Geld verdienen met cryptomunten?

Kun je nog steeds geld verdienen met cryptomunten?

Wanneer je in het beginstadium van Bitcoin 50 euro in de digitale munt had geïnvesteerd, was je inmiddels miljonair geweest. Maar ook als je in het begin van het jaar 2017 had geïnvesteerd in cryptomunten, had je aan het einde van datzelfde jaar heel veel geld gewonnen. En de koers verwachtingen voor de Bitcoin zijn nog steeds positief.

Hoewel de diverse digitale coins in het begin van 2018 een flinke dip kennen, zijn er nog steeds ontzettend veel mensen die besluiten om te gaan investeren. Maar is dat eigenlijk wel zo slim? Ben je niet te laat met het investeren in deze cryptomunten en kan dat niet alleen maar voor problemen zorgen? Ofwel: kun je nog steeds rijk worden door te investeren in deze cryptomunten? Dat wordt in deze blog besproken!

Wat is de reden dat zoveel mensen investeren?

Iedereen heeft wel een vriend, kennis of collega die investeert in cryptomunten. In enkele jaren tijd is zowel de waarde als de populariteit van veel cryptomunten gestegen naar ongekende hoogten. Maar waarom is het eigenlijk zo populair? Wat is de reden dat veel mensen besluiten om te investeren? Dat komt volgens de experts vooral door de potentie die heel veel mensen in deze munten zien.

Als je meer wilt leren over het beleggen in crypto volg dan de Masterclass van Patrick en Derek. Een investering die je zeker terug gaat verdienen. Schrijf je in voor de GRATIS online training.

Flink veel geld verdienen
Het lijkt geen hype te zijn maar een ontwikkeling die de toekomst definitief gaat veranderen. Bovendien kun je veel munten voor een lage prijs inkopen. De kans is behoorlijk aanwezig dat de waarde van diezelfde munten gaat stijgen waardoor je flink veel geld kunt verdienen.

De koersschommelingen zijn behoorlijk, waardoor het aanlokkelijk is om op een dieptepunt te kopen en vervolgens te verkopen wanneer de koers weer omhoog schiet. De populariteit van de cryptocoins is verder te wijten aan het feit dat ze decentraal zijn. Er komt geen centrale instantie aan te pas zoals bijvoorbeeld een bank. Daardoor zijn transacties goedkoper en sneller.

Tip: door als beginnende belegger een crypto cursus te volgen haal je meer rendement uit jouw inzet.

Je kunt nog steeds winst maken

Door een goede timing kun je dus nog steeds behoorlijk veel winst maken met cryptomunten. Het is daarbij van belang om jezelf goed te (laten) informeren en niet te impulsief te handelen. Sommige mensen hebben bijvoorbeeld de neiging om bij een flinke daling direct te verkopen om nóg meer verlies te voorkomen.

Je zult echter zien dat de coin de week erna juist weer naar ongekende hoogte stijgt en dan heb je spijt dat je al verkocht hebt. Verder draait alles, zoals eerder gezegd, om de juiste timing van kopen en verkopen. Dat is eigenlijk niets anders dan traditioneel beleggen, al zijn de koersschommelingen bij deze digitale coins wel veel heviger.

Zie het als een investering op lange termijn

Wanneer je geen tijd hebt om voortdurend met de koers bezig te zijn, is er nog een mogelijkheid om geld te verdienen met deze cryptocoins. Het belangrijkste dat je daarvoor nodig hebt is geduld.

Probeer het als een langetermijninvestering te zien. Ga dus niet direct een week later verkopen als de koers stijgt of daalt, maar wacht een paar maanden of zelfs een jaar. Stel je voor dat je Bitcoin in het begin van 2017 na de eerste stijging verkocht had, terwijl de coin later nog veel hoger werd? Probeer geduld te hebben niet te snel uit te betalen.

🎁 Maak een account aan bij Bitvavo. Je ontvangt nu tijdelijk €1000 handelstegoed 🎁