Nesami Review

Heb je de ambitie om een succesvolle belegger te worden? Maar heb je geen idee waar en hoe je moet beginnen? Nesami biedt de antwoorden die je zoekt.

Op dit platform ontdek je hoe je een gezonde financiële toekomst voor jezelf kunt creëren. Zonder al te veel inspanning te leveren! In deze Nesami review zal ik je uitgebreid informeren over Nesami, de oprichter Wiebe Koehoorn, de werking van het platform en hoe je kunt starten. Lees mee!

Meer geld verdienen met beleggen?

Wil je graag meer geld verdienen? Dan is het van groot belang om in actie te komen en na te denken wat voor jou een goede optie is.

Heb je al eens nagedacht over geld beleggen als middel om rendement te behalen? Beleggen kan een passieve inkomstenbron zijn die als je het goed aanpakt ook voor jou rendabel kan zijn.

Rendabel beleggen voor beginners

Als je geen ervaring hebt met beleggen dan kun je twee dingen doen. Je geld beleggen zonder dat je weet wat je doet en maar kijken of je er ooit een leuk kapitaal uithaalt.

Of je leert van de ervaring van succesvolle beleggers om zelf ook financieel gezond te worden. Ik ben zelf voor optie 2 gegaan, ik investeerde eerst in kennis voor ik ging investeren in aandelen en crypto. En met succes kan ik je zeggen.

Ik kwam online het bedrijf Nesami van Wiebe Koehoorn tegen, natuurlijk was ik eerst sceptisch want er zijn al zoveel bedrijfjes die je allemaal gouden bergen beloven met beleggingscursussen en online webinars om financieel gezond te worden. Maar, Nesami heeft een andere aanpak en die wil ik graag met je delen.

In de Nesami cursus komen allerlei soorten beleggingen aan bod zoals bijvoorbeeld de beleggingsfondsen, ETF + DCA en zelf beleggen via de FUFITA-methode in aandelen en crypto.

Wat is Nesami?

Wat doet Nesami? Dit bedrijf is in 2020 opgericht door Wiebe Koehoorn met als doel zijn kennis over het beleggen in aandelen en crypto over te brengen op beginnende beleggers. Okay natuurlijk wil hij er ook geld mee verdienen want voor niets gaat de zon op 😉

Wiebe deelt zijn kennis op YouTube in het Nederlands en Engels en het is er voor iedereen die interesse heeft in het beleggen in aandelen en crypto.

En of jij nu wel of geen ervaring hebt dat maakt voor deze methode echt niet uit. Als je maar de wil hebt om financieel onafhankelijk te worden, dat is het allerbelangrijkste. En wie wil dit nu niet?!

Nesami review

Wie is Wiebe Koehoorn?

Wiebe Koehoorn heeft zich in een betrekkelijk korte tijd ontwikkeld tot een ervaren aandelen en crypto expert. Wiebe begon zich pas echt te verdiepen in het beleggen in 2019. Als de naam Wiebe Koehoorn je bekend voorkomt dan zou dit kunnen omdat Wiebe auteur is op crypto-insiders.nl

Verder heeft hij een eerste graad bevoegdheid om les te geven. Dit laatste merk je direct als je de cursus gaat volgen want ondanks dat crypto voor beginners een complexe materie is, heeft Wiebe het lesmateriaal erg begrijpelijk gemaakt.

Wiebe Koehoorn

Nadat hij zich echt helemaal vastgebeten had in de theorie achter de aandelen en crypto vond hij het tijd om zijn opgedane kennis over te brengen op andere enthousiaste beginnende beleggers.

Wiebe is de bedenker van de FUFITA-methode. Heel kort gezegd gaat deze methode over de pijlers fundamentele, financiële en technische analyse. In de cursus zal je deze term nog vaak tegenkomen.

Voor ik de cursus kocht heb ik de gratis video’s van Wiebe op YouTube bekeken. Wat mij meteen opviel was dat hij zeer betrouwbaar en kundig overkomt. Dat heeft mij ook doen besluiten om de cursus te bestellen en daarna een eerlijke review over mijn ervaringen met Nesami te schrijven.

