De Vastgoed Academy Review

De Vastgoed Academy review & ervaringen [Martijn van den Berg]

Beleggen in vastgoed je hoort er een stuk minder over dan over het beleggen in cryptocurrecy. Dit komt doordat veel mensen denken dat je al vermogend moet zijn om te gaan beleggen in vastgoed. Het tegendeel bewijst de vastgoed cursus de Vastgoed Academy van Martijn van den Berg.

✅ In deze review over de Vastgoed Academy lees je mijn ervaring met deze vastgoed cursus. De cursus is gemaakt door een grote investeerder in vastgoed, Martijn van den Berg.

Martijn van den Berg leert je in de Vastgoed Academy hoe jij kan beleggen in vastgoed met een lage investering en een hoge return. Beleggen in vastgoed met weinig geld? Dat klinkt te mooi om waar te zijn en of dit ook zo is en wat de voordelen en de nadelen aan deze cursus zijn dat lees je in deze review.

Wie is Martijn van den Berg?

Martijn van den Berg is een succesvolle vastgoed investeerder die in 2018 zijn eerste pand kocht en inmiddels samen met zijn vrouw 10 panden in de verhuur heeft. Na 16 maanden waren hij en zijn vrouw financieel vrij en tegenwoordig hebben ze een portefeuille van meer dan 1,5 miljoen euro.

✅ Martijn van den Berg heeft nadat hij bijna ieder boek over beleggen in vastgoed had gelezen en veel cursussen heeft gevolgd de stap gezet om zelf te gaan investeren in vastgoed. Hij wilde op die manier een passief inkomen creëren en zijn geld voor zich laten werken.

Nadat het doel van een passief inkomen creëren was bereikt vond hij het tijd om zijn kennis over te brengen op andere mensen. Het idee om de Vastgoed Academy op te zetten was geboren.

De vele kennis en ervaringen die hij had opgedaan wilde hij op een begrijpelijke manier gaan overbrengen. Op een andere manier dan de vastgoed cursussen die hij zelf heeft gevolgd.

Hoe beleggen in vastgoed?

Hoe beleggen in vastgoed? Deze vraag zal worden beantwoord in de cursus van Martijn. Wat namelijk belangrijk is voor Martijn van den Berg is om mensen duidelijk te maken dat je als particulier kunt beleggen in vastgoed met weinig geld. En dit komt ook als rode draad terug in de online vastgoed cursus.

👉 Martijn en Helena van den Berg hopen met hun online video-cursus “De Vastgoed Academy” mensen te coachen naar financiële vrijheid!

Buiten dat Martijn een vastgoedmagnaat is, is hij ook een mentor en coach. En mijn ervaring is dat hij dat met volle overtuiging doet. De manier waarop de cursus is opgesteld geeft je direct het idee met een eerlijk en betrouwbaar persoon te maken te hebben.

Ga naar de Geheime Kortingspagina

Dit is een tijdelijke korting de prijs gaat weer omhoog!

⭐ Geld verdienen met investeren in vastgoed

Heb je geld waar je voor een bepaalde periode niets mee gaat doen? Het geld op je bankrekening laten staan is zonde en zeker met de huidige rente. Je geld voor je aan het werk zetten door te beleggen in vastgoed is een betere optie.

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om te beleggen in cryptovaluta zoals de Bitcoin of Ethereum. Dit kan natuurlijk zeer rendabel zijn maar als je liever in iets investeert wat meer inzichtelijk is dan is investeren in vastgoed een perfect verdienmodel.

Tenminste als je weet hoe je moet investeren. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit in vastgoed heb geïnvesteerd en ben dan ook helemaal blanco de cursus in gegaan. Nadat ik de Vastgoed Academy had besteld betrapte ik mijzelf erop dat ik al snel net zo enthousiast werd als mijn mentor Martijn van den Berg.

✅ Ik kwam er al snel achter dat beleggen in onroerend goed meer zekerheid met zich meebrengt. Deze veronderstelling deed ik al nadat ik enkele uren videomateriaal had gezien. Naarmate ik langer bezig was met de Vastgoed Academy werd ik steeds enthousiaster.

Bij het investeren in vastgoed heb je de voordelen dat je structureel een inkomen binnen krijgt. Maandelijks zul je de huur opbrengsten op je bankrekening bijgeschreven krijgen. Dit geeft een bepaalde rust die je bij veel andere manieren van beleggen of investeren niet hebt.

