Online beleggen

Online beleggen

Online beleggen is sterk in opkomst, de tijd dat je aandelen alleen kocht via de telefoon ligt al ver achter ons. Het online beleggen is natuurlijk ideaal maar er schuilt ook een gevaar in. Door dat je snel kunt handelen ben je ook eerder geneigd beleggingsproducten aan te kopen. Je moet vooraf dus goed weten wat je wilt kopen en niet te impulsief te werk gaan.

Beleggen is leuk zolang het goed gaat, beleg dus altijd met je volle verstand. Beleggen brengt ook risico’s met zich mee, daarom is het goed om je op de juiste manier voor te bereiden voordat je je geld gaat investeren in een beleggingsproduct.

Goede voorbereiding

Of je nu per telefoon of online gaat beleggen je moet altijd zorgen dat je goed bent voorbereid. Allereerst moet je weten in welk product je gaat beleggen, zijn het aandelen, opties, cryptocurrencies of misschien wel in grondstoffen. Met de komst van het online beleggen is de drempel om ergens in te stappen een stuk lager geworden.

Er zijn tegenwoordig ook veel meer beleggers actief en dit heeft natuurlijk te maken met de lage spaarrente, maar ook door het online beleggen. Beleggen in het algemeen was nog nooit zo populair als nu. Daar hebben al enkele bedrijven goed op ingespeeld door Apps uit te brengen waarmee je op een snelle en simpele manier kunt beleggen. Maar ook hier schuilt dus weer het gevaar, je belegt gauw te snel in de verkeerde producten.

Cursus in beleggen

Een manier om je goed voor te bereiden op het (online) beleggen is door een cursus Crypto Masterclass te volgen. Je leert via de cursus op een eenvoudige manier door middel van video’s en opdrachten om zo goed mogelijk te leren beleggen.

Hoe beter jij bent voorbereid hoe groter de kans is dat jij kunt profiteren van een goed rendement over jouw inleg. Je wilt immers het liefst zo veel mogelijk winst maken als je gaat beleggen. Nu moet je niet verwachten dat je als je start met beleggen je je meteen rijk kan rekenen, maar met een goede basis is de kans stukken groter om winst te behalen.

Oefening baart kunst

Oefening baart kunst, het is een oud gezegde, maar in het beleggen gaat het zeker op. Door langzaam te starten met beleggen zul je steeds meer ervaring opdoen. Onze online cursus beleggen leert jou op een rustige manier om jouw inleg op een zo slim mogelijke manier te investeren.

Het heet daarom niet voor niets Slim Leren Beleggen. Alle kneepjes van het beleggen komen voorbij in deze online cursus. Je belegt dus eerst een relatief klein bedrag in de cursus om daarna te kunnen beleggen in een beleggingsproduct van jouw keuze.

Online broker

Als je online gaat beleggen dan zul je eerst een broker moeten vinden. De broker hoeft niet per se de bank te zijn waar je nu je bankzaken al regelt. Als je een goede broker zoekt dan zul je vooraf eerst de brokers met elkaar moeten vergelijken.

Bij de meeste brokers kan je een demo-account aanmaken zodat je kunt oefenen in het beleggen zonder dat je risico loopt. En zo doe je dus ook je ervaring op. Iedere belegger heeft namelijk in het begin fouten gemaakt, dan is het wel zo prettig als dit je niet meteen geld kost.

In 10 stappen succesvol beleggen
in 10 stappen succesvol beleggen Wij jij In 10 stappen succesvol beleggen? Download het GRATIS E-book en doe je voordeel met de 10 stappen om een succesvolle belegger te worden.

Het boek is geschikt voor iedereen die:
✅ Een passief inkomen wil verdienen
✅ Wil leren beleggen
✅ Duidelijk uitgelegd wil krijgen hoe te handelen in aandelen en opties

Download direct