Leren beleggen in 6 weken

Cursus Leren Beleggen

Leren beleggen doe je door een goede beleggings cursus te gaan volgen, veel te lezen over beleggen en dit in de praktijk te brengen. Steeds meer mensen proberen een extra zakcentje bij te verdienen door te gaan beleggen.

Je ziet daarom ook steeds meer online cursussen om te leren beleggen. Niet al deze cursussen zijn zo eenvoudig van opzet als de cursus welke wij voor je hebben gemaakt. Je kunt leren beleggen in 6 weken met ons online platform. Alles gaat online en je krijgt ondersteuning van mij… Pieter Jakobs.

Online Beleggings Cursus

Ik heb deze online cursus om te leren beleggen opgezet nadat ik zelf steeds meer plezier begon te krijgen in het beleggen, toen ik vele jaren geleden mijn eerste aandelen kocht omdat ik meer rendement wilde ontvangen over mijn spaargeld. Er waren bijna geen online cursussen te vinden om te leren beleggen op het internet.

Nadat ik mijn eerste successen behaalde en steeds succesvoller in het beleggen werd, besloot ik hier verandering in te brengen. Ik ging om de tafel zitten met een webdesigner en enkele creatievelingen en twee andere beleggings experts. Na vele dagen vergaderen en plannen doornemen hebben we een online beleggings cursus kunnen ontwikkelen waar iedere beginnende belegger wijzer van zal worden.

Positieve resultaten
De cursisten welke de cursus al hebben afgerond of nog bezig zijn geven allemaal positieve reacties. Door de eenvoudige opzet van deze cursus is het voor iedere beginnende belegger goed te volgen. Ook voor cursisten welke al enige ervaring hebben is de cursus erg bruikbaar. Inmiddels hebben we al enkele honderden cursisten les kunnen geven en zijn er al erg goede resultaten behaald door mensen welke voorheen nog nooit hadden belegt.

Tip: leren beleggen doe je door je eerst goed te verdiepen in het beleggen. Lees boeken of volgt een cursus beleggen voor beginners. Je zult zien dat je zo veel meer plezier aan het beleggen zult beleven.

Beginnende belegger

Doordat het beleggen tegenwoordig zo een hype is geworden, storten steeds meer mensen zich op het beleggen. Veel daarvan komen helaas van een koude kermis thuis. Als je namelijk denkt dat je met het kopen van een paar aandelen meteen flinke winsten gaat behalen dan kan je je wel eens lelijk vergissen. En wil je wel beleggen in aandelen of ga je liever beleggen in Bitcoins of bijvoorbeeld in Crypto500.

Beleggen in verschillende producten

Als je voor enkele jaren geleden op een verjaardag zei dat je ging beleggen dan wist iedereen dat de kans groot was dat je aandelen ging kopen. Tegenwoordig zijn er veel meer beleggingsproducten waarin jij je geld kunt investeren. Beleggen in cryptomunten is helemaal hot.

Als beginnende belegger is het niet aan te raden om hier meteen al je spaargeld op in te zetten. Als je voor het eerst gaat beleggen is het advies om te beleggen in één product. Door één belegging te kiezen zul je overzicht houden en het beleggen het snelst onder de knie krijgen. De keuze in beleggingsproducten is enorm, wisselkoersen, grondstoffen, cryptocurrencies, vastgoed of aandelen. Welk product kies je dan?

Lezen en leren

Wij adviseren altijd om eerst te leren beleggen en je zult merken dat je na het volgen van de online cursus veel beter in staat bent om de risico’s van het beleggen in te zien. Je belegt dus eerst een klein bedrag in de online cursus om te leren beleggen om vervolgens echt te gaan beleggen. En geloof mij de belegging in de cursus heb je er binnen de kortste keren alweer uit.

Beleggings product
Je kunt zelf ook al veel gaan lezen over het beleggings product wat jou het meest aanspreekt. Als je een beleggings product kiest welke je aanspreekt zul je merken dat je snel enthousiast gaat worden. Door veel te lezen over een bepaald product zul je jouw kennis hierover vergroten. Het zal zo veel makkelijker worden meer rendement uit je investering te halen. Want laten we eerlijk zijn je gaat beleggen om rendement te behalen over je belegging.

Winst maken

Zoals we al schreven je wilt winst maken als je gaat beleggen, het klinkt makkelijk maar hoe maak je winst door te beleggen? Allereerst moet je gaan beleggen in een product waarvan je denkt dat hier winst mee is te behalen. Je kunt dit vooraf natuurlijk nooit zeker weten, maar je kunt door over dit product te lezen en het nieuws te volgen wel een kleine indicatie maken.

Als je bijvoorbeeld in de krant leest dat “de verkoop van vliegtickets KLM” flink zijn gestegen dan is het logisch dat mensen interesse krijgen in het aandeel KLM. Als je hier dus snel op in kunt spelen door KLM aandelen te kopen dan is de kans groot dat je deze ook snel weer kunt verkopen met winst. Maar wat is het juiste moment om deze aandelen te verkopen? Dat zijn dingen die ik je ga leren in de online cursus beleggen.

Leer beleggen in 6 weken

Toen wij begonnen met het ontwikkelen van deze online cursus beleggen werden wij al snel steeds enthousiaster. Na een half jaar met plannen maken, testen, en cursisten volgen zagen wij dat deze cursus helemaal aansluit aan de vraag van de beginnende belegger. Het is dan ook leuk dat we dagelijks mails mogen ontvangen van oud cursisten die al mooie resultaten hebben behaald.

Verder ben ik jouw persoonlijke coach op het gebied van beleggen. Door mijn ervaring in het beleggen kan ik jou leren het maximale rendement uit jouw investering te halen. Je zult zien dat je zo binnen een korte tijd kunt leren beleggen en het beleggen steeds leuker gaat vinden.