TRON koers verwachting

TRON verwachting

De TRON koers is dit jaar explosief gestegen en de verwachting is dat de koers in 2022 ook flink zal doorstijgen. Steeds meer mensen willen investeren in TRON. Maar wat is TRON en wat zijn de ontwikkelingen en de TRON verwachting voor de komende jaren?

TRON toekomstverwachtingen
In dit artikel ga ik je uitleggen wat TRON (TRX) is en wat de toekomstverwachtingen voor deze crypto zijn. Voordat je gaat beleggen in TRON is het belangrijk om te weten welk team erachter zit, wat de geplande ontwikkelingen zijn en of er nog partnerships bijkomen.

TRON Koers – De actuele TRON Prijs

Als je nu direct TRON (TRX) wilt kopen dan zul je eerst de actuele koers in de gaten moeten houden. In de grafiek hieronder kan je precies zien hoeveel de waarde van TRON op dit moment is in Euro’s.

Wat is TRON?

TRON verwachtingTRON (TRX) is een cryptocurrency die in 2017 door Justin Sun is gelanceerd. Deze jonge ondernemer kwam net van school en haalde voor zijn project een bedrag van ruim $70 miljoen dollar op. Justin Sun lanceerde zijn project net in de bull markt van 2017 waardoor hij direct naam maakte in de cryptowereld.

TRON is een gedecentraliseerd, open-source netwerk op het blockchain-platform waarop dApps gebouwd kunnen worden. Het project heeft een eigen cryptocurrency met de naam TRONIX (TRX). Tot 2018 was deze crypto nog een ERC-20 token.

Het doel van TRON
Het doel van TRON is om de makers van media te belonen voor hun geleverde diensten. TRON is er om de media makers die nu worden ondergesneeuwd door de grote bedrijven zoals YouTube, Facebook en Apple een kans te geven. Nu is het zo dat deze grote bedrijven het grootste gedeelte van de inkomsten verdienen. Terwijl de makers van de media maar een klein percentage ontvangen.

TRON is ontstaan met het nobele idee om dit eerlijker te verdelen en de tussenschakel over te slaan en contentmakers rechtstreeks laten belonen via het TRON-netwerk met behulp van de TRX-tokens. De maker is in dit geval eigenaar van de media en niet zoals nu dat ze maar een gedeelte eigenaar zijn en de rest wordt weggekaapt door de grote mediabedrijven.

De architectuur van TRON bestaat uit drie lagen: opslaglaag, kernlaag en applicatielaag. De beveiliging bestaat uit een gedelegeerd-proof-of-stake (DPoS) consensusmechanisme.

Door het ondersteunen van on-chain schaling is het mogelijk voor ontwikkelaars om applicaties te bouwen die potentieel tienduizenden gebruikers tegelijk kunnen ondersteunen.

Team achter TRON

In juli 2017 werd door Justin Sun de TRON Foundation in Singapore opgericht. Het platform zelf volgde later in september van datzelfde jaar. Sun was geen onbekende in de crypto wereld hij was namelijk al vertegenwoordiger van Ripple in 2015.

Door zijn grote bekendheid en zijn kennis waren investeerders snel overtuigd om het project mee te helpen financieren.

De TRON Foundation wist tijdens de ICO in 2017 een bedrag van $ 70 miljoen op te halen. Niet veel later lanceerde het bedrijf Testnet, Blockchain Explorer en Web Wallet. 2018 was een historisch jaar voor TRON met de lancering van het Mainnet, de Odyssey 2.0-release.

In de zomer van 2018 nam TRON het peer-to-peer netwerk BitTorrent over. Dit is een platform voor het delen van bestanden. TRON werd hiermee onafhankelijk en kwam met de oprichting van het Genesis-blok.

Samenwerkingen TRON

TRON heeft een grote actieve achterban, het gaat ook continue strategische samenwerkingen met bedrijven aan. De gemeenschap wordt dan ook met de tijd steeds groter.

Game bedrijven
Grote gamebedrijven werken inmiddels samen met TRON waaronder: Game.com, BitGuild, Peiwo App, Baofeng en Metal Pay.

De verwachtingen van het TRON project

Het team achter TRON blijft continue innoveren en er staan dan ook grote plannen op de roadmap. Zo staat de lancering van de exchange en de vaststelling van het ATM Netwerk in de planning. Later in 2022 wil TRON een Crypto TRON Shop lanceren en een Crypto TRON applicatie.

Sommige van de prijsvoorspellingen geven aan dat de prijs van TRX de komende jaren kan verdubbelen. Er zijn ook negatieve geluiden te horen. Zo zijn er ook experts die zeggen dat het team achter TRON niet de expertise bezit om dit project verder uit te bouwen.