Buiten de maandelijkse inkomsten zal door de waardevermeerdering van het vastgoed je rendement groeien. Dit noemen ze indirect rendement. Je maakt winst doordat de waarde van het vastgoed waarin je investeert stijgt. Dit maakt beleggen in vastgoed zo interessant.

De Vastgoed Academy

De Vastgoed AcademyZoals je inmiddels al hebt kunnen lezen wilde Martijn van den Berg na zijn ervaringen een cursus opzetten om mensen te helpen om financieel onafhankelijk te worden. Geld investeren in vastgoed op een laagdrempelige manier bereikbaar maken voor de particulier.

Beleggen in vastgoed met weinig geld voor iedereen mogelijk maken is het doel van Martijn.

In de 12 modules die meer dan 20 uur videomateriaal bevatten wordt op een begrijpelijke manier uitgelegd hoe jij op een verstandige manier kunt investeren in vastgoed. De Vastgoed Academy is er niet alleen voor de mensen die willen starten met beleggen in vastgoed maar ook voor de vastgoedbelegger die zijn portefeuille wil uitbreiden.

➡️ De vastgoed Academy was de eerste online vastgoed cursus in Nederland. Martijn wil met zijn vastgoed cursus laten zien dat leren investeren in vastgoed een veilige manier van investeren is en ontzettend veel rendement kan opleveren.

De Vastgoed Academy is een cursus die echt resultaat gericht is. Geen poespas maar je leert alles wat nodig is om een goede vastgoedbelegger te worden. Waarin de nadruk ligt dat je kunt starten met beleggen in vastgoed met weinig geld.

Inmiddels hebben meer dan 150 mensen met goed resultaat de cursus gevolgd. Doordat de focus van de cursus ligt op het behalen van resultaat met investeren in onroerend goed komen niet alleen de praktische aspecten aanbod. Door de hele cursus heen komt ook het belang van de juiste mindset aan de orde.

Wat krijg je als je de Vastgoed Academy koopt?

Hieronder zie je wat je krijgt als je deze online vastgoed cursus gaat kopen.

✅ De Vastgoed Academy
(Waarde €9997)

De vastgoed Academy gaat jou leren hoe je een goede vastgoedbelegger gaat worden. Van Buy to Let met andere woorden van aankopen van vastgoed tot het rendabel inzetten voor de verhuur.

Je zult leren dat vastgoed geen “get rich quick”, maar een “get rich certain” is. Het lange termijn beleggen wat ervoor zorgt dat je zelf een mooi leven kunt hebben maar ook iets dat je kunt nalaten.

✅ Wekelijkse groepscoaching
(Waarde €997)

Om iedereen goed te kunnen helpen wordt er een wekelijkse groepscoaching georganiseerd. Hierin kun jij vragen stellen, worden de laatste tactieken, strategieën en successen gedeeld.

Er worden geregeld gastsprekers uitgenodigd die expert zijn in verschillende onderdelen die jou kunnen helpen om een echte vastgoedbelegger te worden. Je moet hierbij denken aan experts in crowdfunding, taxaties, mindset, financiering, belastingen en financiële vrijheid.

De sessies worden altijd opgenomen dus als je op het moment van de sessie niet aanwezig kunt zijn dan kun je ze op een later moment altijd terug kijken.

✅ Community
(Waarde €997)

Zodra je investeert in de Vastgoed Academy dan krijg je ook direct toegang tot de nummer 1 vastgoed community van Nederland “CA$H FLOW KINGS”. In deze community kom je in aanraking met mensen met hetzelfde doel als dat jij hebt.

Het is bewezen dat gelijkgestemden elkaar versterken en zo een beter resultaat behalen. In de CA$H FLOW KINGS kun jij terecht met al je vragen die beantwoord worden door Martijn van den Berg of een van de andere community leden.

✅ Cashflow calculator
(Waarde €297)

Voordat je gaat investeren in vastgoed is het belangrijk om berekeningen te maken. Met de Cashflow calculator heb je een goede tool in handen om vooraf te berekenen of de investering die je voor ogen hebt jouw genoeg rendement zal opleveren.

Bij vastgoed berekeningen heb je meer nodig dan alleen het optellen van de opbrengsten en daar de kosten vanaf halen. Je moet een checklist doorlopen die jouw helpt om winstgevend te investeren in onroerend goed.

