Cryptocommunity Review & Ervaringen

Cryptocommunity review. Is deze crypto cursus het geld waard?

Cryptocurrency is een hot item en steeds meer mensen verdiepen zich in deze vorm van investeren. Dat bracht Maarten Oostland, Max Kruisbrink en Abe Dijkstra op het idee om de cryptocommunity op te richten.

👉 Ik ben inmiddels een tijd bezig met de cryptocommunity en het is tijd om mijn ervaringen te delen in deze cryptocommunity review.

Als je gaat beginnen met investeren in crypto dan is het belangrijk om je goed in te lezen of een crypto cursus te volgen. De cryptocommunity kan jou op weg helpen maar lees eerst deze review om te kijken of het echt wel zo goed is als dat wordt gezegd.

Wat is de Cryptocommunity?

De makers zeggen dat cryptocommunity het alles-in-1-platform is voor crypto. Als je ook alles wilt leren over crypto en geïnteresseerd bent in de cryptocommunity dan zou ik eerst de gratis video even bekijken.

Je krijgt dan een indruk van wat je kan verwachten als je de cryptocommunity aanschaft. Misschien voldoet het niet aan je verwachtingen en dan is het zonde om je geld erin te investeren. Tot zover even een tip van mijn kant nu snel verder met de review!

Wat kan je verwachten van de Cryptocommunity?

Zodra je bent ingelogd dan komt er veel nuttige informatie op je af. Alles is netjes geordend zodat het zeker voor beginners eenvoudig is te volgen. Enkele punten die de hoofdrol spelen in deze community zijn:

De Tijdlijn: Op deze tijdlijn zie je al het crypto nieuws voorbij komen waar jij je voordeel mee kunt doen. Handig in één oogopslag altijd het laatste nieuws direct in beeld.

Een forum: Het forum is ingedeeld in meerdere categorieën en hierin kun je meepraten met gelijkgestemden over crypto gerelateerde onderwerpen. Op het forum kan je zelf groepen aanmaken.

De Cursus: Je hebt toegang tot 8 crypto cursussen die jou op een veilige manier kennis laten maken met cryptocurrencies.

✅ Verder krijg je toegang tot exclusieve content als lid van de Cryptocommunity en veel van deze waardevolle content is te downloaden.

Op het platform kun je je eigen profiel aanmaken zodat je interactief mee kunt doen met alles wat erin de community gebeurd.

Dit is ook een van de grote voordelen van de Cryptocommunity, door contact te leggen met medestanders leer je ontzettend veel. Uiteraard zijn ook Maarten Oostland, Max Kruisbrink en Abe Dijkstra actief op het forum. Dus als je vragen hebt dan kan je ook altijd bij een professional terecht.

👉 Wat mij persoonlijk opvalt is dat het er op het forum heel vriendelijk en gemoedelijk aan toegaat.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina toe!

Bekijk eerst de gratis Bitcoin training

Cryptocommunity forum

Het forum is onderverdeeld in 8 categorieën:

 • Nieuwe leden
 • Cryptocurrency
 • Cryptocurrencies mining
 • Leden groepsforums
 • Succeslounge
 • Cursussen
 • Feedback
 • Off-topic

Zodra je de Cryptocommunity besteld dan krijg je toegang tot het forum. Het is aan te raden om geregeld de topics te volgen in dit forum. Je ziet er vragen voorbij komen waar jij ook je voordeel mee kunt doen.

Cryptocommunity cursus

De reden waarom je de crytotocommunity koopt is waarschijnlijk het cursusgedeelte. Je wilt immers leren investeren in cryptocurrency en alles wat daar bij komt kijken.

✨ Je wilt uiteraard antwoorden op vragen als, waar kan ik het beste crypto kopen? Hoe sla ik mijn gekochte crypto veilig op? Welke crypto kan ik het beste kopen?
Deze vragen worden uitgebreid behandeld in het begin van de crypto cursus.

Cryptocommunity review

De cryptocommunity cursus bestaat uit 8 modules. In deze modules zal alles van wat je moet weten over welke crypto nu te kopen.

