Cardano en Enjin koersen stijgen door

Gisteren zagen we de koersen van de meeste cryptocurrencies nog flink dalen. Vannacht zagen we een ommekeer plaatsvinden waarbij de cryptomunten Cardano en Enjin een flinke koers stijging lieten zien. De Enjin Coin koers verwachting is ook voor de toekomst erg positief.

Voor deze stijging was de marktkapitalisatie van de totale crypto markt gedaald naar $1,5 biljoen. Inmiddels is dit weer gestegen naar $1,6 biljoen.

Bitcoin (BTC) daalde afgelopen nacht ook flink door naar een koers van net boven de $33.000. Na deze daling klom de koers van de Bitcoin weer omhoog met 8.5% en had de munt weer een waarde van $36.000.

Als we kijken naar de Bitcoin koers dan ligt de volgende test op $37.500. Als de Bitcoin hierdoor heen breekt dan kan de munt zomaar doorstijgen naar $40.000. Als blijkt dat de weerstand te groot is dan gaan we mogelijk een test zien op de $33.000. Mocht de support niet standhouden dan daalt de waarde mogelijk naar $30.000.

Ethereum (ETH)

Ook de koers van de meeste altcoins daalde weer mee. Zo zagen we de koers van Ethereum mee bewegen en daalde naar $2.175. Inmiddels is de waarde weer gestegen naar $2.450, dit is een stijging van maar liefst 12.5 procent.

Cardano (ADA)

De ADA koers liet een stijging van 23% zien waardoor Cardano steeg van $1,34 naar $1,65. Ook Cardano loopt tegen een weerstand aan maar het handelsvolume is wel flink toegenomen waardoor de kans op een uitbraak groot is.

Enjin Coin (ENJ)
Een munt die het nog beter doet dan Cardano is Enjin Coin (ENJ) die met maar liefst 32% is gestegen van $1,25 naar $1,65.

🎁 Vandaag geeft Bitvavo een welkomstbonus van €1000,- GRATIS handelen weg! 🎁