Aspecten als de BAR, de NAR, wat is de huuropbrengst en wat is het rendement worden allemaal inzichtelijk met de Cashflow calculator.

✅ Hefboom roadmap
(Waarde €197)

Welke financiering past het beste bij het vastgoed waarin jij wilt investeren? De Hefboom Roadmap laat je direct zien welke hypotheek, tegen welke rente en looptijd het beste aansluit bij het project wat jij wilt aanschaffen. Zo haal je het maximale rendement uit jouw vermogen en loop je minder risico.

✅ De Kennis Bank
(Waarde €997)

Als je gaat leren investeren in vastgoed dan komen er veel termen en begrippen op je af. Het is logisch dat je deze niet allemaal zult onthouden. Martijn heeft daarom een kennisbank opgezet waar inmiddels al ruim 70 documenten in zijn opgeslagen.

In deze documenten is alles te vinden over checklisten, stappenplannen, formules, begrippenlijsten, koopaktes, joint venture overeenkomsten, huurcontracten en nog veel meer belangrijke en nuttige informatie.

Dankzij deze documenten is het voor jou als cursist een stuk makkelijker om alle begrippen rondom het beleggen in vastgoed te begrijpen en alles volgens de wet en regelgeving toe te passen in de praktijk.

✅ Exclusieve uitnodigingen
(Waarde €997)

De hele vastgoed cursus is online te volgen en buiten dat je toegang krijgt tot de community “CA$H FLOW KINGS” wordt er 4 keer per jaar een live evenement georganiseerd.

Je krijgt een gratis uitnodiging om de live evenementen te volgen. Tijdens zo een event ontmoet je Martijn van den Berg en kan je hem persoonlijk vragen stellen. Er worden ook geregeld gastsprekers uitgenodigd die over een interessant onderwerp komen spreken.

Als cursist krijg je ook een reward voor het kopen van 1 of meerdere panden. Dit is een T-shirt als aandenken aan jouw eerste grote mijlpaal als vastgoedbelegger.

Ga naar de Geheime Kortingspagina

Dit is een tijdelijke korting de prijs gaat weer omhoog!

⭐ Over de Vastgoed Academy

De Vastgoed Academy is een online vastgoed cursus waar je in 12 modules en ruim 20 uur videomateriaal gaat leren hoe te investeren in vastgoed op een veilige en winstgevende manier.

👉 Door met de Vastgoed Academy aan de slag te gaan zul je een methode leren die voor Martijn veel goeds heeft gebracht. Je gaat een nieuwe manier van denken over geld en vastgoed leren.

De cursus zal niet alleen veel theorie over aankopen van het vastgoed object behandelen maar leert je ook een bepaalde mindset aan te leren waardoor je op een eenvoudigere manier winstgevend gaat investeren. Dit maakt deze vastgoed cursus zo uniek.

De onderstaande onderwerpen worden behandeld in de verschillende modules.

✅ Huidige startpositie
In deze module ga je kijken wat je huidige positie is in de vastgoed wereld. Hoe sta je er financieel voor en wat zijn je mogelijkheden om te starten met beleggen in vastgoed.

✅ Jouw doelen
Wat zijn jouw doelen en hoe ziet jouw droomleven eruit? Ga bepalen hoe jouw toekomst eruit ziet in de vastgoed wereld.

✅ Vastgoedmarkt met trends en kansen
In deze module ga je kijken hoe de vastgoedmarkt in elkaar zit en waar de kansen liggen. Ook het herkennen van trends in de huizenmarkt is in deze module een van de aspecten.

✅ Zoekgebieden voor investeren in vastgoed
Nu ga je leren om de gebieden te ontdekken waar je de beste vastgoed objecten kan vinden. Martijn van den Berg geeft je unieke tips en leert jou waarop je moet letten.

✅ Off-market deals
Deals die je niet op de officiële markt zult aantreffen, deals die niet bekend zijn bij het grote publiek die zoeken op Funda. Deze objecten krijg je via een netwerk of je connecties.

✅ Rendement van panden berekenen
Het aankopen van onroerend goed doe je met het doel om winst te maken. In deze module leer je wat het rendement is van een pand. Inkomsten en uitgaven berekenen en aan de hand daarvan bepalen of het een aankoop gaat worden of niet.

