Dogecoin koers verwachting

Wat is Dogecoin en wat is de Dogecoin DOGE koers verwachting?

Dogecoin verwachtingWat is Dogecoin en wat is de koers verwachting? Dogecoin is een crypto die is begonnen als grap. Het is inmiddels de beste memecoin ter wereld. De oprichter van Dogecoin Jackson Palmer wilde met deze munt aantonen dat mensen in iedere munt investeren zonder daarvoor onderzoek te doen.

Je kunt DOGE kopen bij Bitvavo en eToro.

Inmiddels is Dogecoin een van de meest besproken cryptomunten. Mede door Elon Musk die de crypto geregeld via Twitter onder de aandacht brengt.

Wat de prijs voorspelling voor Dogecoin is en wat we verder van deze munt mogen verwachten dat lees je in dit artikel.

Dit artikel is geen financieel advies, maar gebaseerd op de voorspellingen van experts en analyses die wij zelf hebben uitgevoerd.

Wat is Dogecoin?

Dogecoin is een munt die in eerste instantie niet echt serieus genomen werd. Maar inmiddels is dit wel anders en is het een belangrijke altcoin geworden en niet meer weg te denken uit de crypto wereld. In april 2021 vervijfvoudigde de koers van Dogecoin.

De mascotte van de munt is een hond (Shiba Inu) die het misschien allemaal wat minder serieus laat lijken maar achter deze munt schuilt meer dan je zou verwachten.

De munt werd in 2013 gelanceerd en weet dus inmiddels al een behoorlijke tijd stand te houden. Dat DOGE al zolang verhandelbaar is, geeft al aan dat het geen grap is.

Dogecoin kopen in 3 stappen

1 – Kies een Broker (Bitvavo)
2 – Stort geld vanaf je betaalrekening
3 – Koop Dogecoin
Direct Dogecoin kopen

Prognose voor de komende jaren

Wat is de Dogecoin koers verwachting voor de komende jaren? Lees hier onder wat de prognose voor de lange termijn is.

Dogecoin koers verwachting 2022

Het is altijd moeilijk om een koers verwachting uit te spreken voor een cryptomunt. Maar als we kijken naar de toenemende vraag van bedrijven en gebruikers dan geeft dit voor Dogecoin een positief signaal af.

Maar ondanks deze positieve berichten kunnen wij geen prijsverwachting en prognose voor de toekomst doen. De exacte verwachting voor Doge blijft gissen. Al kunnen we wel een voorspelling doen op basis van wat we nu over deze crypto weten.

Het is namelijk de favoriete cryptocurrency van veel investeerders en een flinke prijsstijging is dan ook realistisch.

Dogecoin kopen

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁

Om zelf een analyse te kunnen maken is het volgen van de koers-ontwikkelingen zeker aan te raden. Je zult een bepaalde trend ontdekken waarmee je beter in staat bent om op het juiste moment te kopen en te verkopen.

De verwachting voor 2022 is dat Dogecoin tussen de $0,02 en $0,03 zal uitkomen. De $0,03 zal aan het einde van het jaar bereikt gaan worden. Deze verwachting is gebaseerd op de totale stijging van de cryptocurrencies voor het einde van het jaar.

Dogecoin koers verwachting voor 2022 – 2025

Voor de aankomende jaren tot 2025 is de verwachting dat de waarde richting de $0,05 gaat. Dit kan alleen als het geen sterke weerstand te verduren krijgt. De roadmap waaraan de komende jaren gewerkt gaat worden zal de koers van Dogecoin op een positieve manier beïnvloeden zo is de verwachting van de meeste analisten.

De toekomst van de munt die als grap begon, ziet er veelbelovend uit.

Dogecoin koers verwachting

Dogecoin koers

De koers van Dogecoin is de afgelopen maanden flink gestegen. Als we kijken naar de top 25 van grootste cryptocurrencies dan heeft DOGE daar een stevige positie in weten te veroveren. Met een totale marktwaarde van ruim 6 miljard hebben we het over een serieuze speler in de cryptomarkt.

Met de verwachting dat deze crypto nog flink gaat stijgen is het zeker een cryptomunt om in de gaten te blijven houden.

DOGE heeft een grote marktkapitalisatie en als we kijken naar de koers vanaf 2018 dan is deze minder volatiel dan van de meeste andere cryptomunten.
Dogecoin kan je kopen op Binance Exchange. Je kunt de actuele koers ook in de gaten houden op Binance of op een site als CoinMarketCap.

Doordat Dogecoin steeds meer acceptatie krijgt, ziet de toekomst er veelbelovend uit. De experts zien het ook helemaal zitten in deze coin en dat geeft een positief beeld voor de toekomst.

Als je echt wilt investeren in DOGE dan is het belangrijk om het nieuws over deze coin nauwlettend in de gaten te houden. Doordat Elon Musk zich de laatste maanden bezig houdt om Dogecoin extra aandacht te geven kan het wel eens gebeuren dat de munt ineens een flinke daling of stijging te zien geeft.

Op het moment is de marktwaarde als je deze afzet tegen de grote munten als Bitcoin, Ethereum en Cardano nog erg klein, maar het is zeker een munt om in je portefeuille te hebben.

Via onderstaande grafiek is de actuele Dogecoin koers in euro te volgen. Wil je DOGE kopen dan kan je dit direct doen en betalen doe je via iDeal.

Kan je Dogecoin kopen bij Bitvavo?

Ja, je kunt Dogecoin kopen bij Bitvavo. Je betaalt dan de laagste transactiekosten van Nederland.

Is Dogecoin betrouwbaar?

Dogecoin is zeker een betrouwbare altcoin. Door de toenemende vraag en de aankomende ontwikkelingen is het een altcoin die volgens de meeste experts nog mooie prijsstijgingen gaat laten zien.

Dogecoin nieuws van vandaag

Als je het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen rondom Dogecoin in de gaten wilt houden dan is het volgen van het officiële Twitteraccount een goede bron. Je bent dan altijd op de hoogte van de aankomende ontwikkelingen en kunt daar handig op inspelen.

Conclusie Dogecoin koers verwachting

Als wij de koers van Dogecoin analyseren dan is de verwachting dat deze de komende jaren een flinke stijging gaat laten zien. Aan het einde van 2021 is deze stijging al goed te zien en dit zal richting 2025 sterk doorzetten.

Doordat de experts erg positief zijn over de munt en de ontwikkelingen zeer hoopvol zijn kan het niet uitblijven dat Dogecoin flink in waarde gaat stijgen.

Dogecoin kopen of niet?

Voordat ik de vraag beantwoord “Dogecoin kopen of niet?” wil ik je wel waarschuwen voor de DOGE bubbel. Deze munt is begonnen als grap en de koers wordt vaak in beweging gebracht door Tweets van Elon Musk.

Los gezien van deze waarschuwing zou ik Dogecoin wel kopen als je een gevarieerde portefeuille hebt. Ik zou niet al mijn geld investeren in deze munt maar het is een coin om erbij te hebben. Met de toekomst verwachting en de roadmap die afgewerkt gaat worden is het een serieus project.

Zoals je hebt kunnen zien zijn de experts ook erg positief en is de prognose tot aan 2025 ook veelbelovend.

Dogecoin verwachting video

Gratis crypto training

Wil jij starten met het investeren in crypto?

bitcoin training

De training is geschikt voor iedereen die:

  • Een passief inkomen wil verdienen
  • Wil leren winstgevend crypto te kopen
  • Duidelijk uitgelegd wil krijgen hoe te handelen

Bekijk hier wat je gaat leren!