Beste Metaverse Crypto’s Top 3

Metaverse crypto’s je zult er ongetwijfeld al over hebben gelezen. Nadat Facebook de aankondiging deed dat het verder gaat als een metaverse bedrijf zijn de koersen van de metaverse tokens omhoog geschoten.

Decentraland (MANA), The Sandbox (SAND) en Axie Infinity (AXS) zijn tokens waarvan de koersen explosief stijgen de laatste tijd.

Top 3 Beste Metaverse Crypto’s

Wat Metaverse precies is en wat de beste Metaverse crypto’s zijn om te kopen dat ga ik je in dit artikel uitleggen.

Wat is Metaverse?

beste Metaverse crypto'sHet zal je niet ontgaan zijn dat Mark Zuckerberg aankondigde dat Facebook een nieuwe naam heeft: Meta. Het bedrijf wil niet langer alleen bekend staan als socialmedia bedrijf maar zich verder ontwikkelen en dat doen ze door aan de Metaverse te bouwen.

Meta heeft grote plannen om van de Metaverse iets heel groots te maken en steekt daarom ontzettend veel geld en energie in de verdere ontwikkeling van de Metaverse.

Meta (Facebook) heeft al 10.000 mensen werken aan dit project.

Meta is niet het enige bedrijf wat bezig is met de Metaverse. Grote namen als Axie infinity, Christian Louboutin, Coinbase, Cryptovoxels, Decentraland, Minecraft, NVIDIA Omniverse, OpenSea, Roblox en Sandbox houden zich bezig met de ontwikkeling van de Metaverse.

Wat is De Metaverse dan precies?

Metaverse is een virtueel universum wat er permanent is en waar je echt een onderdeel van bent in de vorm van digitale avatars. Je kunt er net als op social media met elkaar communiceren maar daarnaast kan je er ook mensen leren kennen, winkelen, werken met je collega’s en dingen bouwen.

Gamingplatform Roblox heeft al een dergelijke omgeving waar 120 miljoen deelnemers gebruik van maken. Het heeft een eigen identiteit, eigen regels, en een functionerende economie.

Nu lijkt dit nog heel onwerkelijk allemaal maar in 1980 had ook bijna niemand voorspelt hoe afhankelijk we tegenwoordig van het internet zouden zijn.

De Metaverse werd al beschreven in Neal Stephensons boek ‘Snow Crash’ uit 1992. Dit boek is de ‘bijbel van Silicon Valley’ en was ook al de inspiratiebron voor Google Maps.


Crypto en de Metaverse

Crypto sluit perfect aan op de Metaverse doordat je crypto nadat je het gekocht hebt ook echt in je bezit krijgt terwijl het niet tastbaar is. Een ander mooi voorbeeld zijn de NFT’s die je digitaal kunt kopen en ook echt jouw bezit worden. In de Metaverse gaat dit nog verder doordat je digitale grond kunt kopen en verkopen op Decentraland.

Nadat Facebook de naam veranderde in Meta zijn de crypto’s die verbonden zijn aan de Metaverse razend populair geworden. Crypto’s zoals Decentraland (MANA), The Sandbox (SAND) en Axie Infinity (AXS) zijn na de rebranding van Facebook explosief gestegen in waarde.

De tokens Decentraland (MANA), The Sandbox (SAND) en Axie Infinity (AXS) behoren op het moment tot de beste Metaverse crypto’s.

Hieronder beschrijf ik de beste Metaverse crypto’s met daarbij de actuele koerswaarde en de verwachtingen voor de toekomst.

Disclaimer: Het gaat hier niet om een financieel advies. Doe altijd zelf onderzoek en investeer alleen met geld wat je kunt missen.


Decentraland (MANA)

MANAIn 2017 werd Decentraland (MANA) gelanceerd, dit is een virtual reality-platform die draait op de blockchain van Ethereum. De gebruikers op het platform kunnen content en applicaties creëren en hiermee geld verdienen.

