Nieuwe cryptomunten in 2022

Nieuwe cryptomunten vinden in 2022? Bekijk onze tips!

Als je dacht dat 2021 een goed jaar was om te investeren in cryptomunten dan zal 2022 je nog meer gaan verbazen. Steeds meer mensen grijpen in 2022 de kans om ook te investeren in cryptocurrency. De handel in crypto is nog nooit zo populair geweest als nu. Wat zijn de nieuwe cryptomunten voor dit jaar?

Dat is natuurlijk niet zo vreemd als je bedenkt dat er de laatste jaren al heel wat mensen behoorlijk rijk zijn geworden door de aankoop en verkoop van digitale munten. En zeg nu eerlijk iedereen wil toch wel op deze manier veel geld verdienen?

Nu weet ik dat er mensen zijn die wel willen beginnen met het investeren in crypto, maar dat er een behoorlijk grote groep niet weet waar te beginnen en welke crypto de beste zijn om te kopen. Want wat zijn de beste cryptomunten in 2022?

Waar je op moet letten bij het kopen van crypto dat is inmiddels overal te lezen en als je het echt goed wilt aanpakken dan volg je een goede crypto cursus. Dit laatste is een van de beste methodes om zelf uit te vinden wat de beste cryptocurrencies zijn.

🚀 Gratis crypto training volgen? Schrijf je nu in!

Nu wil ik je een beetje op weg helpen als je net begonnen bent komt er al genoeg op je af daarom lees je in dit artikel wat de nieuwe cryptomunten voor 2022 zijn.

Wat zijn nieuwe cryptomunten?

Deze digitale munten zijn niet dit jaar pas ontwikkeld, maar volgens ons zijn het de beste cryptocoins voor dit jaar. Deze nieuwe munten zijn veelbelovend en zeker verstandig om in de gaten te houden in 2022.

Dit artikel is geen advies en is alleen geschreven om je kennis te laten maken met enkele nieuwe cryptomunten. Ga je de volgens ons veelbelovende munten aanschaffen en heeft het niet het gewenste resultaat dan is dit artikel daar niet schuldig aan.

1.# Bitcoin

Een artikel over nieuwe cryptomunten en je komt met Bitcoin? Nee, de Bitcoin is geen nieuwe cryptocurrency, maar het is wel een veelbelovende cryptomunt voor 2022. Dit is het al vele jaren en in de meeste gevallen maakt Bitcoin deze belofte waar.

De Bitcoin heeft nog steeds een enorme potentie om in waarde te stijgen daarom selecteer ik hem als veelbelovende crypto op nummer 1 in deze lijst.

Bitcoin is niet alleen de meest bekende crypto, maar ook de eerste digitale munt waar het ooit allemaal mee begon. Het is een crypto die iedereen kent ook de mensen die nog nooit een cent in crypto hebben geïnvesteerd.

Op het moment van schrijven is de koers van de Bitcoin weer gezakt naar rond de 30.000 dollar, maar de maanden daarvoor tikte de koers de 60.000 dollar aan. En als we de experts mogen geloven dan is de rek er nog niet uit en zal Bitcoin aan het einde van het jaar de All Time High koers gaan halen.

Het zou dus verstandig zijn om nu dat de koers vrij laag staat in te stappen om zo aan het einde van het jaar je winst te pakken. De groei zal ook na 2022 doorzetten als we de bekende analisten mogen geloven. Een koers van boven de 300.000 dollar behoort tot de mogelijkheden beweren zij.

Om nu te investeren en mee te liften met de groei van de Bitcoin hoef je echt geen tienduizenden euro’s te bezitten. Je kunt ook een gedeelte van een Bitcoin kopen en je pakt dan evengoed je winst als deze crypto bijvoorbeeld met 50 procent gaat stijgen.

