Ethos

Ethos

Hoewel cryptocoins in 2017 ontzettend populair zijn geworden in de westerse samenleving, zijn er nog steeds heel veel mensen onbekend met de cryptomarkt. Zelfs onder de investeerders zijn er nog talloze mensen te vinden die eigenlijk niet goed weten hoe het precies zit en waar de coin waarin ze investeren eigenlijk voor staat. En door de grote hoeveelheid coins vragen veel mensen zich af in welke crypto moet ik investeren?

Het is daarnaast voor een groot gedeelte van de mensen die eigenlijk best zouden willen instappen een drempel om het niet te doen. Het is immers allemaal behoorlijk lastig. ETHOS wil daar een einde aan maken. Dat wil men doen door het aanbieden van een laagdrempelig en zeer gebruiksvriendelijk platform waar iedereen gebruik van kan maken! Hoe? Dat lees je in deze blog.

Ethos

Ethos bestaat eigenlijk nog maar heel erg kort. Dat wil zeggen: onder deze naam. Het platform heet namelijk pas sinds eind november 2017 Ethos maar bestond daarvoor ook. Toen heette het echter Bitquence. Je kunt het eigenlijk zien als een decentraal cryptocurrencyplatform. Dat houdt in dat er geen centrale instantie of beheerder is. De gebruikers zijn tegelijkertijd ook de beheerders van het platform.

Iedereen kan dankzij dit platform ook deelnemen aan de nieuwe economie waarbij cryptocoins een hele belangrijke rol vervullen. Het ideaalbeeld van deze nieuwe economie is dat banken en overheden niet langer de macht hebben maar de mensen zelf.

Universele Wallet

Het allergrootste voordeel van Ethos is dat het cryptocurrency en alles er om heen ontzettend eenvoudig maakt, zodat iedereen er mee aan de slag kan. Waar je bijvoorbeeld voor heel veel cryptocurrencies weer een andere wallet moet hebben om deze in op te slaan, is dat bij Ethos niet nodig. Sterker nog: Je kunt hier zelfs al je andere wallets opslaan in één universele wallet zodat je direct alles bij elkaar hebt.

Al je coins komen zo in één enkel overzicht terecht waardoor je een veel beter beeld hebt van je totale investeringen en eventueel winst en verlies. Daarbij kun je ook nog eens overal ter wereld inloggen in deze wallet.

De ontwikkelaars begrepen natuurlijk ook wel dat veiligheid in dat geval een heel belangrijke zaak is. Daarom hebben ze een speciale technologie ontwikkeld waarmee deze universele wallet zeer goed beveiligd is. De wallet is namelijk versleuteld met een Smart Key. Dit kun je zien als een digitale sleutelbos. Voor ieder onderdeel heb je weer de juiste sleutel nodig.

Gebruiksvriendelijk

Daarnaast onderscheidt Ethos zich ook van andere cryptocurrencies door de gebruiksvriendelijkheid van het platform. Zo worden voor jouw gemak al je activiteiten bijgehouden en opgeslagen in een belastingrapport. Daarnaast kun je de beoordelingen en voorspellingen van anderen bekijken ten opzichte van bepaalde cryptocurrencies en hoef je geen opstartkosten te betalen.

Je beschikt als gebruiker bovendien over een overzichtelijk dashboard waarin je in één oogopslag precies kunt zien hoe jouw coins op dit moment scoren. Dankzij Ethos wordt het beleggen in cryptocoins eigenlijk voor iedereen eenvoudig!

Koers Ethos

De koers van een cryptocurrency is uiteraard erg belangrijk. Het is dan ook opvallend om te zien dat Ethos in het begin van 2018 één van de weinige cryptocurrencies was die niet heel erg hard naar beneden viel. Ethos steeg zelfs een beetje en trok daarmee definitief de aandacht van veel investeerders.

🎁 Maak een account aan bij Bitvavo. Je ontvangt nu tijdelijk €1000 handelstegoed 🎁