✅ Onderhandelen, bieden & kopen
Nu ga je leren om te onderhandelen. Zo laag mogelijk inkopen om jouw rendement te laten stijgen. De verkoper begrijpen en de psychologie van de mensen begrijpen. Door de verkoper en zijn gedrag te begrijpen ga jij inspelen op de ruimte die er is om zo winstgevend mogelijk te onderhandelen. Ook het laten taxeren van vastgoed ga je leren in deze module.

✅ Vastgoed creatief financieren
Investeren in vastgoed zonder geld? Ja creatief financieren en investeren in vastgoed is mogelijk. Je leert bepaalde verkooptechnieken om zo mensen mee te laten investeren.

❎ Martijn van den Berg is hier zeer bedreven in en hij zal zijn ervaringen met jou delen.

Extra materiaal
Buiten de basistechnieken ga je ook nog een heleboel extra dingen leren met de Vastgoed Academy. Zo is er een speciale module waar je alles leert over de wet- en regelgeving en de belastingen waar je mee te maken gaat krijgen.

Ook het opzetten van een netwerk waar je waardevolle contacten mee krijgt zijn essentieel in de vastgoedwereld. Buiten deze modules zijn er nog enkele bonussen bij deze vastgoed cursus inbegrepen.

Wat zijn de ervaringen met de Vastgoed Academy?

⭐ Wat kost de Vastgoed Academy?

Als je al deze modules los zou moeten kopen dan betaal je voor de totale cursus 14.479 euro! Dit is een behoorlijk bedrag en Martijn geeft daarom een flinke korting zodat het voor de meeste mensen die willen starten met beleggen in vastgoed wel te betalen is.

 • De Vastgoed Academy (Waarde €9997)
 • Wekelijkse groepscoaching (Waarde €997)
 • Community (Waarde €997)
 • Cashflow calculator (Waarde €297)
 • Hefboom roadmap (Waarde €197
 • De Kennis Bank (Waarde €997)
 • Exclusieve uitnodigingen (Waarde €997)

De totale waarde €14.479 euro

De prijs is nu €997 euro (dit is slechts 10 procent van de waarde)
Deze korting is maar een beperkte periode geldig.

Ga naar de Geheime Kortingspagina

Dit is een tijdelijke korting de prijs gaat weer omhoog!

👉 Er is een mogelijkheid om in termijnen te betalen.

FAQ

Wat is de Vastgoed Academy?

De Vastgoed Academy is een cursus waarin je in 12 modules alle kneepjes van de vastgoedwereld leert.

Wie is Martijn van den Berg?

Martijn van den Berg is investeerder in de vastgoedwereld. Daarnaast heeft hij de Vastgoed Academy opgezet.

Kan je ook beleggen in vastgoed met weinig geld?

Ja, dat kan zeker en hoe je dat kan doen dat leer je in de vastgoed cursus van Martijn van den Berg.

⭐ Conclusie Vastgoed Academy

Mijn ervaring met de Vastgoed Academy is positief. Het is geen ‘get rich quick’ online cursus waar er tegenwoordig al zoveel van zijn.

Deze cursus is voor iedereen die wil starten met beleggen in vastgoed maar ook voor de ervaren vastgoedbelegger die meer wil leren over het investeren in onroerend goed. De cursus is een eerste investering naar een mooi leven als vastgoedbelegger.

✅ Als je denkt dat beleggen in vastgoed alleen voor de rijken is dan heb je het mis. Martijn van den Berg laat met zijn cursus De Vastgoed Academy zien dat beleggen in vastgoed met weinig geld goed mogelijk is.

👉 Ik hoop dat je na het lezen van de review over de Vastgoed Academy wat hebt opgestoken van mijn ervaringen met deze vastgoed cursus. Je zult nu in ieder geval de volgende vragen kunnen beantwoorden.

 • Wat is beleggen in vastgoed?
 • Wie is Martijn van den Berg?
 • Kan je ook beleggen in vastgoed met weinig geld?
 • Hoe ga je geld verdienen met het investeren in vastgoed?
 • Wat is de Vastgoed Academy?
 • Wat is de prijs van de Vastgoed Academy?
Ga naar de Geheime Kortingspagina

Dit is een tijdelijke korting de prijs gaat weer omhoog!

Andere reviews die ook interessant zijn: