Online leren beleggen

Online cursus beleggen

Leren beleggen doen de meeste mensen in de praktijk of ze gaan hiervoor naar iemand toe die in een klas mensen leert beleggen. Nu zijn er steeds meer mensen die nieuwsgierig zijn geworden en ook willen gaan beleggen.

Veel van deze mensen vinden de stap om ergens in een lokaal te gaan leren beleggen te groot en willen liever een online cursus beleggen volgen. Gelukkig zijn deze online cursussen er genoeg, maar hoe maak je nu de juiste keuze?

Kleine investering en altijd rendement

Een cursus beleggen kun je zien als de eerste investering die je doet in de beleggingswereld. En het mooie is je zult er altijd rendement uit halen, want iets leren over beleggen dat doe je natuurlijk altijd. Zeker als je een beginnende belegger bent en nog nooit een belegging hebt gedaan.

Voor deze mensen is de cursus beleggen welke wij aanbieden ook bedoeld, de beginnende belegger die voor een relatief klein bedrag (eenmalig 37 euro) wil leren beleggen vanachter de computer of tablet. Je hoeft er dus je huis niet voor uit en je haalt altijd rendement.

Download Gratis Handleiding

Makkelijke manier van leren

De cursus welke ik heb samengesteld is voor iedere beginnende belegger te volgen. Op een simpele en heldere manier zal worden uitgelegd wat je moet weten voor je gaat beleggen. Geen moeilijke dure termen waar je als beginner niets van begrijpt maar alles wordt op een heldere manier uitgelegd met duidelijke teksten en video’s.

Er worden handige tips over het beleggen gegeven waar jij wat aan hebt. Veel van onze cursisten hadden nog niet 1 euro geïnvesteerd voordat ze begonnen aan de 6 weekse online cursus beleggen. Daarom is het des te leuker als we na enkele weken al positieve reacties terug krijgen van mensen die al winst hebben gemaakt over hun eerste beleggingen.

En dus meer rendement hebben behaald dan dat ze naar de rente op hun spaarrekening hadden gekeken 😉

Tip: als je snel resultaat wilt boeken is de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk een aanrader voor de beginnende maar ook voor de gevorderde belegger!

Langzaam beginnen

Als je de cursus volgt weten wij uit ervaring dat je steeds enthousiaster zal worden om te gaan beleggen. Wij raden onze cursisten altijd aan om rustig aan te beginnen met beleggen. Als je namelijk te hard van stapel loopt en meteen met grote bedragen wilt beleggen dan kan het bijna alleen maar fout gaan.

En dat is zonde zowel voor je geld wat je verloren hebt als voor je enthousiasme. Langzaan aan beginnen levert misschien niet meteen de winst op die je zou willen behalen maar je leert zo wel het meest en op de lange termijn zal dit je geen windeieren leggen. Geloof me, de cursisten die de cursus eind vorig hebben afgerond zijn inmiddels al behoorlijk ervaren en zien hun rendement maandelijks groeien.

Tip: als je gaat leren beleggen als beginner dan doe je er goed aan om een oefenaccount aan te maken bij een broker. Hiermee kun je slim leren beleggen zonder dat het je geld kost. Op deze manier doe je zonder risico praktijk ervaring op.

Leren is het begin van meer rendement

Door het beleggen te gaan leren zul je veel meer rendement behalen dan dat je zo in het diepe springt als beginner. Want zeg nu zelf als je voor 37 euro in 6 weken kunt leren beleggen dan kan je dit toch alleen maar wat opleveren?

Wij leggen je dingen uit waar je normaal gesproken zelf niet had opgekomen of misschien als het al te laat is. En mocht er iets niet helemaal duidelijk zijn dan kun je altijd bij mij terecht met je vragen. Ik heb zelf al tientallen jaren ervaring in de beleggingswereld dus ik weet waar ik over praat.

En ook heb in het begin fouten gemaakt die ik nu niet meer zou maken, maar toen ik begon was de mogelijkheid om een online cursus beleggen te volgen er helaas nog niet. Daarom is het voor mij zo leuk om mijn kennis over te dragen aan de mensen die ook alles willen leren over beleggen. Ik hoop je daarom snel te mogen verwelkomen,

Pieter Jakobs

Download Gratis Handleiding