Cryptocommunity: de downloads

Als je lid bent geworden van de Cryptocommunity dan krijg je ook toegang tot de waardevolle downloads.

Je kunt de onderstaande onderdelen downloaden:

 • De cryptomanual (t.w.v. 97,-)
 • Checklist crypto spotten (t.w.v. 47,-)
 • Quick start manual (t.w.v. 27,-)
 • Free manual (t.w.v. 19,-)
 • Crypto portfolio tracker (t.w.v. 147,-)

✨ De cryptomanual (t.w.v. 97,-)

Dit is zo ongeveer dé handleiding voor het investeren in crypto. De cryptomanual is opgesteld door Abe en Max en dit is een onmisbaar stuk leesvoer wat je gelezen moet hebben voordat je überhaupt een cent in crypto investeert. In dit waardevolle e-book worden de volgende onderdelen besproken:

 • Crypto Exchanges
 • Crypto wallets
 • Online privacy en veiligheid
 • Doe je eigen onderzoek
 • Investeren en handelen
 • Portfolio management

Het e-book is zeer overzichtelijk en voor iedereen die net met cryptomunten begint goed te begrijpen. Het onderdeel over de crypto wallets is er een die je goed moet doorlezen dit kan je namelijk een hoop ellende besparen.

✨ Checklist crypto spotten (t.w.v. 47,-)

Met deze checklist zal je leren hoe jij de minder bekende maar wel erg waardevolle crypto’s zult vinden. Geen succesverhalen over de Bitcoin maar juist de munten die minder ontdekt zijn en die een enorme potentie hebben om veel waard te worden.

✨ Quick start manual (t.w.v. 27,-)

In de Quick start manual ga je lezen over hoe te beginnen en welke crypto tools je daarbij het best kunt gebruiken. Het is een beknopte uitleg waar je zeker je voordeel mee zal doen. Uiteraard zullen de hierin beschreven onderdelen uitvoeriger uitgelegd worden in de cursus.

✨ Free manual (t.w.v. 19,-)

Dit document is goed om mee te beginnen alle beginnersvragen worden erin beantwoord en het is een mooie aanvulling op de Quick start manual.

✨ Crypto portfolio tracker (t.w.v. 147,-)

Dit is echt een onmisbaar stuk software. Je kunt hiermee de waarde van je portfolio bijhouden. Je hoeft alleen via een API key jouw portfolio te koppelen zodat je deze altijd overzichtelijk kunt inzien. Het koppelen van de API key is overigens goed uitgelegd in deze tool en het kost je hooguit 3 minuten van je tijd.

Wie zijn de oprichters van de Cryptocommunity?

De oprichters van de cryptocommunity zijn Max Kruisbrink, Abe Dijkstra en Maarten Oostland.

oprichters cryptocommunity

Wie is Max Kruisbrink?

Max Kruisbrink is sinds 2017 actief in alles wat met cryptocurrency te maken heeft. Door zijn nieuwsgierigheid is Max meer bezig met de FinTech sector, ethische vraagstukken van cryptocurrency en de nieuwe technologie. Hij gaat graag op zoek naar historische verbanden en patronen die tot meer inzicht leiden en verricht periodiek onderzoek naar zowel de cryptocurrency markt als geheel, als specifieke coins.

Wie is Abe Dijkstra?

Abe is na zijn Masterstudie Internationale Economie in 2017 de wereld van de Bitcoin en cryptocurrencies ingedoken. Inmiddels heeft hij zich zo goed ontwikkeld dat de tijd is aangebroken om zijn brede kennis over te brengen op anderen. Met Max en Maarten vond hij twee gelijkgestemden om samen de cryptocommunity op te richten.

Wie is Maarten Oostland?

Maarten staat vooral bekend onder zijn alias: Moosty. Maarten heeft 5 jaar voor Google gewerkt waarna hij de stap maakte om voor zichzelf te beginnen. In 2013 spendeerde hij zijn eerste 100 euro in crypto, hij kocht Bitcoin. Inmiddels is hij een professional geworden in alles wat met crypto te maken heeft.

Is de Cryptocommunity betrouwbaar?