De virtuele wereld werd voor het publiek geopend in februari 2020. Sindsdien zijn er heel wat ervaringen gecreëerd. Je moet hierbij denken aan games, 3D-scènes en andere interactieve ervaringen.

Decentraland gebruikt twee tokens: MANA en LAND.

In de virtuele omgeving van Decentraland kunnen gebruikers land kopen. In de virtuele wereld worden dit percelen genoemd. Deze percelen zijn opgenomen op een door een blokketen ondersteund grootboek.

Alle eigendommen die op het land zijn gebouwd inclusief het land zelf behoren tot niet-fungibele digitale asset of utility token genaamd LAND.

Als LAND eigenaar heb je de zeggenschap en de controle over alles wat er op het land wordt gebouwd. Alles wordt gecodeerd in een slim contract.

Koers Decentraland (MANA)

De koers van Decentraland heeft een enorme stijging laten zien de laatste weken. Op Coinmarketcap is deze token dan ook de top 20 binnen gekomen en de verwachting is dat hij daar alleen nog maar meer gaat stijgen in de toekomst.

Om te profiteren van de koers stijgingen van MANA zul je het actuele nieuws over Decentraland in de gaten moeten houden.

Koers verwachting Decentraland 2022 – 2025

De koers verwachting voor Decentraland in de periode van 2022 tot 2025 is moeilijk exact te voorspellen. Wel is het aannemelijk dat het einde van de koers stijging nog niet in zicht is en zeker als we kijken naar de lange termijn.

Kijken we naar de koers van eind 2020 toen was de waarde van MANA €0.064 en op het moment van schrijven is deze gestegen naar €4.8. De verwachting is dat deze koersstijging zal doorzetten in het aankomende jaar.

Decentraland is een project waarvan de koerswaarde zeker nog flink gaat doorstijgen. Om op het juiste moment MANA aan te kopen is het belangrijk om zelf onderzoek te doen en het actuele nieuws in de gaten te houden.

Actuele koers Decentraland (MANA)

Hieronder zie je de actuele koers van MANA. Je kunt ook zien hoeveel de koers in het afgelopen jaar is gestegen. Als je Decentraland (MANA) wilt kopen dan kan je dit direct bij Bitvavo doen door op de blauwe button te klikken. Bitvavo geeft onze lezers nu een bonus van €1000,- gratis handelen. Betalen doe je eenvoudig via iDeal.


2. The Sandbox (SAND)

SANDThe Sandbox (SAND) is eveneens een crypto waarvan de waarde explosief is gestegen de laatste weken. SAND is de top 50 van grootste cryptocurrency op de Coinmarketcap ingedoken en zal daar voorlopig ook niet meer verdwijnen.

The Sandbox is een Metaverse project en is een gecentraliseerde virtuele wereld die is ontwikkeld door Pixowl. Net als op Decentraland draait ook The Sandbox op de Ethereum blockchain.

Eerder was dit een PC spel maar in 2018 is het overgenomen door Animoca Brands die het op de blockchain heeft gezet.
Gebruikers van het platform kunnen ook hier land bezitten en geld verdienen.

Spelers hebben de mogelijkheid om NFT’s te creëren en deze in-game te gebruiken.

Koers The Sandbox (SAND)

Alle grote Metaverse projecten hebben de laatste weken een explosieve waarde stijging laten zien. Dit heeft alles te maken met de hype rondom de Metaverse projecten in het algemeen. Als we terug kijken naar de koers van 1 maand geleden dan hebben we te maken met een koersstijging van maar liefst 800 procent!

De verwachting is dat de koers van SAND nog wel even zal doorstijgen gezien de aandacht die de Metaverse projecten de laatste tijd krijgen.

Koers verwachting The Sandbox 2022 – 2025

De populariteit van The Sandbox is alleen maar aan het toenemen en dit zal ook de koers voor de lange termijn positief beïnvloeden. Het project is bezig met meer partnerships waardoor steeds meer mensen en bedrijven van de diensten van The Sandbox gebruik gaan maken.