Nesami aanbod

Naast de content die Wiebe Koehoorn gratis deelt, heeft hij twee cursussen samengesteld. Ook kun je gebruik maken van de Nesami community waar een groep beleggers ervaringen met elkaar deelt. Je begrijpt dat er in de cursussen van Nesami veel dieper op de materie van het beleggen in gegaan wordt dan dat je op de YouTube kanalen te zien krijgt.

Als je de cursussen gevolgd hebt dan krijg je ook toegang tot de speciale Nesami discord.

Gratis Nesami masterclass

Als je eerst even wilt kijken of deze cursus ook voor jou interessant is dan kun je eerst de gratis masterclass volgen. Zo krijg je een idee wat je kunt verwachten als je een van de Nesami cursussen zou gaan volgen.

In de gratis masterclass zul je de volgende onderwerpen ontdekken:

 • Hoe kun je meer geld verdienen door minder te werken
 • Welke manieren kun jij gebruiken om rendabel te beleggen
 • Hoe voorkom je dat je tot je 67 levensjaar moet doorwerken
 • Eenvoudige theorie om meer rendement te behalen
 • Waar moet je op letten bij het beleggen in beleggingsfondsen
 • Het voorkomen van een verkeerde strategie
 • Hoe is het Wiebe gelukt om in een korte tijd financieel onafhankelijk te worden
 • Hoe jij de FUFITA methode succesvol kunt gebruiken

Nesami Live

Als je de cursus volgt dan kun je ook deelnemen aan de wekelijkse live sessies die Wiebe verzorgd. Iedere live sessie wordt er een ander thema besproken waardoor je steeds meer leert over het succesvol beleggen. Als je op de website van Nesami kijkt dan zie je welke thema’s er behandeld worden.

Slim beleggen voor beginners review

Uiteraard heb ik de cursus zelf gevolgd voordat ik deze review ging schrijven. In de 140 lessen heb ik veel geleerd en al ben ik dan al een ervaren belegger, de manier waarop de kennis wordt overgebracht door Wiebe maakt deze beleggingscursus ook voor beginners zeer interessant.

De opbouw van het programma is heel overzichtelijk, het is opgebouwd in meerdere categorieën met elk een ander onderwerp.

Inleiding

Zodra je de cursus begint zal Wiebe in enkele korte filmpjes uitleggen hoe je deze het beste kunt doorlopen. Ook legt hij de voor en nadelen van het beleggen uit en dat het belangrijk is om aan risicospreiding te doen.

Mindset

Zoals je zult begrijpen is je mindset belangrijk als je gaat beleggen. Maak niet dezelfde fout als veel beginnende beleggers die alles met emotie doen met als gevolg dat er vaak verkeerde beslissingen genomen worden. Om stress de kop in te drukken leer je omgaan met principes als FOMO en SOMO.

Waarin ga je beleggen?

Wiebe stelt je in de Nesami cursus ook de vraag waarin jij zou willen beleggen. Wil je in aandelen of liever in crypto investeren?

Praktijk ervaring opdoen

Uiteraard heb je de theorie nodig om te leren beleggen, maar het leukste is natuurlijk jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen. En dit gebeurt ook, je gaat namelijk met de handvaten van Wiebe zelf op zoek welke aandelen en cryptomunten op het moment dat jij met de cursus bezig bent potentie hebben.

Je krijgt antwoorden op de vraag, welke crypto kopen? Welke aandelen kan ik nu het beste kopen tegen welke maximale prijs. Zeer belangrijke antwoorden op vragen als je een goed rendement wilt behalen.

Financiële analyse

Een onderdeel waarvan je hoopte dat het niet zou komen, maar het is onvermijdelijk 😉 Je gaat aan de droge stof over het maken van een financiële analyse beginnen. Ondanks dat het niet de meest leuke stof is, tenminste dat vond ik, is het wel zeer leerzaam. Je gaat aan de slag met maatstaven en ratio’s zoals de Market cap en de earnings to sale ratio.

Technische analyse

Na de droge stof van het vorige hoofdstuk ga je nu bezig met het maken van een technische analyse. Je gaat aan de slag met de TradingView zodat je leert begrijpen wanneer het de beste tijd is om een aandeel of crypto te kopen of te verkopen.

Crypto

Een gedeelte van deze cursus ga je leren over het handelen in cryptocurrencies. Door het aanleren van bepaalde strategieën zul je zien dat het ook met weinig geld mogelijk is om een goed rendement te behalen.