Een vraag die in iedere review terug komt is of het bedrijf betrouwbaar is. Ik heb natuurlijk voordat ik de cryptocommunity bestelde gezocht naar ervaringen van leden. Ik heb daar geen negatieve reviews in kunnen vinden. Maarten, Max en Abe komen bij mij ook erg professioneel over. Het zijn mensen die zich voor 100 procent op de cryptocommunty storten.

Dus op de vraag: Is de cryptocommunty betrouwbaar? Kan ik antwoorden ja het is een betrouwbaar bedrijf.

Start vandaag nog met de Cryptocommunity

Bekijk eerst de gratis Bitcoin training

Voor wie is de Cryptocommunity geschikt?

De cryptocommunity is geschikt voor mensen die veel willen leren over crypto maar niet op de saaie manier. De cursus en het hele platform vervelen eigenlijk nooit doordat er continue dingen gebeuren die als je leergierig bent erg vernieuwend zijn.

Crypto community

Cryptocommunity crypto cursus review

Het belangrijkste gedeelte van deze community is toch wel de uitgebreide crypto cursus. En dit is ook te merken zodra je begint aan deze cursus van Maarten, Max en Abe.

Alles ziet er overzichtelijk uit en de teksten zijn op een begrijpelijke manier geschreven. Opgesierd met duidelijke afbeeldingen is het voor iedereen die veel wil leren over cryptocurrency een waardevolle cursus.

De onderdelen die in deze crypto cursus aanbod komen zijn:

 • Cursus 1#. Complete start in 5 stappen
 • Cursus 2#. Crypto introductie
 • Cursus 3#. Cryptocurrency kopen – Exchanges
 • Cursus 4#. Cryptocurrency bewaren – Wallets
 • Cursus 5#. Cryptocurrency onderzoek
 • Cursus 6#. Online privacy & veiligheid
 • Cursus 7#. Investeren en handelen
 • Cursus 8#. Portfolio management

✅ 1# Complete start in 5 stappen

In de eerste module zullen alle basisprincipes van het investeren in crypto aanbod komen. Maarten, Max en Abe geven aan dat deze module een bonus cursus is vandaar ook dat hij vóór de introductie staat. Deze cursus bestaat uit 5 modules waarin je met 5 simpele stappen bekend gemaakt wordt met de cryptowereld.

Punten die behandeld worden zijn:

 • Waar kan ik crypto kopen?
 • Waar kan ik verschillende altcoins kopen?
 • Hoe sla ik mijn cryptocurrency veilig op?
 • Hoe beheer ik mijn cryptocurrency?
 • Crypto browser

✅ 2# Crypto introductie

In deze introductie van 3 lessen die 90 minuten duurt ga je kennis maken met de Bitcoin en de blockchain technologie. Ook zal je wat leren over andere crypto zoals Ethereum.

✅ 3# Cryptocurrency kopen – Exchanges

Je zult niet snel een uitgebreidere vergelijking en uitleg vinden als in deze les. Er wordt precies uitgelegd waar je op moet letten om de juiste Exchange te kiezen. Verder wordt het aanmeldproces van de bekende exchanges stap voor stap uitgelegd.

Alle belangrijke eigenschappen van de Exchanges worden besproken zodat jij op een verantwoorde manier een goede keuze kunt maken.

✅ 4# Cryptocurrency bewaren – Wallets

Het grote voordeel van crypto is dat je zonder tussenkomst van een bank over je geld kunt beschikken. Hier schuilt ook direct het nadeel, namelijk dat je ook zelf verantwoordelijk bent voor de veiligheid van jouw crypto.

Je slaat je crypto op in een wallet dit is jouw digitale portemonnee. Hoe je deze wallet goed kunt beveiligen en wat de juiste wallets zijn dat leer je in deze module.

De onderstaande punten komen aan de orde:

 • Wat zijn crypto wallets?
 • Hoe werken de wallets en hoe beveilig je ze?
 • Waar opletten bij de keuze voor een bepaalde wallet?

