een Moosty NFT cursus kortingscode. Dan moeten we je helaas teleurstellen: deze bestaat niet. In plaats daarvan werkt Moosty met een introductieprijs. Je kunt al vanaf 247 euro beginnen met de cursus.

Daarnaast is het goed om te weten dat je alvast wat geld opzij moet zetten om te kunnen beginnen met NFT’s.

NFT’s kosten echt geld en je moet bereid zijn om een investering te willen doen. Beginners kunnen het best investeren in NFT’s voor lage prijzen, zodat je een beetje doorkrijgt hoe het werkt. Is er dan verlies, dan is de schade niet zo groot. Want ook dat moet je accepteren: je kunt veel geld verdienen, maar ook geld verliezen.

Daarom is het zo belangrijk dat je alleen geld investeert dat je kunt missen. Investeer nooit geld dat je moet gebruiken voor je vaste lasten of voor latere spaardoelen. Al je spaargeld op crypto en NFT’s zetten is simpelweg niet slim. Begin daarom voorzichtig.

De prijs van een NFT ligt vaak hoger dan van een willekeurige cryptomunt, die je soms al voor 5 euro kunt kopen. Houd er rekening mee dat de prijzen van een NFT iets hoger liggen. In de cursus legt Maarten Oostland je ook uit hoe je hele betaalbare NFT’s vindt, om snel te kunnen starten.

Ook goed om te weten: de cursus is voor iedereen beschikbaar. Het werkt met een eenmalige betaling, dus niet met een abonnement.

Het voordeel daarvan is dat je een keer de aanschafprijs betaalt en dan levenslange toegang krijgt, terwijl de cursus nog steeds wordt bijgewerkt. Daardoor vergaar je steeds meer informatie, voor een eenmalige prijs. Dat vinden we een groot pluspunt van deze NFT cursus.

Moosty NFT cursus

Nu beginnen met Moosty’s NFT Cursus? Bekijk hoe je direct een GRATIS NFT (twv. €150,-) kunt krijgen.