Of deze munt ook echt naar de 300.000 dollar gaat stijgen dat kan ik niet voorspellen. Wel weet ik dat de Bitcoin ongekend populair is en dat de verwachting is dat de koers nog flink gaat stijgen aan het einde van 2022. Je kunt dus nu investeren en hopelijk een mooi rendement behalen over enkele maanden.

2# Tezos

Dit jaar komt de term smart contracts steeds vaker voorbij. Smart contracts worden opgesteld door twee partijen waarin voorwaarden staan waarmee beide partijen akkoord moeten gaan.

Als er een akkoord is dan kan de transactie die aan het smart contract verbonden is worden uitgevoerd. Met een smart contract maak je eerlijke afspraken en het contract zorgt ervoor dat deze afspraken nagekomen worden anders zal er geen transactie plaatsvinden.

Tezos is een cryptomunt die is toegepast op smart contracts. De techniek achter deze crypto is namelijk gebaseerd op een blockchain platform voor smart contracts. Iedereen die gebruik wil maken van smart contracts kan dus het platform van Tezos gebruiken.

Tezos is om die reden een veelbelovende cryptomunt die zeker in 2022 een goede investering is. De koers is op het moment nog vrij laag waardoor het een goed moment is om te investeren in deze nieuwe cryptomunt.

3# Dogecoin

Dogecoin is in 2013 gelanceerd en was in eerste instantie een grap. Er zat geen serieus plan achter en het was meer een bewijs van de ontwikkelaar om te laten zien dat mensen in iedere crypto investeren zonder daarvoor research te doen.

In 2021 is deze crypto een veelbesproken munt geworden en de koers verwachting van Dogecoin is hoopvol. Elon Musk omarmt deze munt al enige tijd en geeft Dogecoin vaak aandacht door te Tweeten over deze cryptocoin.

De munt die ooit begon als grap heeft nu in 2021 een totale marktwaarde van 50 miljard dollar en is een waardevolle munt. Door nu in te stappen kan jij profiteren van de prijsstijgingen die Dogecoin ongetwijfeld nog gaat maken.

Dogecoin mocht dan ook niet ontbreken in de lijst met veelbelovende cryptomunten van 2022. Deze veelbelovende cryptomunt zal naar ons idee nog een flinke prijsstijging gaan doormaken.

4# Cardano

Cardano is geen nieuwe crypto deze munt bestaat al sinds 2017, maar werd pas echt waardevol in het begin van 2021. Het zou het alternatief voor de Bitcoin moeten zijn als we de experts mogen geloven. De koersverwachting voor Cardano (ADA) is dan ook hoopvol.

De schaalbaarheid van het eigen blockchain netwerk en lage energieverbruik zijn positieve punten waardoor Cardano een veelbelovende cryptomunt is.

Het punt dat Cardano een zeer laag energieverbruik kent maakt dat het een grote voorspong heeft op de energieverslindende Bitcoin.

Cardano werd opgericht door Charles Hoskinson die ook was betrokken bij de ontwikkeling van Ethereum.

5# Ripple

Is Ripple dan een nieuwe munt? Nee ook Ripple is geen nieuwe cryptomunt, maar wel een veelbelovende munt voor 2022. De koersverwachting voor Ripple is hoopgevend. De munt is de laatste maanden vaak in het nieuws en dit heeft de koers van Ripple flink in beweging gebracht.

Vooral de positieve berichten zorgden ervoor dat Ripple een koersstijging heeft doorgemaakt. De koers van Ripple is nog steeds vrij laag dus je kunt nog investeren om zo van de volgende koersstijging te profiteren.

Ripple staat op het moment op een koerswaarde van 0.50 eurocent. Je kunt dus voor betrekkelijk weinig geld behoorlijk wat Ripple kopen waardoor je flinke winsten kunt maken bij een koersstijging.

In de toekomst gaat Ripple verschillende samenwerkingen aan die de koerswaarde wel eens flink kunnen laten stijgen. Ripple behoort daarom zeker voor 2022 tot de beste cryptomunten om in te investeren.