✅ 5# Cryptocurrency onderzoek

Nu je de basistechnieken steeds beter onder de knie krijgt is het tijd voor het serieuzere werk. Je gaat misschien wel het belangrijkste onderdeel van het investeren in cryptocurrency in deze cursus leren.

Onderdelen die aanbod komen zijn:

 • Waar beginnen als je gaat investeren?
 • Cryptocurrency types
 • Onderzoeksvragen
 • Statistieken
 • Technische analyse
 • Trading tools
 • Cryptocurrency cyclus
 • Bear en bull markten
 • Best practices

✅ 6# Online privacy & veiligheid

De veiligheid en de privacy ze zijn onlosmakelijk verbonden aan het handelen in cryptocurrency. Zonder bank ben je zelf verantwoordelijk voor deze twee belangrijke elementen. Hoe je jouw crypto kunt beveiligen zonder dat dit je privacy aantast dat ga je leren in deze les.

✅ 7# Investeren en handelen

Investeren en handelen in crypto ook wel traden genoemd komen in deze module uitgebreid aanbod. De begrippen die je vaak zult gebruiken worden goed uitgelegd. Ook benadrukken Maarten, Max en Abe nog maar eens hoe belangrijk het is om een divers portfolio te hebben.

✅ 8# Portfolio management

Om succesvol te zijn in het investeren in cryptocurrency is het van belang om een gevarieerd portfolio op te bouwen. Waar je op moet letten om een sterk portfolio op te bouwen en welke valkuilen je moet omzeilen dat leer je in module 8 van de cryptocommunity.

Onderdelen die aanbod komen:

 • Essentiële beleggingsconcepten
 • Voorbeeld portfolio
 • Cryptocurrency portfolio
 • Investeer mogelijkheden
Bekijk alle modules van de Cryptocommunity

Volg eerst de gratis Bitcoin training

Conclusie over de cursus

Ik ben onder de indruk van de leerstof die je zeker gaat helpen om winstgevend te leren beleggen. Door de valkuilen te ontwijken zal je niet in beginnersfouten stappen die andere al voor je hebben gemaakt. Maarten, Max en Abe leggen op een eenvoudige manier uit waar je op moet letten als je gaat investeren in cryptocurrency. Daarbij is deze crypto cursus zo opgebouwd dat het geen moment saai wordt.

Wat kun je na het volgen van de Cryptocommunity?

Na het volgen van de cursus ben je prima in staat om zelf de juiste crypto aan te kopen, de minder bekende maar toch succesvolle cryptomunten te herkennen en je crypto’s op de juiste manier te beveiligen.

Contact

Een belangrijk punt is de service en het in contact komen met een bedrijf. Ik heb speciaal omdat ik deze cryptocommunity review ging schrijven wat vragen gesteld via de mail. Het resultaat was dat ik binnen enkele uren antwoord kreeg op mijn vragen. Ik werd netjes geholpen en mijn vragen werden profesioneel beantwoord.

Is de Cryptocommunity zijn geld waard?

Wat mij betreft is de cryptocommunity zijn geld dubbel en dwars waard. Al ben ik zelf zeer ervaren in het beleggingsvak ben ik toch veel punten tegengekomen die voor mij vanzelfsprekend zijn maar die ik niet direct had weten uit te leggen aan iemand die net gaat beginnen met crypto. Dit geeft aan dat Maarten, Max en Abe echt alles stap voor stap in deze cursus hebben uitgelegd zonder essentiële punten over te slaan.

Is deze cursus voor de beginner of de ervaren belegger?

De hele cryptocommunity is eigenlijk voor zowel de beginner als de ervaren crypto belegger interessant. Als beginner haal je het meeste uit het hele pakket de cursus is namelijk zeer leerzaam en eigenlijk onmisbaar als je wilt gaan beginnen zonder direct geld te verliezen.

Voor de ervaren investeerder is vooral de community heel interessant. Door de verschillende groepen kan de echte cryptofanaat zijn kennis delen maar ook nieuwe kennis opdoen van andere fanaten waarvan er genoeg in de community actief zijn.