Zelf denk ik dat de expertise in het team achter TRON wel toereikend is om aan alle verwachtingen te voldoen.

TRON koers verwachting 2022 – 2025

Een TRON verwachting uitspreken voor de langere termijn is lastig. Door de volatiliteit van de cryptocurrency en de afhankelijkheid van het crypto nieuws is het moeilijk om nu al een prognose te maken voor de koers verwachting. Als we naar de ontwikkelingen kijken dan ziet de verwachting er positief uit maar hier kunnen we niet te veel waarde aan hechten.

Om verstandig te investeren in TRON zou je het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen moeten volgen. Het plan met de ontwikkelingen en de aanstaande partnerships zouden er voor moeten zorgen dat de koersverwachting positief is.

Waar TRONIX (TRX) kopen?

Als je TRONIX wilt kopen dan kan dit bij Binance en Bitvavo. TRON kopen bij Bitvavo betekent dat je handelt bij de goedkoopste exchange van Nederland. Bitvavo biedt inmiddels meer dan 150 cryptocurrencies aan dus naast TRONIX heb je nog keuze om verder te investeren. Een voordeel is dat je kunt betalen via iDeal. Je kunt meer lezen over deze exchange in de Bitvavo review.

TRON TRX Staking

Als je TRX koopt dan heb je de mogelijkheid om deze te staken. Met staking zet je jouw cryptomunten vast zodat de blockchain geoptimaliseerd kan worden. Als beloning ontvang jij van de exchange een vergoeding in de vorm van de crypto waarmee je staakt. TRON is een coin die je ook kunt staken bij Bitvavo.

Met staking ontvang je rente over je crypto. Een manier om een passief inkomen te verdienen. Je hoeft bij Bitvavo de munten niet voor een vastgestelde periode vast te zetten je kunt dus zelf bepalen wanneer je TRON weer verkoopt.

TRON koers verwachting 2030

Op de vraag wat de verwachting voor de TRON koers op de lange termijn is kunnen we je geen direct antwoord geven. De vraag wat de waarde van TRON in 2030 zal zijn krijgen we geregeld binnen. Maar om zover in de toekomst te voorspellen dat brengt teveel risico met zich mee.

TRON kan verschillende tegenslagen te verwerken krijgen waardoor de koers stagneert. Een prognose maken voor de lange termijn tot 2030 is dan ook niet te doen. Een andere reden om geen langetermijnvoorspelling uit te spreken is dat TRON nog relatief nieuw is in de cryptowereld.

Nieuws updates
Je kunt wel zelf de nieuws updates en de laatste ontwikkelingen volgen om een goede indruk te krijgen. Je kunt dan zelf een prijs bepaling maken, maar hou hierbij wel altijd een slag om de arm.

Het is natuurlijk altijd zo dat je door te investeren in crypto een risico loopt om je inleg kwijt te raken. Investeer daarom alleen met geld wat je kunt missen.

TRON nieuws verwachting

Een indicator voor de waarde is het nieuws over TRON. Als er partnerships worden aangekondigd dan heeft dit een positieve invloed op de prijs. Als je ziet dat de koers flink in beweging is dan is het verstandig om het laatste TRON nieuws te volgen.

Als voorbeeld kun je de pandemie nemen en de koers van TRON. Corona heeft invloed op de koers van cryptocurrencies. Dus ook op de prijs van TRON. Verder bewegen alle Altcoins mee met de koers van Bitcoin. En zo zijn er meerdere factoren die de prijs van TRON kunnen beïnvloeden.

Gaat de TRON koers stijgen?

Veel mensen vragen zich af of TRON groot gaat worden of dat de echte piek al voorbij is. Als je de nieuws updates leest dan weet je dat TRON nog een mooie toekomst tegemoet gaat. De ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op en er staan voor 2022 enkele belangrijke samenwerkingen op de agenda.

De prijsvoorspelling is positief dus we gaan nog veel horen over dit crypto project zo is de verwachting.

Conclusie: TRON kopen of niet?

TRON kopen kan een goede investering zijn, maar doe wel zelf altijd onderzoek. Als we kijken naar de TRON koers verwachtingen voor de korte en lange termijn dan kunnen we stellen dat deze er positief uitziet. Dit neemt niet weg dat ook TRON met tegenslagen te maken kan krijgen waardoor de waarde van TRON kan dalen.

Door de grafieken te lezen en zelf de nieuws updates en de laatste ontwikkelingen omtrent TRON te volgen kan je voor jezelf een prognose voor de toekomst maken.

TRON TRX kopen

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