Tip: Solana

Een cryptomunt die je zeker in de gaten moet houden is Solana (SOL). Dit is een nieuwe cryptomunt die de laatste weken een enorme koersstijging heeft ondergaan. Deze stijgende lijn zal de komende jaren nog wel doorzetten.

Waar kun je het beste nieuwe crypto kopen?

Als je nu een goede online broker zoekt om de beste munten te kopen dan is Bitvavo voor jou een goed begin.

Direct crypto kopen

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁

Hoe de beste cryptomunten voor 2022 vinden?

Ik heb de vijf beste cryptomunten voor je beschreven, maar ik kan mij voorstellen dat je zelf ook op zoek gaat naar de beste crypto munten voor 2022. Je zal daarvoor de koersen van de cryptocurrencies moeten checken en zelf enkele analyses moeten uitvoeren.

Kan je bij het zoeken naar de beste cryptomunten voor 2022 wel wat tips gebruiken? Hieronder heb ik er enkele beschreven zodat jij zelf de crypto parels kunt vinden.

Laat je niet leiden door emoties: Als je in jouw zoektocht naar de beste crypto munten voor 2022 je laat leiden door emoties dan is de kans groot dat je verkeerde keuzes maakt. Neem je beslissingen op rationele basis en niet op emotionele.

Doe zelf onderzoek: Doe zelf altijd onderzoek naar cryptocoins voor je ze gaat kopen. Lees de whitepapers goed door en lees je in. Doe onderzoek en laat je niet leiden door emoties. Pas als je op deze manier te werk gaat zal je de juiste keuzes maken.

Kies een goede online broker: Als je op zoek bent naar de beste cryptomunten voor 2022 dan zal jouw zoektocht vereenvoudigd worden door een goede online broker te kiezen.

Volg het advies van de echte experts: Wil je de beste crypto munten van 2022 vinden? Dan is mijn advies om de echte crypto experts te volgen. Tegenwoordig zijn er veel “experts”, maar met de echte experts bedoel ik de toonaangevende experts die je op bijvoorbeeld Twitter kunt volgen.

Spreid je kansen: De beste cryptocurrencies kopen heeft grotendeels te maken met het spreiden van je kansen. Ik bedoel hiermee zet niet al je geld in op een veelbelovende crypto. Al is deze munt op het moment van kopen nog zo populair.

50/25/25 regel
Een bekende regel is de 50/25/25 regel. Dit betekent 50 procent Bitcoin, 25 procent in de grotere altcoins zoals Cardano, Ethereum en Ripple en 25 procent in de kleinere nieuwe cryptomunten.

Volg een cursus: Ben je nog een dummy als het gaat om crypto en ben je op zoek naar de beste crypto munten voor 2022? Dan is het beste advies wat ik je kan geven, volg een crypto cursus. Met het volgen van een crypto cursus zal je alle basistechnieken gaan leren en na enkele weken is het vinden van de beste cryptocoins ook voor jou eenvoudig.

Zelf handelen in crypto
Verder is het zoeken naar goede cryptomunten vooral doen! Door ervaring op te doen in het handelen van crypto zal je steeds succesvoller worden en uiteindelijk een mooie winst gaan behalen als je op de juiste momenten weet te kopen en te verkopen.

Ik hoop dat het vinden van de beste cryptomunten van 2022 voor jou nu wat eenvoudiger is geworden. Als je zelf op zoek gaat doe dan goed onderzoek en schakel je emotie uit dan zul je zien dat ook jij de beste cryptcoins gaat vinden en dat je veelbelovende digitale munten koopt die spectaculaire koersstijgingen tegemoet gaan.

Gratis crypto training

Wil jij starten met het investeren in crypto?

bitcoin training

De training is geschikt voor iedereen die:

  • Een passief inkomen wil verdienen
  • Wil leren winstgevend crypto te kopen
  • Duidelijk uitgelegd wil krijgen hoe te handelen

Meld je direct aan