✅ Voordelen:

 • Duidelijk en goed opgesteld lesmateriaal
 • Veel waardevolle content te downloaden
 • Erg toegankelijk
 • Voor zowel beginners als gevorderden
 • De community is een groot pluspunt
 • De kosten zijn niet al te hoog voor hetgeen je allemaal krijgt

❌ Nadelen:

 • De cryptocommunity is nog vrij nieuw waardoor het aantal leden in de community nog moet groeien. (dit gebeurd wel vrij snel)

Mijn ervaring met de Cryptocommunity

Voordat ik de cryptocommunity bestelde wist ik niet precies wat ik moest verwachten. Er zijn inmiddels al meerdere crypto cursussen en ik dacht misschien is dit weer een verlengstuk van de al eerder op de markt gebrachte cursussen.

✅ Misschien niet voor iedereen belangrijk maar ik vind het prettig als een leeromgeving er ook goed verzorgd en overzichtelijk uit ziet. En dat doet de cryptocommunity, alles is strak vormgegeven.

Nadat ik de cursus besteld had wist ik al vrij snel dat dit erg vernieuwend is. De hele opbouw van de cursus en de community die heel veel waarde toegevoegd zijn voor mij echt zeer gebruiksvriendelijk.

Nadat ik enkele maanden bezig ben geweest voor ik deze cryptocommunity review ging schrijven wist ik dat een cursus zoals deze nog niet op de markt is gebracht.

Mijn ervaring met deze cursus is dan ook positief en als je net gaat beginnen met crypto eigenlijk een must have.

Wat kost de Cryptocommunity?

Als je de cryptocommunity wilt kopen dan zijn hier verschillende manieren voor. Je kunt een abonnement voor levenslange toegang kopen. En er is een optie om een maandabonnement af te sluiten.

Levenslang toegang

Om levenslang toegang te krijgen zijn er twee opties:

 • Levenslang toegang tot de community van 497,- naar 97,-
 • Levenslang toegang tot de community en de cursus van 997,- naar 497,-

Maand abonnement
Als je alleen lid wilt worden van de community dan betaal je maandelijks 15,-. Dit abonnement is maandelijks op te zeggen dus als het je niet bevalt dan kun je direct weer opzeggen. Momenteel kan je de eerste maand proberen voor maar €1,-

Cruptocommunity FAQ

Voor wie is de cryptocommunity?

De cryptocommunity is er voor zowel de beginner als de gevorderde investeerder.

Krijg ik toegang tot alle onderdelen van de cryptocommunity?

Je hebt de keuze om het alles-in-1 pakket te kopen maar je kunt ook alleen lid worden van de community.

Is er een niet goed geld terug garantie?

Ja, je hebt 14 dagen bedenktijd om je geld terug te krijgen als je niet tevreden bent.

Cryprocommunity review conclusie

Is het de moeite waarde om de cryptocommunity te kopen? Ja ik kan daar duidelijk over zijn mijn ervaring met deze cursus en community is zeer positief. Je krijgt veel waardevolle content in het online gedeelte en de downloads.

✅ Verder is de community voor iedereen zeer waardevol. Zowel voor de beginner als de ervaren cryptofanaat. Het is een verzamelplaats voor iedereen die zich in crypto wil verdiepen. De sfeer in deze community is zeer relaxed waardoor de drempel om je vragen te stellen zeer laag is.

Kortom ik besluit de cryptocommunity review met te zeggen dat deze cursus een toegevoegde waarde is.

Start vandaag nog met de Cryptocommunity

Bekijk eerst de gratis Bitcoin training

Met deze review over de Cryptocommunity heb je antwoord gekregen op de vragen:

 • Wat is de Cryptocommunity?
 • Wat kan je verwachten van de Cryptocommunity?
 • Wie zijn de oprichters van de Cryptocommunity?
 • Is de Cryptocommunity betrouwbaar?
 • Voor wie is de Cryptocommunity geschikt?
 • Wat kun je na het volgen van de Cryptocommunity?
 • Is de Cryptocommunity zijn geld waard?
 • Is deze cursus voor de beginner of de ervaren belegger?
 • Wat kost de Cryptocommunity?

Andere interessante reviews: