Geld verdienen met beleggen

Geld verdienen met beleggen

Wil jij geld verdienen met beleggen? Koop dan de beleggingscursus van SlimLerenBeleggen.nl en je leert in zes weken tijd je geld op de juiste manier te investeren, met hoge winsten tot gevolg. Twijfel jij nog of je de cursus van SlimLerenBeleggen.nl wel of niet aan wil schaffen? Lees dan snel verder, want op deze pagina lees je van welke voordelen jij profiteert als je geld verdient met beleggen.

Je laat je vermogen voor je werken

Vroeger was het erg gemakkelijk je vermogen voor je te laten werken. Je zette je geld simpelweg op je spaarrekening en je kreeg ieder jaar een aardig zakcentje aan rente uitbetaald. Zelfs als je niet zo veel geld had, verdiende je nog een aardig zakcentje door je spaargeld op de bank te zetten. Tegenwoordig is dit wel anders.

De spaarrente is op dit moment historisch laag. Rentenieren is dan ook niet meer mogelijk, maar ook mensen met een minder grote spaarrekening kunnen hun vermogen niet meer laten groeien door het gewoon op de bank te laten staan. De enige manier om je vermogen nu nog voor je te laten werken, is door (een deel van) het geld te beleggen.

Tip: Geld verdienen met beleggen leer je snel met de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk.

Vermogen laten groeien
Ook als je in beleggingsproducten met een laag rendement investeert, zijn je verdiensten nog altijd hoger dan het geld dat je verdient door je spaargeld op de bank te laten staan. Wil je jouw vermogen laten groeien, dan kun je simpelweg niet anders dan het geld beleggen.

Je verandert je negatieve rendement in een positief rendement

Heb jij je spaargeld nog altijd op de bank staan? Reken dan maar eens uit hoeveel je hier onder de streep aan overhoudt. Wat veel mensen niet weten, is dat sparen onder de streep meestal een negatief rendement oplevert.

Dit komt omdat de spaarrente erg laag is, maar je nog wel vermogensrendementsheffing moet betalen. Daar komt nog bij dat je te maken krijgt met inflatie. Door de inflatie gaat jouw rendement ook omlaag.

Wil je niet interen op je vermogen? Dan is beleggen noodzakelijk. Door je geld te beleggen, verander je het negatieve rendement van sparen al snel in een positief rendement. Twijfel je nog steeds?

Bereken dan eens voor jezelf hoeveel geld je vorig jaar verdiend hebt met jouw spaargeld, min de vermogensrendementsheffing en met oog op de inflatie van vorig jaar. Nu zie je meteen dat je beter niet kunt sparen, maar dat beleggen de oplossing is.

Je doet veel interessante kennis op

Om goed te kunnen beleggen, moet je je verdiepen in de beleggingswereld. Je maakt kennis met de vele verschillende beleggingsproducten, maar ook met de strategieën om geld te beleggen en ga zo maar door. Als je begint met beleggen, doe je simpelweg veel interessante kennis op. Deze kennis helpt je niet alleen een goede belegger te worden, maar is ook goed voor de algemene ontwikkeling.

Persoonlijke ontwikkeling
Daarnaast moet je als belegger continu het nieuws in de gaten houden. Hierdoor ontwikkel je je in een goed geïnformeerd en intelligent persoon, die op feestjes over vrijwel ieder onderwerp mee kan praten. Beleggen is dus niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling.

Je hebt een nieuwe hobby

Beleggen levert je niet alleen geld op: het is ook nog eens leuk om te doen. Zit je nu iedere avond een beetje te niksen op de bank? Vul je avondprogramma dan nuttiger én leuker in, door te starten met beleggen. Zeker als het beleggen goed gaat en je jouw winsten ziet stijgen, is het een hartstikke leuke vrijetijdsbesteding.

Voordeel van het beleggen
Ook een voordeel: als belegger kom je al snel in contact met andere beleggers. Omdat jullie je allemaal met hetzelfde bezig houden, zijn deze contacten erg waardevol. Door te starten met beleggen, maak je jouw kennissenkring dus ook een stuk groter.

SlimLerenBeleggen.nl helpt je hier een handje bij. Koop je onze cursus, dan krijg je namelijk toegang tot de geheime online community van SlimLerenBeleggen.nl. Hier ontmoet je vele beginnende en ervaren beleggers, die stuk voor stuk open staan voor contact met andere investeerders. Een leuke online community voor iedere belegger!

Geld verdienen met beleggen? Koop de cursus

Ben jij overtuigd van de vele voordelen van beleggen? Koop dan de cursus van SlimLerenBeleggen.nl en begin vandaag nog met je training. Na zes weken kun je officieel geld verdienen met beleggen, maar ook voor die tijd profiteer je al van bovenstaande voordelen.

Tijdens het volgen van de cursus doe je bijvoorbeeld ook interessante kennis op en leer je bovendien andere beleggers kennen. Als je de cursus gevolgd hebt, start het geld verdienen met beleggen echt. Nu kun je profiteren van het belangrijkste voordeel van beleggen: het flink laten groeien van jouw vermogen.

Perfect voor de belegger met een druk schema

Veel mensen willen wel beginnen met beleggen, maar hebben het zo ontzettend druk dat ze een cursus toch iedere keer weer aan zich voorbij laten gaan. Zonde, want op deze manier treed je nooit toe tot de beleggingswereld. Gelukkig is de cursus van SlimLerenBeleggen.nl anders dan vele andere cursussen.

De cursus duurt zes weken, maar in die zes weken ben je slechts een kwartiertje per dag bezig met je training. Ook als je het ontzettend druk hebt op je werk, met je studie of met de kids, kun je de cursus van SlimLerenBeleggen.nl gewoon volgen.

Waar wacht je nog op? Koop de cursus van SlimLerenBeleggen.nl en voor je het weet, ga ook jij geld verdienen met beleggen.

In 10 stappen succesvol beleggen
in 10 stappen succesvol beleggen Wij jij In 10 stappen succesvol beleggen? Download het GRATIS E-book en doe je voordeel met de 10 stappen om een succesvolle belegger te worden.

Het boek is geschikt voor iedereen die:
✅ Een passief inkomen wil verdienen
✅ Wil leren beleggen
✅ Duidelijk uitgelegd wil krijgen hoe te handelen in aandelen en opties

Download direct