Een prognose van de prijsverwachting van The Sandbox is door de enorme hype op het moment niet te doen. Een maand geleden hadden we ook niet kunnen voorspellen dat de koers op dit moment zo is gestegen.

Door alle positieve ontwikkelingen waaronder de aankomende partnerships en de ontwikkelingen die nog op het programma staan is een koersstijging van 150 tot 200% binnen een timeframe van 2 jaar zeker realistisch.

Kijken we naar een koers verwachting voor een langere periode tot 2025 dan zijn er veel vooraanstaande analisten die een koers stijging die X10 gaat durven te voorspellen. Ook dit is natuurlijk geen zekerheid maar slechts een prognose die zeer positief is.

Actuele koers The Sandbox (SAND)

De live koers voor de Metaverse crypto SAND zie je hier beneden. Kopen kan je SAND bij Bitvavo en betalen doe je via iDeal.


3. Axie Infinity (AXS)

AXSAxie Infinity (AXS) is een online game waarmee niet alleen de maker van het spel geld verdient maar waarmee ook de spelers geld kunnen verdienen. De game is geïnspireerd door Pokémon.

In het spel bezit je dieren die je moet opvoeden en trainen zodat ze van andere Axie’s kunnen winnen. Dit klinkt als een spel waar er al velen van zijn maar toch is Axie uniek in zijn soort.

Axie Infinity werkt op basis van NFT’s. Dit zijn ‘non-fungible tokens’ deze worden door de spelers zelf gecreëerd en zijn daardoor uniek.

Door Axie Infinity te spelen kan jij als speler geld verdienen. Iedere Axie heeft een bepaalde waarde waardoor je ze kunt kopen en verkopen.

Koers Axie Infinity (AXS)

Axie Infinity (AXS) staat in de Coinmarketcap in de top 25 wat wel aangeeft hoe populair het op het moment is.

Axie Infinity (AXS) heeft een groeiende community en er staan enkele interessante partnerships aan te komen. Dit zal de prijs voor de toekomst positief beïnvloeden. Het blijft lastig om een prognose te maken mede doordat de coin erg snel gestegen is de laatste maanden.

Als we de aanstaande partnerships, de ontwikkelingen en plannen erbij pakken dan is de voorspelling dat de koers de positieve trend zal doorzetten. Een voorspelling voor de korte termijn is niet te maken maar als we de analisten mogen geloven zal de koers nog flink doorstijgen voor het einde van het jaar.

Koers verwachting Axie Infinity (AXS) 2022 – 2025

Als we de koers verwachtingen voor de langere termijn bekijken dan ziet deze gezien de ontwikkelingen er positief uit. De game industrie doet het al vele jaren goed en in samenwerking met Metaverse zal dit alleen nog maar beter worden.

Het is aannemelijk dat de koers voor de periode tot 2025 minimaal X10 gaat.

Actuele koers Axie Infinity (AXS)

Als je direct Axie Infinity (AXS) wilt kopen dan kan je hieronder de live koers zien en heb je de mogelijkheid om AXS direct te kopen en te betalen via iDeal.


Beste Metaverse crypto’s

Je weet nu wat de beste Metaverse crypto’s zijn en wat je kunt verwachten in de toekomst van deze munten. Of je de Metaverse tokens moet kopen dat is iets wat je zelf moet bepalen. De explosieve koersstijgingen hebben veel investeerders enthousiast gemaakt, maar let er wel op dat de waarde nog een flinke correctie te verduren zal krijgen.


Waar Metaverse crypto’s kopen

Metaverse crypto kun je kopen bij de Nederlandse exchange Bitvavo en bij eToro.

Conclusie Metaverse crypto

Door de rebranding van Facebook naar Meta is er een hype op Metaverse tokens ontstaan. Voor de toekomst zal deze trend zich zo is de verwachting doorzetten. Zeker ook omdat grote bedrijven ontzettend veel geld en energie steken om de Metaverse tot een succes te maken.

Ik hoop dat je na het lezen van dit artikel over de beste Metaverse crypto’s meer duidelijkheid hebt over deze tokens.

Metaverse coins kopen

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