De FUFITA methode van Wiebe Koehoorn

De door Wiebe ontwikkelde FUFITA methode zal het ook voor jou mogelijk maken om met minimale kennis en weinig inleg een zo groot mogelijk rendement te behalen.

Wiebe is zelf het grote voorbeeld dat dit mogelijk is, hij is zelf pas sinds 2019 bezig met beleggen in aandelen en crypto en na meer dan 1.000 uren onderzoek en het lezen van veel boeken is hij zeer succesvol. Het rendement van 87% is natuurlijk iets wat we allemaal graag zouden behalen en Wiebe lukte het.

Wat krijg je bij “Slim leren beleggen voor beginners”

 • Zeer uitgebreide en duidelijke video’s
 • Alle gereedschappen om te leren beleggen
 • Er wordt uitgelegd hoe je objectieve beslissingen neemt
 • Alles leer je in je eigen tempo zonder stress
 • Levenslange updates
 • Je kunt Wiebe altijd vragen stellen op het exclusieve kanaal

Module technische analyse

Voor de meer ervaren belegger is in 2022 de module Technische Analyse toegevoegd aan het aanbod. Je gaat in deze module leren om grafieken te analyseren, zodat je kunt zien wanneer je wel of niet moet instappen.

Bij het analyseren van de grafieken komt het erop aan dat je het Bullish en Bearish divergence kunt herkennen.

Deze extra module kost 147 euro (inclusief BTW).

Nesami voor- en nadelen

Voordat je begint met het leren te beleggen en je misschien een cursus gaat volgen wil je natuurlijk de voor- en nadelen van de cursus weten.

Hieronder zie je wat de voor- en nadelen zijn van de Nesami beleggings cursus.

Voordelen

 • De cursus is duidelijk samengesteld voor beginners
 • Wiebe legt het mede dankzij zijn afgeronde lerarenopleiding zeer begrijpelijk uit
 • Je gaat beleggen volgens de FUFITA-methode
 • Je hoeft niet zelf meer alles uit te vinden wat Wiebe al heeft uitgezocht
 • Anders dan de meeste cursussen is de Nesami cursus zeer betaalbaar
 • Je kunt altijd gebruik maken van de 30 dagen bedenktijd, de niet goed geld terug garantie

Nadeel

 • Deze cursus is alleen voor het leren beleggen in aandelen en crypto

Video Nesami (Wiebe Koehoorn)

Nesami bestellen

Ben jij na het lezen van deze Nesami review overtuigd en wil jij ook op een laagdrempelige manier leren beleggen? Dan is het nu tijd om het programma van Nesami te bestellen. Uiteraard kun je ook eerst de gratis masterclass volgen zodat je een betere indruk krijgt over wat je te wachten staat.

Wat kost de Nesami cursus?

Als je nu het programma ‘Slim beleggen voor beginners’ wilt bestellen dan betaal je eenmalig 397 euro (inclusief BTW). En het bestellen van het programma is helemaal zonder risico omdat als je in de eerste 30 dagen denkt dat het toch niet aan je verwachtingen voldoet dan kun je het betaalde geld terug vragen.

Als je ook de module Technische Analyse wilt volgen dan betaal je hiervoor eenmalig 147 euro (inclusief BTW). En ook deze module koop je zonder risico omdat je 30 dagen bedenktijd hebt.

Conclusie Nesami review

Mijn ervaring met de Nesami beleggingscursus is zeer positief. Ook al ben ik een ervaren belegger, toch merk ik dat de hele opbouw van de cursus ook begrijpelijk is voor de minder ervaren beleggers. Het feit dat Wiebe bevoegd is om les te geven, merk je in de duidelijke uitleg in de lesvideo’s.

Ik heb meerdere beleggingscursussen gevolgd, maar zoveel lesmateriaal als dat je krijgt bij Nesami dat kom je niet vaak tegen. En als je dan de prijs van 397 euro incl. BTW erbij optelt zeg ik dat als je echt wat wilt leren over beleggen, bestel deze cursus!

Nesami

Begin te beleggen via de FUFITA-methode en wordt een succesvolle belegger. 

* 30 dagen bedenktijd